Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też potwierdzam, że to bardzo miłe, iż Matagi znalazła czas i chęci zamienić choć dwa słowa z mniej i bardziej znanymi sobie osobami.

Niestety przez to chyba trochę zaniedbała swoją sunię w przygotowaniach do występu :mad:

Bety - a Ty gdzies się ukrywała, nie udało mi się Ciebie zobaczyć a przecież musiałaś być gdzieś przy ringu bo Twoja rasa zaraz po naszejw chodziła :-)

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwekw napisał(a):
....Bety - a Ty gdzies się ukrywała, nie udało mi się Ciebie zobaczyć a przecież musiałaś być gdzieś przy ringu bo Twoja rasa zaraz po naszejw chodziła :-)

No fakt ja w ukryciu "działałam" - ale Ci co chcieli to mnie i tak wytropili ;). A ja Cię widziałam - jak przeleciałeś mi z Shojo koło namiotu w którym przycupnęłam gościnnie. Ale, że Twoja dziewczynka nie przepada za moją no to nie chciałam jej rozdrażniać przed występem. Trzeba było poczekać to byś mnie zobaczył na ringu - no ale Ty uciekłeś :mad: :eviltong:
Pzdr

Posted

Czy mógłby ktoś wypisać mi stawkę suczek kl. młodzieży rasy Labrador Retriever wraz z maścią, bo z katalogu na stronie zk trudno poszukać :shake:

Posted

aleb napisał(a):
Czy mógłby ktoś wypisać mi stawkę suczek kl. młodzieży rasy Labrador Retriever wraz z maścią, bo z katalogu na stronie zk trudno poszukać :shake:

ANAIS ANAIS Xandrina - złota
ARWEN THE PRINCESS OF ELVES BLUE OF BLUES - złota
CORTINA D'AMPEZZO Herbu Zadora - czekoladowa
FIFTH ELEMENT Power Of Dream - biszkoptowa
GILLYFLOWER Molto Bene - czekoladowa
JELLY KWIAT MORZA Górska Fantazja - biszkoptowa
Linjor KAFFE LATTE - czekoladowa
KENDI Anpi Buffyland - biszkoptowa
LULU Rejentówka - biszkoptowa
PARMA Molto Bene - biszkoptowa
PERFEKT UNA Molto Bene - biszkoptowa
STANCA Solva Swimmer - czarna
VANILLA ICE Herbu Zadora - złota
XARA z Labboratorium - brązowa

Chyba nikogo nie pominęłam - Pzdr

Posted

[quote name='Musiałek']Laseczka ona juz nie szaleje na Puppy :lol: tylko na Juniorach :multi: w wieku 9 miesięcy i 1 tygodnia wzięła BIS JUNIOR :lol:
Aj aj aj... faktycznie! Brawo za BIS JUNIOR!!!:lol:

[quote name='Błyskotka']Brawo Asiaczku :multi::multi::multi:.
Ma ktoś zdjęcia z BOG V i jakieś Chowy :placz:.
Ja na pewno mam fotki z BOG V; może tam jest i chow, który byl BOG3...Ale troche później je tu wstawię...
Pzdr.

Posted

Byłam tylko wczoraj, niestety tylko 2 godzinki :placz:
Widziałam przez chwilę Asiaczka, ale nie podeszłam :oops: bo z kimś rozmawiałaś, a później wyszłaś z hali. Oglądałam chowy, ale krótko, bo było nam strasznie gorąco i wyszliśmy na powietrze ;)

Czy ktoś może mi powiedzieć jaki pies był z numerem 1189?

Posted

Błyskotka napisał(a):
Wstawiaj Asiaczku wstawiaj bo my na forum chowkowym nic nie wiemy ani o wynikach ani kto wygrał :placz:.

Postaram się jak najszybciej przeglądnąć fotki. Ale - z uwagi na obowiązki - dopiero wieczorkiem..
Pzdr.

Posted

bety napisał(a):
CHOW-CHOW (rudy) - Lll Marwelon - (pies)
Pzdr

Dziękuję :lol:
Piękny pies :loveu: Jak go zobaczyłam to wiedziałam, że wygra. Piękna głowa :loveu: 1 miejsce w klasie championów (chyba) :p

Posted

[quote name='Błyskotka']Bora on wygrał rasę ?
Nie wiem, widziałam tylko 3 psy. To chyba była klasa championów. Chyba, że to już wybierali zwycięzce rasy :oops: Wiem, że zajął pierwsze miejsce. Trzeba zapytać kogoś, kto więcej wie ;)
Nie znam się, pierwszy raz byłam na wystawie :evil_lol:

Posted

Asiaczku gratulacje !!! Trzymam kciuki by na nastepnej wystawie :biggrina: tez wam tak super poszlo....osobiscie bede trzymac kciuki przy ringu :cool3::cool3::cool3:

pozdr.

Posted

Boziu to przecież moja Sheina !!!!

czy mozesz mi wysłać na mail w pełnym rozmiarze ?? czy mogę uzyć tych zdjęć?? niestety ja miałam aparat ale nie mogłam sobie robić zdjęć :lol:

a masz może z pudła ??

Posted

[quote name='Frytela']Kokos - dosk, 1, medal złoty, zw mł, BOB junior &BOB ;) ;)
Frytka - dosk, 2, medal srebrny ;) ;)
Piękny wynik! Gratulacje!!!

[quote name='blaira']Asiaczku gratulacje !!! Trzymam kciuki by na nastepnej wystawie :biggrina: tez wam tak super poszlo....osobiscie bede trzymac kciuki przy ringu :cool3::cool3::cool3:

pozdr.
A ja trzymam za słowo!Każda pomoc na pewno będzie przydatna!:lol:

[quote name='Musiałek']Boziu to przecież moja Sheina !!!!

czy mozesz mi wysłać na mail w pełnym rozmiarze ?? czy mogę uzyć tych zdjęć?? niestety ja miałam aparat ale nie mogłam sobie robić zdjęć :lol:

a masz może z pudła ??
Musiałku, ale niespodzianka, co? :lol:
Pzdr.

Posted

Hihi gratulacje Asiaczku!!

Gratulacje Musiałek ;) moze ja mam jakies foty ale wątpie zobacze jak zgram :)
Sheina piękna no i ją osobiście znam ( no i Kokos ją zna) hihi ;)