kaskaSz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Czy będzie można sobie w hali pstrykać zdjęcia do woli? Mam aparat z błyskiem, mam nadzieje, że nie przestrasze psów, ani wystawiających i żeby nikt mnie nie pogonił.... Błysku nie umiem wylączać i chyba nawet się nie da... Quote
gonpak Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a ja mam pytanie z innej beczki na mapie obok stadionu na takim zielonym obszarze jesy napisane zoo czy to jest ogróg zoologiczny i można go zwiedzać? chętnie bym TZ z dzieckiem tam wysłała na czas wystawy, a może są jakieś parki rozrywki dla dzieci (4 lata) w Białymstoku? Quote
Iza. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 W sumie to ZOO z prawdziwego zdarzenia nie jest ;) Jest kilka zwierzaków które oczywiście można pooglądać. Quote
Matagi Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 gonpak napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki na mapie obok stadionu na takim zielonym obszarze jesy napisane zoo czy to jest ogróg zoologiczny i można go zwiedzać? chętnie bym TZ z dzieckiem tam wysłała na czas wystawy, a może są jakieś parki rozrywki dla dzieci (4 lata) w Białymstoku? Teren ,na którym odbywa sie wystawa to....."samo zielone"-dosłownie:lol: .To Park Zwierzyniecki,dalej las Zwierzyniecki,jest też rezerwat Zwierzyniec.Po przeciwnej stronie ul.11-go Listopada /czyli naprzeciw stadionu/ jest Mini Akcent ZOO.Nie kupuje się tam biletów,oglądac można obchodząc to wookół.Jest tam troszke zwierząt z naszej strefy /to COŚ praktycznie spełnia funkcję schroniska dla zwierząt powypadkowych np.bociany,lisy,sowy,kruki i inne ,ktore zamieszkują w naszej strefie klimatycznej/.To "ZOO" zostawił nam pewnien wojewoda,który urządzał dożynki w Bialymstoku w latach siedemdziesiątych.Miało to byc na chwilę,ale wiadomo,że prowizorki ...żyją długo:diabloti: Jest tam też niedźwiedź ,Yogi się zwie,to mój wychowanek/kiedys tam pracowałam:p /,żebrak z niego niesamowity,jest tez ...eland/to zdaniem niektorych:angryy: też zwierz z naszej strefy:crazyeye: :diabloti: .Reasumując:jest tam szydło i powidło:p Na szczęście jest to w likwidacji,która kiedyś:roll: nastąpi /mam taka nadzieję:p /.Za wybiegiem żubrów,na górce jest niewielki plac zabaw,całkiem fajny,choc nieduży.Niedaleko można sie przejśc i obejrzeć Wersal Podlasia,czyli Pałac Branickich-niedaleko jest fajna lodziarnia,gdzie się robi tradycyjne lody/takie prawdziwe:lol: /.Wszędzie kupa zieleni,ławek,niedaleko też od stadionu jest fajna fontanna,która "robi" różne cikawe rzeczy.Tak,że jest tam gdzie pójść ,obejrzeć i sie pobawić!:lol: Quote
gonpak Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Matagi napisał(a):Teren ,na którym odbywa sie wystawa to....."samo zielone"-dosłownie:lol: .To Park Zwierzyniecki,dalej las Zwierzyniecki,jest też rezerwat Zwierzyniec.Po przeciwnej stronie ul.11-go Listopada /czyli naprzeciw stadionu/ jest Mini Akcent ZOO.Nie kupuje się tam biletów,oglądac można obchodząc to wookół.Jest tam troszke zwierząt z naszej strefy /to COŚ praktycznie spełnia funkcję schroniska dla zwierząt powypadkowych np.bociany,lisy,sowy,kruki i inne ,ktore zamieszkują w naszej strefie klimatycznej/.To "ZOO" zostawił nam pewnien wojewoda,który urządzał dożynki w Bialymstoku w latach siedemdziesiątych.Miało to byc na chwilę,ale wiadomo,że prowizorki ...żyją długo:diabloti: Jest tam też niedźwiedź ,Yogi się zwie,to mój wychowanek/kiedys tam pracowałam:p /,żebrak z niego niesamowity,jest tez ...eland/to zdaniem niektorych:angryy: też zwierz z naszej strefy:crazyeye: :diabloti: .Reasumując:jest tam szydło i powidło:p Na szczęście jest to w likwidacji,która kiedyś:roll: nastąpi /mam taka nadzieję:p /.Za wybiegiem żubrów,na górce jest niewielki plac zabaw,całkiem fajny,choc nieduży.Niedaleko można sie przejśc i obejrzeć Wersal Podlasia,czyli Pałac Branickich-niedaleko jest fajna lodziarnia,gdzie się robi tradycyjne lody/takie prawdziwe:lol: /.Wszędzie kupa zieleni,ławek,niedaleko też od stadionu jest fajna fontanna,która "robi" różne cikawe rzeczy.Tak,że jest tam gdzie pójść ,obejrzeć i sie pobawić!:lol: dzięki Matagi może będę miała chwile dla siebie i psa, jak TZ pójdzie zwiedzać Białystok... Quote
kadziumia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Matagi'] http://img504.imageshack.us/img504/7757/ssa44441auu8.jpg kawałek płyty głównej,trybuny i FOR KASIA-KADZIUMIA:loveu: hotel MOSIR-u:lol: LILKA, jesteś poprostu GREAT :cool3: :cool3: :cool3: . A ja Tobie nieopisanie wdzięczna :Rose: :Rose: :Rose: . pozdrawiam serdecznie i Do Zobaczyska w sobotę wieczorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
