kaskaSz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ja też jako widz-fotograf. Czy ktos wie czy wpuszczą mnie na wystawę z psem westie bez papierów? Quote
Matagi Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 nice_girl napisał(a):Lilka, A kogo planujecie na corgi? Aaaa nie wiem....:roll: a kogo byś sugerowała?;) Quote
Matagi Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Info dla zgłaszających do Białegostoku: nie trzeba wysyłać kopii rodowodów,ani potwierdzeń opłaty!!! trzeba wysyłać kopie championatów i inne takie.... iiiii.....pamiętajcie;) -do 20 lipca jest taniej:eviltong: Quote
efra-husky Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Matagi to kto w końcu będzie oceniał SH? Peter Harsanyi czy Vladimir Piskay? Quote
Matagi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 efra-husky napisał(a):Matagi to kto w końcu będzie oceniał SH? Peter Harsanyi czy Vladimir Piskay? Harsanyi posędziował u Ciebie w Krakowie,to u mnie posędziuje SH Piskay!;) Wybierasz się?:lol: Quote
efra-husky Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Sh_maniak mnie namawia i może dam się namówić ;) Tylko z Krakowa do was strasznie daleko :roll: P.S. Pan Piskay już oceniał moją dziewczynkę ;) Co prawda wtedy była w kl. szczeniąt ale miała by u niego szansę na zdobycie dużego Zw.Mł ;) Quote
Matagi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 efra-husky napisał(a):Sh_maniak mnie namawia i może dam się namówić ;) Tylko z Krakowa do was strasznie daleko :roll: P.S. Pan Piskay już oceniał moją dziewczynkę ;) Co prawda wtedy była w kl. szczeniąt ale miała by u niego szansę na zdobycie dużego Zw.Mł ;) I Marta ma rację,że namawia!:lol: :eviltong: Nie marudź,że daleko:eviltong: My jeździmy do Krakowa i nie stękamy:eviltong: :evil_lol: !A poza tym,to nam wszędzie daleko ,oprócz Warszawy,Lublina i Olsztyna:evil_lol: :diabloti: .Na wystawę w Bialymstoku mam najbliżej -10 minut powolnym spacerkiem:eviltong: . Quote
efra-husky Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Z góry przepraszam za off ale ile godzin jechałaś do Krakowa? Quote
Matagi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 efra-husky napisał(a):Z góry przepraszam za off ale ile godzin jechałaś do Krakowa? W tym roku nie byłam:shake: niedobry Piotrjan nie zabrał mnie/żartuję:evil_lol: /.Jedzie sie mniej więcej ok.6 -7 godzin-bliżej niz do Szczecina;) . Quote
Matagi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Morrisonka napisał(a):A kto jest przewidziany na pierwotne? Prezes Twego oddziału!:eviltong: To źle?:roll: Quote
Incunabula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A dobrze ;) . Jeszcze nie wiem czy się wybierzemy, choć nie powiem, ze bym chciała. 100 lat nie byłam w Białym :p . Quote
Matagi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Morrisonka napisał(a):A dobrze ;) . Jeszcze nie wiem czy się wybierzemy, choć nie powiem, ze bym chciała. 100 lat nie byłam w Białym :p . Więc chyba najwyższy czas sie pojawić:roll: :eviltong: ;) ... Quote
Incunabula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jak sobie załatwię transport samochodowy to przyjadę. Z Łodzi są fatalne połączenia PKP do Białego :shake: . Quote
Matagi Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Morrisonka napisał(a):Jak sobie załatwię transport samochodowy to przyjadę. Z Łodzi są fatalne połączenia PKP do Białego :shake: . Wiem cos o tych połączeniach:cool1: Wiem,że hodowla Tajgeta sie wybiera....pogadaj z Iwoną;) Quote
kaskaSz Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Tak patrzę każdy pyta Matagi o sędziowanie, to i ja zapytam :P Czy sędziowanie grupy 3 w sobotę nie ulegnie zmianie? Zalezy mi na obejrzeniu westów i szkotów na ringu, a w niedzielę, nie mogłabym być... A i kto sędziuje? Quote
Matagi Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 kaskaSz napisał(a):Tak patrzę każdy pyta Matagi o sędziowanie, to i ja zapytam :P Czy sędziowanie grupy 3 w sobotę nie ulegnie zmianie? Zalezy mi na obejrzeniu westów i szkotów na ringu, a w niedzielę, nie mogłabym być... A i kto sędziuje? Skoro III grupa jest w sobote,to i tak będzie!Żadne zmiany na dzień dzisiejszy nie są przewidziane.Może i owszem ,nastapic zmiana sędziego,ale nie dzień w ,którym dana grupa ma byc oceniana.Żadnych więc zmian się nie obawiaj,w sobotę obejrzysz to co chcesz!;) A kto i co sędziuje podałam w linku ciutke wcześniej:eviltong: . Quote
kaskaSz Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dzięki :) To widzów z psami wpuszczają? Ja zapewne będę na westach i szkotach, pożniej połażę po innych ringach. Quote
Envy Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ja też bedę:diabloti: przy Ozzich i Szelach:loveu: :evil_lol: XDD Quote
flashka-g Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A jak to sie dzieje ze pan Kazmierski sedziuje i w Białymstoku i w Debreczynie??:roll: czy to jest potwierdzone jego sedziowanie? Quote
daga10011 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A kto bedzie sedziowal leoski?????Bo Andrzej Kazmierski nas w Gdyni bedzie chyba sedziowal :-( Quote
blaira Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hmm ja dodam tyle ze pan Kazimierski mialbyc w Szcecinie, bedzie w sopocie i w bialymstoku sedziowal bullowate...szkoda ze caly czas ten sam sedzia w tych okolicach :roll: Quote
ktrebor Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A który z Panów będzie w Białymstoku sędziował shiby i hokkaido? Pan Szemraj, Pan Piskay czy też może Pan Harsanyi? Bo Pan Szemraj jak widzi nasze hokkaido to się już odsuwa :) Quote
Recommended Posts