Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam takie pytanie do osób z białostockiego oddziału - niekoniecznie na już - kto sędziuje Rhodesiany? P. Wieremiejczyk czy p. Zhuk? Bo nie wiem czy zgłaszać, czy nie... ;) Z góry bardzo dziękuję :)

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Nie pytajcie mnie kto co sędziuje,bo kto i co ma przydzielone jest napisane na stronie ZK.Niektórzy sędziowie sa bez przydziału,postaramy się dać im do sędziowania takie rasy,jakie byście chcieli.Więc proponuje zglaszać a dzielić będziemy wspolnie:eviltong: :evil_lol: :diabloti: .

Tiggy- zgłaszać!:lol:

Posted

To ja mam wielką prośbę, żeby białe szwajcary sędziował ktoś inny niż Pan Szemraj - on jest wszędzie :evil_lol: Będę bardzo wdzięczna za pozytywne rozpatrzenie :)

Posted

Izoldas napisał(a):
To ja mam wielką prośbę, żeby białe szwajcary sędziował ktoś inny niż Pan Szemraj - on jest wszędzie :evil_lol: Będę bardzo wdzięczna za pozytywne rozpatrzenie :)

To my sie postaramy,żeby u nas był ktos inny....ok?;)

Posted

Matagi, ja też proszę postarajcie się żeby dla białych szwajcarskich NIE BYŁ pan Szemraj bo on jest w tym roku prawie wszędzie, a będzie jeszcze napewno we Włocławku i Wrocławiu!

Posted

jovi napisał(a):
Matagi, ja też proszę postarajcie się żeby dla białych szwajcarskich NIE BYŁ pan Szemraj bo on jest w tym roku prawie wszędzie, a będzie jeszcze napewno we Włocławku i Wrocławiu!

Zapisano w kapowniku;) -jutro przekażę !:lol:

Posted

Jolly napisał(a):
A kto bedzie oceniał owczarki szkockie krótkowłose ??
Wysłałam juz kilka e-maili z zapytaniem do oddziału ale odpowiedzi brak

Cierpliwości;) collie rough ma p.E.Goor,więc może i on zrobi krótkie:roll: ,co Ty na to?

Posted

Matagi napisał(a):
Cierpliwości;) collie rough ma p.E.Goor,więc może i on zrobi krótkie:roll: ,co Ty na to?

co ja na to ? jak dla mnie moze byc ;)
tylko jedna Pani z oddziału Białystok poinformowała mnie ze E.Goor nie ma uprawnien na smooth collie ,a ja zanim zgłosze suke chciałabym wiedziec kto ją bedzie oceniał :) . Mam nadzieje ze uzyskam informacje zanim minie termin wysyłania zgłoszen ...

Posted

Ja już 3 lipca br. wysłałam dokumenty na moje 3 baski. Czwartego baska namawiam, tzn. namawiam jego właściciela.
A dzisiaj jeszcze przelew i Asiaczowy team gotowy!:lol:
Pzdr.

Posted

Ufff, jeszcze jeden basek przybędzie do B-stoku zaprezentować swe wdzięki. To młoda suczka (kl. szczeniąt) KALIMERA Asiaczek FCI.

Dokumenty już wysłane i wystawa opłacona.

Teraz już tylko czekać na oficjalne potwierdzenie i... trenować bieg, ustawianie, ząbki...
Pzdr.

Posted

Pytanie z czystej ciekawości: czy na tą wystawę można zaprać psa bez rodowodu, nie zgłoszonego, jako widza? Jeżeli tak (choć wątpię) to czy trzeba robić jakieś badania, potwierdzenia itp.?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ufff, jeszcze jeden basek przybędzie do B-stoku zaprezentować swe wdzięki. To młoda suczka (kl. szczeniąt) KALIMERA Asiaczek FCI.

Dokumenty już wysłane i wystawa opłacona.

Teraz już tylko czekać na oficjalne potwierdzenie i... trenować bieg, ustawianie, ząbki...
Pzdr.

Nooo,to troszkę Asiaczkow będzie w Białymstoku!:lol: Super!:loveu:

Posted

Akegata napisał(a):
Lilasek a nas nie bedzie, bo kurna nikt nie chce ze mna pojechac:placz:

Qurczę!:angryy: Jeszcze jest czas na zgloszenie,może coś wydumasz....:roll: noooo;) :razz: myśl.....ja tyż podumam:cool3: