piotrjan Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 grallinka napisał(a):Matagi pewnie wie co i jak,bo ona wie wszystko No , no , Matagi . Robi się z Ciebie guru . Tak trzymaj ! Quote
mona_27 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 może i nam się uda pojawić na tej wystawie, ale chyba raczej jako oglądający, bo nie wiem czy Edka możemy wystawiać. Edy ma 1 krzywy ząb z przodu i to chyba może go dyskwalifikować, ale jeszcze zobaczymy. A noclegi można zobaczyć na tej stronce http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=04 Quote
Matagi Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 grallinka napisał(a):no co Ty...ale ja myslalam,ze to jest chora pani po prostu...jej pies sie nazywa Furia chyba ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE DO BIAŁEGOSTOKU! NO NIE MATAGI? Hiihiii!:evil_lol: Ona chora nie jest,ma tylko ...troszke inne spojrzenie na świat:cool3: .Nie pamiętam jak sie suczka nazywa,znałam tylko jej niezyjące bokserki. A do Białegostoku ZAPRASZAM BAAAAAAARDZO!!!!!!!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
piotrjan Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Matagi napisał(a): A do Białegostoku ZAPRASZAM BAAAAAAARDZO!!!!!!!!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: Ja również !!! Quote
Matagi Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 grallinka napisał(a):zaraz przy stadionie na ktorym jest wystawa jest hotel Mosiru,ale nie wiem czy mozna w nim nocowac z psami..Matagi pewnie wie co i jak,bo ona wie wszystko:evil_lol: a jak nie ona to jej Franek podpowie,bo on to z pewnoscia wiele wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmmm.....dobrze by było cobym wsio wiedziała:eviltong: :evil_lol: Wyniki z I białostockiej Cacibówki bym juz znała na ten sam przykład:eviltong: I wiedziałabym,które z moich ogonów nie beda wtedy łyse jak kolano..../czego mam po ringu latać z golasami;) /.A Franek jest oszust i tyle!!!!!!!!!:mad: Codziennie rano naśladuje piszczenie szczeniaków,ja sie zrywam,one spią,a Franek na to:"ooooo,dobre,Franio lubi!":mad: :evil_lol: Co do noclegów:w MOSIRze ,ktory jest na terenie wystawy można ZAWSZE nocowac z psami.Polecam też hotel :Dom Turystyczny Przedsiębiorstwa Jard na ul.Transportowej 4.Nie jest daleko od wystawy,ceny sa przyzwoite,psy mile widziane/właściciel firmy jest psiarzem:lol: /.Namiary na wszystkie hotele czy inne tam już sa podane niżej .Więc :ZAPRASZAM!!!!:multi: :multi: :multi: Jeżeli ktoś ma jakies pytania niech zapytywuje,postaram sie odpowiedzieć i pomóc!:lol: Howgh! Quote
Matagi Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 piotrjan napisał(a):No , no , Matagi . Robi się z Ciebie guru . Tak trzymaj ! Piotruś......:mad: Ty mnie tu od guru nie wyzywaj:evil_lol: ,tylko ściągaj haszczakowe towarzystowo/ i nie tylko haszczakowe:eviltong: /.A dla Ciebie to sie szykuje na tej wystawie ....niespodzianka.....:eviltong: ;) :eviltong: ;) I tak nic nie powiem:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: !!!!! Quote
blaira Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witam, moze ktos z odzialu wie jaki jest podzial IIIgr bylabym niezmiernie wdzieczna ;) pozdr. Quote
Matagi Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Avaria napisał(a):Witam, moze ktos z odzialu wie jaki jest podzial IIIgr bylabym niezmiernie wdzieczna ;) pozdr. Przykro mi ,ale podziału na poszczególne rasy w grupach to jeszcze nie ma,do wystawy jeszcze kawałek,wszystko zależne jest od tego ile i jakich terrierów sie zgłosi.Białystok nie jest wyjątkiem,że jeszcze nie "podzielił",zajrzyj na wykaz innych wystaw i ....cierpliwie poczekaj.:lol: Quote
Matagi Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 grallinka napisał(a):ta..wygrywaja...ale nie Grallu..to jest hmm..jakby to ladnie nazwac..afgan "specjalnej troski":cool3: ja go nie zglosze chyba w ogole, tylko wykastruje..teraz stracil na wlosie koszmarnie i do tego nie je-schudl kilka kg..i w ogole koszmar przezywam z nim ostatnio.. a do tego ja sama go nie wystawie,bo on mi sie nie chce ustawiac...:shake: kazdemu sie ustawia, a mnie ma w pupce :oops: ehhh... odbija mu co jakis czas...a ten ostatni "czas" trwa juz 2mce Marudzisz jak potłuczona!!!!:roll: :mad: Pogadamy po niedzieli,bede więcej miała czasu,zrobimy sesję fotograficzną i terapeutyczną dla Ciebie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A po za tym to jest komu oprócz Ciebie wystawic Graala,chętnych jest wieeeelu!:eviltong: :evil_lol: Nie dziamgaj!!!!:angryy: Quote
grallinka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ee no to oddam chetnie,zeby ktos wystawil..a ja bede klaskac z boku:evil_lol: ewentualnie lapac go po stadionie jak wyskoczy z tego, co bedzie mial na lebku:cool3: a czekam na znak po niedzieli.musimy w koncu piwko wypic( albo i kilka,- nascie) za zdrowie Twoich maluchow:evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 grallinka napisał(a):ee no to oddam chetnie,zeby ktos wystawil..a ja bede klaskac z boku:evil_lol: ewentualnie lapac go po stadionie jak wyskoczy z tego, co bedzie mial na lebku:cool3: a czekam na znak po niedzieli.musimy w koncu piwko wypic( albo i kilka-nascie_ za zdrowie Twoich maluchow:evil_lol: :evil_lol: Klaskać ani łapać to Ty nie bedziesz!:evil_lol: Pójdziesz gdzieś do kąta i tyle!:evil_lol: Ktos Ci "widoki" nagra na jaką kamerę albo inne.:eviltong: :evil_lol: A piffko za zdrówko pryszczy jest wskazane!!!!:multi: :loveu: :evil_lol: Krzykne po niedzieli-usłyszysz,daleko nie masz!:eviltong: :lol: :loveu: Quote
Basik Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dajcie znać jak będzie podział na rasy w 8 gr. od tego zależy przybycie moich typków:) Quote
Goshka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Oooo, wyżły będzie sędziować pani z Białorusi:-o Jeszcze nigdy nie spotkałam się na polskich wystawach, żeby ktoś z Białorusi sędziował wyżły:crazyeye: Pewnie tylko setery będzie oceniać, a szkoda, bo to byłoby ciekawe dośwadczenie :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja już się tej wystawy doczekac nie moge, zobacze was wszystkich. Napatrze się-a Gral musi byc, ja tu z nadzieją w oczach a tu co,chętnie go bede łapać :lol: Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Odkopałam i podnoszę!:lol: Wystawa za ..prawie dwa miesiące,jest troszke zmian.... I Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych International Dog Show (CACIB) Miasto - City, Date - Date Białystok, 25-26.08.2007 Miejsce - Place Stadion MOSiR w "Zwierzyńcu", Białystok, ul. 11 Listopada 28 Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 20.07.2007 Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone do 20.07.2007: - za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 80 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 20.07.2007, wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów. UWAGA! Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. Opłata za udział w konkursie Młody Prezenter 20 zł/dzień (bez katalogu). Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - wszystkich ras polskich, - zgłoszone do klasy weteranów. Foreign exhibitors: - for the first dog (with Catalogue) 40 Euro - for every additional dog (without Catalogue) 35 Euro - puppy class (without Catalogue) 20 Euro - veteran class and polish breeds (without Catalogue) free of charge Junior Handling 10 Euro/day Payment only in Euro. Konto bankowe - Bank account 59 1020 1332 0000 1502 0025 9333 PKO BP S.A. I O/Białystok - w złotych 55 1020 1332 0000 1502 0300 2177 PKO BP S.A. I O/Bialystok - in EURO Reklamy w katalogu dla hodowców - cała strona cz-b 150 zł, kolorowa 300 zł, pół strony cz-b 80 zł, kolorowa 150 zł dla przedsiębiorstw - cała strona cz-b 250 zł, kolorowa 500 zł Adres organizatora - Organizer's address Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Białymstoku 15-101 Białystok, ul. Jurowiecka 33 (skrytka poczt./PO Box 126) (Poland) tel./phone <B> Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Hmmmm....cos nie wszystko mi sie skopiowało...:oops: link do strony białostockiej z obsadą itd.... http://www.zkwp.bialystok.pl/bialystok07info.html Quote
Martach1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja bym z chęcia się wybrała na niedzile z Shar Peiem ale niemam jak dojechać:( :placz: Jak ktoś z szczecina lub okolic miał by miejscew to prosiałbym o kontakt. Quote
Czarna_Owieczka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ja na tej wystawie tylko w roli fotografa będę ;) Quote
Matagi Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Martach1 napisał(a):Ja bym z chęcia się wybrała na niedzile z Shar Peiem ale niemam jak dojechać:( :placz: Jak ktoś z szczecina lub okolic miał by miejscew to prosiałbym o kontakt. A nie myslałaś o pociągu?Samochodem jedziesz ok.8 godzin,i wierz mi nie jest to fajna droga o tej porze roku,a tym bardziej z psem.Rok temu zasuwałam do Szczecina pociągiem z shibą.Długo,ale wygodnie;) .Masz ze Szczecina pociąg w sobotę ok.20.00.Nie jest zapchany,ludzie jadą nim i do Gdańska i dalej.Co raz wysiadaja i wsiadaja nowi.Ja jechałam w przedziale sama z córą+pies.Wyspałyśmy sie wszystkie na maxa.W Białymstoku jesteś cos po 6.00 rano.Z dworca masz autobus nr.10 pod samiuśką wystawę.O ile mnie pamięc nie myli,to w niedziele masz ok.20.00 pociąg do Szczecina i jesteś ok.6.00 rano!;) :lol: Podumaj,zapraszam!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
piotrjan Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Matagi napisał(a):Zapraszam!!!!:lol: :lol: :lol: Może się Matagi zdziwisz , ale ja będe na pewno ! :diabloti: Quote
kaskaSz Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ooo myślałam, że jeszcze za wcześnie na takie rozmowy, a tu już w styczniu temat powstał :D Ja jadę w roli widza w sobotę na cały dzień. Czy będzie ktos wystawiał westy lub szkoty? Innych też z chęcią pooglądam i pogadam ;] Quote
Matagi Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 piotrjan napisał(a):Może się Matagi zdziwisz , ale ja będe na pewno ! :diabloti: OJEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!:shocked!: :shocked!: :shocked!: :evil_lol: Quote
piotrjan Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Matagi napisał(a):OJEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!! a co , może znowu puszczą mój występ w telewizji .... :cool1: Quote
Matagi Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 piotrjan napisał(a):a co , może znowu puszczą mój występ w telewizji .... :cool1: kto wie......:roll: ;) ,kto wie....:evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Ja na tej wystawie tylko w roli fotografa będę ;)[/quote] Ja też :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts