sylwekw Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja też potwierdzam, że to bardzo miłe, iż Matagi znalazła czas i chęci zamienić choć dwa słowa z mniej i bardziej znanymi sobie osobami. Niestety przez to chyba trochę zaniedbała swoją sunię w przygotowaniach do występu :mad: Bety - a Ty gdzies się ukrywała, nie udało mi się Ciebie zobaczyć a przecież musiałaś być gdzieś przy ringu bo Twoja rasa zaraz po naszejw chodziła :-) Quote
bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 sylwekw napisał(a):....Bety - a Ty gdzies się ukrywała, nie udało mi się Ciebie zobaczyć a przecież musiałaś być gdzieś przy ringu bo Twoja rasa zaraz po naszejw chodziła :-) No fakt ja w ukryciu "działałam" - ale Ci co chcieli to mnie i tak wytropili ;). A ja Cię widziałam - jak przeleciałeś mi z Shojo koło namiotu w którym przycupnęłam gościnnie. Ale, że Twoja dziewczynka nie przepada za moją no to nie chciałam jej rozdrażniać przed występem. Trzeba było poczekać to byś mnie zobaczył na ringu - no ale Ty uciekłeś :mad: :eviltong: Pzdr Quote
agaciaaa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Błyskotka napisał(a):Brawo Asiaczku :multi::multi::multi:. Ma ktoś zdjęcia z BOG V i jakieś Chowy :placz:. Zapraszam do mojej galerii, jest kilka fotek chow-chow :) Quote
aleb Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy mógłby ktoś wypisać mi stawkę suczek kl. młodzieży rasy Labrador Retriever wraz z maścią, bo z katalogu na stronie zk trudno poszukać :shake: Quote
Pugsy Malone Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Zapraszam do mojej galerii, jest kilka fotek chow-chow :) A mopsy jakieś Ci w kadr nie weszły?:p Quote
bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 aleb napisał(a):Czy mógłby ktoś wypisać mi stawkę suczek kl. młodzieży rasy Labrador Retriever wraz z maścią, bo z katalogu na stronie zk trudno poszukać :shake: ANAIS ANAIS Xandrina - złota ARWEN THE PRINCESS OF ELVES BLUE OF BLUES - złota CORTINA D'AMPEZZO Herbu Zadora - czekoladowa FIFTH ELEMENT Power Of Dream - biszkoptowa GILLYFLOWER Molto Bene - czekoladowa JELLY KWIAT MORZA Górska Fantazja - biszkoptowa Linjor KAFFE LATTE - czekoladowa KENDI Anpi Buffyland - biszkoptowa LULU Rejentówka - biszkoptowa PARMA Molto Bene - biszkoptowa PERFEKT UNA Molto Bene - biszkoptowa STANCA Solva Swimmer - czarna VANILLA ICE Herbu Zadora - złota XARA z Labboratorium - brązowa Chyba nikogo nie pominęłam - Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Musiałek']Laseczka ona juz nie szaleje na Puppy :lol: tylko na Juniorach :multi: w wieku 9 miesięcy i 1 tygodnia wzięła BIS JUNIOR :lol: Aj aj aj... faktycznie! Brawo za BIS JUNIOR!!!:lol: [quote name='Błyskotka']Brawo Asiaczku :multi::multi::multi:. Ma ktoś zdjęcia z BOG V i jakieś Chowy :placz:. Ja na pewno mam fotki z BOG V; może tam jest i chow, który byl BOG3...Ale troche później je tu wstawię... Pzdr. Quote
BORA Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Byłam tylko wczoraj, niestety tylko 2 godzinki :placz: Widziałam przez chwilę Asiaczka, ale nie podeszłam :oops: bo z kimś rozmawiałaś, a później wyszłaś z hali. Oglądałam chowy, ale krótko, bo było nam strasznie gorąco i wyszliśmy na powietrze ;) Czy ktoś może mi powiedzieć jaki pies był z numerem 1189? Quote
Błyskotka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wstawiaj Asiaczku wstawiaj bo my na forum chowkowym nic nie wiemy ani o wynikach ani kto wygrał :placz:. Quote
bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 BORA napisał(a):Czy ktoś może mi powiedzieć jaki pies był z numerem 1189? CHOW-CHOW (rudy) - Lll Marwelon - (pies) Pzdr Quote
bety Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='aleb']bety baaaardzo dziękuję :) Proszę bardzo Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Błyskotka napisał(a):Wstawiaj Asiaczku wstawiaj bo my na forum chowkowym nic nie wiemy ani o wynikach ani kto wygrał :placz:. Postaram się jak najszybciej przeglądnąć fotki. Ale - z uwagi na obowiązki - dopiero wieczorkiem.. Pzdr. Quote
BORA Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 bety napisał(a):CHOW-CHOW (rudy) - Lll Marwelon - (pies) Pzdr Dziękuję :lol: Piękny pies :loveu: Jak go zobaczyłam to wiedziałam, że wygra. Piękna głowa :loveu: 1 miejsce w klasie championów (chyba) :p Quote
BORA Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Błyskotka']Bora on wygrał rasę ? Nie wiem, widziałam tylko 3 psy. To chyba była klasa championów. Chyba, że to już wybierali zwycięzce rasy :oops: Wiem, że zajął pierwsze miejsce. Trzeba zapytać kogoś, kto więcej wie ;) Nie znam się, pierwszy raz byłam na wystawie :evil_lol: Quote
Frytela Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kokos - dosk, 1, medal złoty, zw mł, BOB junior &BOB ;) ;) Frytka - dosk, 2, medal srebrny ;) ;) Quote
blaira Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asiaczku gratulacje !!! Trzymam kciuki by na nastepnej wystawie :biggrina: tez wam tak super poszlo....osobiscie bede trzymac kciuki przy ringu :cool3::cool3::cool3: pozdr. Quote
Musiałek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Boziu to przecież moja Sheina !!!! czy mozesz mi wysłać na mail w pełnym rozmiarze ?? czy mogę uzyć tych zdjęć?? niestety ja miałam aparat ale nie mogłam sobie robić zdjęć :lol: a masz może z pudła ?? Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Frytela']Kokos - dosk, 1, medal złoty, zw mł, BOB junior &BOB ;) ;) Frytka - dosk, 2, medal srebrny ;) ;) Piękny wynik! Gratulacje!!! [quote name='blaira']Asiaczku gratulacje !!! Trzymam kciuki by na nastepnej wystawie :biggrina: tez wam tak super poszlo....osobiscie bede trzymac kciuki przy ringu :cool3::cool3::cool3: pozdr. A ja trzymam za słowo!Każda pomoc na pewno będzie przydatna!:lol: [quote name='Musiałek']Boziu to przecież moja Sheina !!!! czy mozesz mi wysłać na mail w pełnym rozmiarze ?? czy mogę uzyć tych zdjęć?? niestety ja miałam aparat ale nie mogłam sobie robić zdjęć :lol: a masz może z pudła ?? Musiałku, ale niespodzianka, co? :lol: Pzdr. Quote
milamini Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Musiałku-to jedyne co mam z pudła. jak widać Patrycji wyszło jak wyszło. Gratulki jeszcze raz, obym miała więcej takich powodów do wzruszeń!!!! Quote
Frytela Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hihi gratulacje Asiaczku!! Gratulacje Musiałek ;) moze ja mam jakies foty ale wątpie zobacze jak zgram :) Sheina piękna no i ją osobiście znam ( no i Kokos ją zna) hihi ;) Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A gdzie to nasza WIELKA MATAGI! Pewnie odsypia 2-dniowe szaleństwo wystawowe... Matagi- prosimy do pierwszego szeregu, po odbiór pochwał!!:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts