Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Info dla zgłaszających do Białegostoku:

nie trzeba wysyłać kopii rodowodów,ani potwierdzeń opłaty!!!
trzeba wysyłać kopie championatów i inne takie....

iiiii.....pamiętajcie;) -do 20 lipca jest taniej:eviltong:

Posted

efra-husky napisał(a):
Matagi to kto w końcu będzie oceniał SH? Peter Harsanyi czy Vladimir Piskay?

Harsanyi posędziował u Ciebie w Krakowie,to u mnie posędziuje SH Piskay!;) Wybierasz się?:lol:

Posted

Sh_maniak mnie namawia i może dam się namówić ;) Tylko z Krakowa do was strasznie daleko :roll:

P.S.
Pan Piskay już oceniał moją dziewczynkę ;) Co prawda wtedy była w kl. szczeniąt ale miała by u niego szansę na zdobycie dużego Zw.Mł ;)

Posted

efra-husky napisał(a):
Sh_maniak mnie namawia i może dam się namówić ;) Tylko z Krakowa do was strasznie daleko :roll:

P.S.
Pan Piskay już oceniał moją dziewczynkę ;) Co prawda wtedy była w kl. szczeniąt ale miała by u niego szansę na zdobycie dużego Zw.Mł ;)

I Marta ma rację,że namawia!:lol: :eviltong: Nie marudź,że daleko:eviltong: My jeździmy do Krakowa i nie stękamy:eviltong: :evil_lol: !A poza tym,to nam wszędzie daleko ,oprócz Warszawy,Lublina i Olsztyna:evil_lol: :diabloti: .Na wystawę w Bialymstoku mam najbliżej -10 minut powolnym spacerkiem:eviltong: .

Posted

efra-husky napisał(a):
Z góry przepraszam za off ale ile godzin jechałaś do Krakowa?

W tym roku nie byłam:shake: niedobry Piotrjan nie zabrał mnie/żartuję:evil_lol: /.Jedzie sie mniej więcej ok.6 -7 godzin-bliżej niz do Szczecina;) .

Posted

Morrisonka napisał(a):
A dobrze ;) . Jeszcze nie wiem czy się wybierzemy, choć nie powiem, ze bym chciała. 100 lat nie byłam w Białym :p .

Więc chyba najwyższy czas sie pojawić:roll: :eviltong: ;) ...

Posted

Morrisonka napisał(a):
Jak sobie załatwię transport samochodowy to przyjadę. Z Łodzi są fatalne połączenia PKP do Białego :shake: .

Wiem cos o tych połączeniach:cool1: Wiem,że hodowla Tajgeta sie wybiera....pogadaj z Iwoną;)

Posted

Tak patrzę każdy pyta Matagi o sędziowanie, to i ja zapytam :P Czy sędziowanie grupy 3 w sobotę nie ulegnie zmianie? Zalezy mi na obejrzeniu westów i szkotów na ringu, a w niedzielę, nie mogłabym być... A i kto sędziuje?

Posted

kaskaSz napisał(a):
Tak patrzę każdy pyta Matagi o sędziowanie, to i ja zapytam :P Czy sędziowanie grupy 3 w sobotę nie ulegnie zmianie? Zalezy mi na obejrzeniu westów i szkotów na ringu, a w niedzielę, nie mogłabym być... A i kto sędziuje?

Skoro III grupa jest w sobote,to i tak będzie!Żadne zmiany na dzień dzisiejszy nie są przewidziane.Może i owszem ,nastapic zmiana sędziego,ale nie dzień w ,którym dana grupa ma byc oceniana.Żadnych więc zmian się nie obawiaj,w sobotę obejrzysz to co chcesz!;) A kto i co sędziuje podałam w linku ciutke wcześniej:eviltong: .

Posted

Hmm ja dodam tyle ze pan Kazimierski mialbyc w Szcecinie, bedzie w sopocie i w bialymstoku sedziowal bullowate...szkoda ze caly czas ten sam sedzia w tych okolicach :roll:

Posted

A który z Panów będzie w Białymstoku sędziował shiby i hokkaido? Pan Szemraj, Pan Piskay czy też może Pan Harsanyi? Bo Pan Szemraj jak widzi nasze hokkaido to się już odsuwa :)