Talagia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ARSEN Kochanej Emiliki - Best Junior Boczek :) - res CACIB Narisek :loveu: - CACIB, BOB :) Baffi Shadow Dog - res CACIB Quote
Talagia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Berta - CACIB SUKI porownanie o BOBa BOS Ravenek :loveu: :loveu: Koniec fotorelacji z gordonków :loveu: Quote
narisowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIEZCÓW I ORGANIZATORÓW !!! wystawa SUPER!!!, dawno nie byłam na tak dobrze zorganizowanej imprezie. z powodu awarii samochodu ledwie zdążyliśmy. NARIS ex I CWC CACIB BOB! Talagia - miło było poznać. wysyłam PW. MATAGI - super, super, super wystawa!!!, ale rozwianej fryzury nie przyuważyłam - szkoda! puchary za bob - rewelacja!!! jak będziemy w polsce w sierpniu w przyszłym roku przyjeżdżamy Quote
asia_i_bora Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ma ktoś wyniki z finalów sobotnich? BIS ras polskich i VI grupa mnie interesuje :) Quote
Judit Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 śliczne zdjęcia :) Talagia, czy mogę zabrać jedno zdjęcie Baffi do siebie na stronę? :p http://img207.imageshack.us/img207/5664/sta60103nz2.jpg Quote
Talagia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Judit']śliczne zdjęcia :) Talagia, czy mogę zabrać jedno zdjęcie Baffi do siebie na stronę? :p http://img207.imageshack.us/img207/5664/sta60103nz2.jpg Jasne ;) Tu jeszcze mam jej 2 fotki ;) I jeszcze gordoniaste Quote
Talagia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 charciątka ;) jeszcze raz Ravenek :loveu: Quote
Talagia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: narisowa- ciesze sie, ze w koncu moglysmy sie poznac :multi: Co do wystawy to WIELKI plus za organizacje!!! Ringi duze, miejsca dla psiakow sporo i mozna bylo zawsze jakos w cieniu sie ulozyc ;) Bardzo ladne pucharki za BOBa. Jedynym malym minusem byl fakt, ze finaly organizowano na hali :shake: Ale mimo to wystawa SUPER i napewno w przyszlym roku znajdzie sie w naszych planach :multi: :multi: Quote
Judit Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Talagia napisał(a):Jasne ;) Tu jeszcze mam jej 2 fotki ;) dzięki :loveu: jak mam podpisać zdjęcia? Quote
Talagia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Judit napisał(a):dzięki :loveu: jak mam podpisać zdjęcia? Wystarczy talagia :lol: Quote
kaskaSz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 W końcu załadowała wszystkie fotki, są takie sobie, bo mam beznadziejny aparat. jeżeli zobaczycie tam swojego pieska, możecie fotkę skopiować. http://galeria-foxiego.fotosik.pl/albumy/256321.html Quote
Judit Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Talagia napisał(a):Wystarczy talagia :lol: OK ;) i jeszcze raz dzięki :) Quote
Goshka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Złoty medal dla białostockiego oddziału:p Wystawa po prostu rewelacja. Super organizacja, wszystko dopracowane. Niech żałują ci, co nie byli:cool3: Jedyny minus za nagłośnienie na ringu głownym-w ogóle nie było słychać spikerki. :shake: Hmm, i lekkie roztargnienie z mojej strony....na BISie Puppy zamiast na trzecie to "wrzuciłam " moją suczkę na drugie miejsce:eviltong: he,he,he. Pomyliło mi się z Sopotem, gdzie trzecie miejsce było tam, gdzie w Białymstoku drugie...Cos się nie mogą zdecydowac z ustawieniem...:eviltong: W sumie wynik uzyskaliśmy ten sam co w Sopocie tylko tym razem IIIBiSa Puppy wygrała moja suczka ( w Sopocie pies):evil_lol:. Gratuluję organizatorom tak doskonałej wystawy!!! I oczywiscie przyjedziemy za rok:lol: Quote
Pugsy Malone Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 My tylko srebro i ocena doskonała,ale i tak jestem zadowolona:loveu: Wielkie, wielkie brawa:multi: :multi: :multi: Quote
piotrjan Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Asiaczek , II BOG Ogromne gratulacje !!! Quote
nokian73 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja też chciałam pogratulować za organizację wystawy. Wielkie brawa!!! Ringi duże i dużo miejsca przy ringach. Duży parking i zielona trawka dla psiurów. Szkoda tylko, że niektórzy właściciele nie potrafią sprzątać po swoich psach:oops: My niestety wystawialiśmy się w hali, gdzie było bardzo duszno i głośno, ale nasza ciarnica i tak się spisała i dostała Zw. Mł. NJwR i BOB. I zakończyła Mł. Ch. PL. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla odziału za wspaniałą organizację!!!!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Zdjęcia: SOBOTA http://s143.photobucket.com/albums/r123/blaki_album/MWPR%20Sobota/ NIEDZIELA http://s143.photobucket.com/albums/r123/blaki_album/MWPR%20Niedziela/ ;) Quote
osiem Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 świetne foty! proszę uprzejmie o stawkę goldenów-suk. z góry dziękuję:beerchug: Quote
Draczyn Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja rownież przyłaczam sie do zdania moich przedmowcow i skladam najserdeczniejsze podziekowania i gratulacje dla organizatorow Quote
Recommended Posts