efra-husky Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Matagi jesteś niezastąpiona z tymi wszystkimi zdjęciami i w ogóle :) A rozetki dla hasiorków prześliczne :) Quote
Matagi Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='kadziumia']LILKA, jesteś poprostu GREAT :cool3: :cool3: :cool3: . A ja Tobie nieopisanie wdzięczna :Rose: :Rose: :Rose: . pozdrawiam serdecznie i Do Zobaczyska w sobotę wieczorem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ojjjj,Kasia:lol: !!! Nie ma za co!:lol: Oby tylko udalo mi sie podmienic tą dwójkę na trójkę;) :razz: I do zobaczenia,ja juz sie doczekac nie mogę!!!!!:loveu: aaaa,będzie też niespodziewany gość+gościowa w Białymstoku:eviltong: Znasz ich.....:lol: :loveu: Zapowiada sie wesoło!!!!:loveu: :lol: Quote
Matagi Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 efra-husky napisał(a):Matagi jesteś niezastąpiona z tymi wszystkimi zdjęciami i w ogóle :) A rozetki dla hasiorków prześliczne :) Do usług!;) :lol: Quote
cotons rule! Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Asiaczku Kochany - myślę, że tu jeszcze zerkniesz przed wystawą - jak już wystawisz swoje psiaczki i złożycie sobie gratulacje, to bardzo Cię proszę skieruj ok. 10,50 swoje oczko, uzbrojone w obiektyw, w kierunku ringu 2 /to obok/. Będzie tam wystawiana cotoniczka /jedyna w rasie/. Ufoć ja dla mnie!!! Gdyby ktoś inny nie miał obrzydliwości do cotonków i zechciał dziewczynce strzelić fotkę - będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 cotons rule! napisał(a):Asiaczku Kochany - myślę, że tu jeszcze zerkniesz przed wystawą - jak już wystawisz swoje psiaczki i złożycie sobie gratulacje, to bardzo Cię proszę skieruj ok. 10,50 swoje oczko, uzbrojone w obiektyw, w kierunku ringu 2 /to obok/. Będzie tam wystawiana cotoniczka /jedyna w rasie/. Ufoć ja dla mnie!!! Gdyby ktoś inny nie miał obrzydliwości do cotonków i zechciał dziewczynce strzelić fotkę - będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam Według moich wyliczeń - nie powinno być problemów, bo baski zaczynają o 10:00. Powinnam zdążyć... Pzdr. Quote
joi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 <DIV id=post_message_6571459>Kochani wiem ze jestem upirdliwa, ale Didi czeka na mozliwość przejazdu ze schroniska :placz: w Kłomnicach (25 km od Częstochowy) do nowego domu do Białegostoku. Didi jest uroczą, łagodną bassetką. Obie będziemy wdzięczne po wsze czasy:loveu: http://www.schronisko.klomnice.pl/13.html nr 548 jestem gotowa współuczestniczyc w kosztach podrozy Pozdrawiam wszystkich kontakt: tel : 503 057 122 gg: 9148552 Quote
wix Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 My tez bedziemy :) debiut w klasie mlodziezy :crazyeye: Quote
gonpak Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :hand: :hand: :hand: dogomaniacy samych złotych medali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knajpa: żeby było co opijać po powrocie albo w trakcie powrotu Quote
Czarna_Owieczka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 gonpak napisał(a)::hand: :hand: :hand: dogomaniacy samych złotych medali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knajpa: żeby było co opijać po powrocie albo w trakcie powrotu dopisujemy sie do życzeń :cool3: :B-fly: Quote
Iza. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):dopisujemy sie do życzeń :cool3: :B-fly: My również ! ;) Życzymy wszystkim sukcesów :multi: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Team Asiaczków trzyma mocno kciuki za tych, co w sobotę!:lol: My - niedziela, godz. 10:00. Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 My też niedziela o 10:cool3: Powodzenia wszystkim:loveu: :loveu: Quote
MichalMi Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ktoś wyżej szukał transportu dla jakiegos psa Quote
LAURA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja jednak bede :) w niedziele przy ringu grzywek :D Powodzenia wszystkim!!! Quote
blaira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 JA NADAL POSZUKUJE TRANSPORTU !!! Z W-WY. Oczywiscie dolaczam sie do kosztow. A jak nie to jedziem PKP nie to nie heheh:evil_lol::eviltong: do jutra. pozdr. Quote
Lexie Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Natalia - blaira masz priwa! Wszystkim życzę zerwania ringówek :lol: Quote
Recommended Posts