Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To my się pierwsi chwalimy :D
Gram dostał 3 miejsce w gr. młodzieży, dosk., jego mama DUSZA Obornicki Nornik- 4 miejsce otwarta, bdb, Wyżeł weimarski Krótkowłosy z naszej hodowli FAX z Doliny Narwi 2 miejsce otwarta, dosk.
Czekamy na wieści o dalszych sukcesach :D

Posted

[quote name='jefta']
I błagam o zdjęcia gończego fińskiego :modla::modla:

Blagania trzeba było kierować do właścicieli :evil_lol: ale po to żeby przyjechali:evil_lol: . Na ringu się nie pojawił niestety :-(

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeszcze ciepłe wieści z B-stoku.
"Nieoceniona Matagi biega z włosem rozwianym i aparatem i robi fotki chyba wszystkim napotkanym psiakom...".
A, i pogoda w B. bardzo ładna!
Czekamy na wieście z ringów...
Pzdr.

Oceniona to ja będe jutro:evil_lol: jak nie dam rady człapać po ringu z OJO:diabloti: Nogi właża mi w ....domyślcie się gdzie!:diabloti: To,co mam na głowie to nawet nie rozwiane,to jakis kołtun:diabloti: .Zdjęciów narobiłam różnakich,kiedyś je tu wetknę:eviltong: -dopiero wrociłam z wystawy,musze jeszcze dziś wyprac Ojo,zapakowac wsio na jutro,pojechac na wystawe i rozstawic namiot na jutro,i muszę .....pobalować z gośćmi:eviltong: ;) .

I WIELKIE GRATKI DLA DZISIEJSZYCH WYSTAWCÓW!!!!!!!!!!!I tych wygranych i dla tych mniej troszkę!!!!!
Jutro też ma być DOBRA pogoda dla wystawców!!!!:lol:
Do zabaczenia jutro!!!!!:multi: :lol:

Posted

[quote name='jefta']POWODZENIA !!! :multi:

I błagam o zdjęcia gończego fińskiego :modla::modla:

Specjalnie szukałam go,ale nie byłoooooooooo-nie dojechał!:shake: :shake: :shake:
A,że czekałam na niego to narobiłam full zdjęć moim ukochanym bassecikom!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Pół aparatu to prawie moje kochane gluty!:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Specjalnie szukałam go,ale nie byłoooooooooo-nie dojechał!:shake: :shake: :shake:
A,że czekałam na niego to narobiłam full zdjęć moim ukochanym bassecikom!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Pół aparatu to prawie moje kochane gluty!:evil_lol:

ależ był! z taka panią spacerowała suczka, ale nie wystawili się ostatecznie... nie wiem dlaczego?:shake:

Posted

Zdobyliśmy, co chcieliśmy :multi: - i wielkie gratki dla organizatorów, bardzo miła atmosfera, świetne ringi na dworze (płaskie, obszerne i czyste - nie to co w Krakowie :angryy: ), bardzo estetyczne wyposażenie ringów, wszędzie torebki na kupy :eviltong: , super pokazy i ich prowadzenie (tez sie zaplątaliśmy na płytę :cool3: ), wszyscy bardzo mili i pomocni - dziękujemy! Zapisujemy przyszłoroczną międzynarodówkę w kalendarzu. :razz:

Posted

Organizacja była bardzo dobra, choć w echo w hali oszałamiał psiaki, ale było naprawdę SUPER! Podobało mi się jak nigdy :loveu: Matagi szkoda, że się niespotkałyśmy, nie zadzwoniłam, bo siedziałam w westach i szkotach i nie mogłam się napatrzeć...Taki mój mału odchył...:oops:

Posted

[quote name='Mała_Tybetanka']No brawo a mozna spytac z czym?? :)
Aaaaa, rzeczywiście nie napisałam. Z whipettką!

[quote name='Matagi']Oceniona to ja będe jutro:evil_lol: jak nie dam rady człapać po ringu z OJO:diabloti: Nogi właża mi w ....domyślcie się gdzie!:diabloti: To,co mam na głowie to nawet nie rozwiane,to jakis kołtun:diabloti: .Zdjęciów narobiłam różnakich,kiedyś je tu wetknę:eviltong: -dopiero wrociłam z wystawy,musze jeszcze dziś wyprac Ojo,zapakowac wsio na jutro,pojechac na wystawe i rozstawic namiot na jutro,i muszę .....pobalować z gośćmi:eviltong: ;) .

I WIELKIE GRATKI DLA DZISIEJSZYCH WYSTAWCÓW!!!!!!!!!!!I tych wygranych i dla tych mniej troszkę!!!!!
Jutro też ma być DOBRA pogoda dla wystawców!!!!:lol:
Do zabaczenia jutro!!!!!:multi: :lol:
Dasz radę! A odpoczywać będziesz przez najbliższy tydzień!:lol:
Do zobaczenia!
pzdr.

Posted

[quote name='MichalMi']my już też w domu z CWC i res. CACIB - opis tez doskonały :evil_lol:
kilkanaście naszych fotek i innych dalmatyńczyków jest tu
Miło mi było Cię poznać!:lol: Wiesz już czy ten cacibowiec jest interem?

[quote name='asia:)']ależ był! z taka panią spacerowała suczka, ale nie wystawili się ostatecznie... nie wiem dlaczego?:shake:
Znaczy sie ja jestem ślepa komenda!:roll: :p A rozglądałam się,szukałam,towarzyszył mi w poszukiwaniach pewien znawca gończków...i nul,nie widzieliśmy:shake:

[quote name='jfn']Zdobyliśmy, co chcieliśmy :multi: - i wielkie gratki dla organizatorów, bardzo miła atmosfera, świetne ringi na dworze (płaskie, obszerne i czyste - nie to co w Krakowie :angryy: ), bardzo estetyczne wyposażenie ringów, wszędzie torebki na kupy :eviltong: , super pokazy i ich prowadzenie (tez sie zaplątaliśmy na płytę :cool3: ), wszyscy bardzo mili i pomocni - dziękujemy! Zapisujemy przyszłoroczną międzynarodówkę w kalendarzu. :razz:

Miód na nasze serca!:loveu: Gratulujemy i dziękujemy!!!!:multi: :lol:

[quote name='kaskaSz']Organizacja była bardzo dobra, choć w echo w hali oszałamiał psiaki, ale było naprawdę SUPER! Podobało mi się jak nigdy :loveu: Matagi szkoda, że się niespotkałyśmy, nie zadzwoniłam, bo siedziałam w westach i szkotach i nie mogłam się napatrzeć...Taki mój mału odchył...:oops:

Cieszę się,że sie podobało!:lol: :multi: A okazji do spotkań pewnie jeszcze będzie,nic straconego;)

[quote name='Asiaczek']Aaaaa, rzeczywiście nie napisałam. Z whipettką!

Dasz radę! A odpoczywać będziesz przez najbliższy tydzień!:lol:
Do zobaczenia!
pzdr.

Ja wszystko "dam":eviltong: :evil_lol: Tydzień będe leżeć odłogiem!:evil_lol: :diabloti:
Do jutra!:multi: :lol: :loveu:

Posted

My dostaliśmy[SIZE="5"] Zw.MŁ, NJwR, BOB !!!
I w pięknym stylu skończyliśmy młodziezowy championat!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:
WARTO BYLO JECHAC!!!

Posted

[quote name='Talagia']My dostaliśmy Zw.MŁ, NJwR, BOB !!!
I w pięknym stylu skończyliśmy młodziezowy championat!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:
WARTO BYLO JECHAC!!!

Wow! Gratulacje!!!

Posted

Talagia napisał(a):
Dziekujemy :loveu: Mam troche zdjec wszystkich gordonków :razz:

Również gratuluję:) A zdjęcia gordonow bardzo chętnie zobacze:)

Posted

[quote name='Talagia']My dostaliśmy Zw.MŁ, NJwR, BOB !!!
WARTO BYLO JECHAC!!!

GRATULACJE :multi:
no i czekamy na fotki seterzastych :cool3:

Posted

Wróciliśmy nasze osiągnięcia to CWC i res. CACIB ale co najważniejsze:

Eryś został
w wieku 2 lat i 5 miesięcy
CHAMPIONEM POLSKI

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
[SIZE=3]ukończył go na wystawie w Białymstoku
jednak warto było jechać tyle kilometrów z Koszalinka
Matagi
[SIZE=3]:Rose:[SIZE=3] dziękuję bardzo za namiary na hotel
[SIZE=3][SIZE=2]na wystawie było super możecie być dumni :razz:
nie jeden oddział marzy aby ich wystawa była tak dobrze zorganizowana
[SIZE=3]:cool1:

Posted

Matagi napisał(a):
Miło mi było Cię poznać!:lol: Wiesz już czy ten cacibowiec jest interem?

Nam również było bardzo miło poznać! :lol:
A odnośnie intera - pojęcia nie mam - wg mnie niestety nie jest.
Przeszukałem dziesiątki stron i żadnej wzmianki nie znalazłem.

Posted

To i my sie poczwalimy

Moja Sheina NJwR oraz BIS JUNIOR !!!!:multi: :multi: :multi:

w wieku 9 miesięcy i tygodnia :multi:

[SIZE=3][SIZE=2]Pytanie czy ktoś ma fotki ?? bo ja nie mam żadnej :-(

Posted

Na poczatek chce BAAAAARDZO, ale to BAAAAARDZO podziekwac MATAGI.
[SIZE=2]Bardzo miło bylo Ciebie poznac i porozmawiac. Dziekuje za pomoc, naprawde jestes swietna!! jak j Ci sie odwdziecze, procz tego ze moj "tatusiek" byl Twoja wizyta zacgwycony, miloby spedzic razem z Toba czas !!!
Zycze wam sukcesow!!!

Co do samej wysawy...ja bylam i jetsem zadowolona !!
Zapewne przyczynilo sie do tego tez [SIZE=5]1 lok,CAC, CACIB oraz BoB [SIZE=2]mojego Cescika.Jestem z niego bardzo dumna !!

Gratuluje wszystkim, Iwono Twoja "malolatka" spisala sie cudownie na BIS Junior...zycze dalszych sukcesow.

Chcialabym bardoz pogratulowac za wygranego BOGa AmStaffowi- Nemo REWELACJA on plynal a nie biegl...wybaczam ze "kuzyn" zajal nam miejsce na BoGu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I trzymam za Nemcia kciuki zeby wygral BISa...naprawde jestem nim za zachwycona :loveu::loveu::loveu:

pozdr.

Posted

[quote name='Musiałek']To i my sie poczwalimy

Moja Sheina NJwR oraz BIS JUNIOR !!!!:multi: :multi: :multi:

w wieku 9 miesięcy i tygodnia :multi:

[SIZE=3][SIZE=2]Pytanie czy ktoś ma fotki ?? bo ja nie mam żadnej :-(

GRATULACJE!!! Byliśmy razem w finałach ;) Widzialam tego ślicznego owczareczka !!!! CUDO!!! A aparat oczywiscie nam zdechł na finałach... :-(