warg2003warg Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzięki za informacje, wreście po prowizorce zakopiańskiej coś porządnego. Tydzień temu napisałam emila do oddziału o ewentualne wycofanie psa z klasy weteranów. Oczywiście było to po terminie przyjęć zgłoszeń, ale może jednak. Dostałam PO PARU GODZINACH tj. o 23,00 podpisaną imieniem i nazwiskiem email, że już nie mogą, katalog jest już w druku. Wszystko w bardzo miłej formie. A pies zgodnie z życzeniami dobrzeje.:lol: Jednak wszystko zależy od ludzi, ich kultury i odpowiedzialności. Coraz bardziej mi się ten oddział podoba, będzie to nasza I białostocka wystawa po prawie 10 latach wystawiania, jak to możliwe, że tam nie zaglądnęłąm. Quote
MichalMi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Miejsce na wystawę jest super, organizacja bardzo dobra - dlatego chętnie jedziemy w tym roku ;) tylko szkoda że informacje są tak dawkowane - po co teraz plan ringów, jak i tak nie wiem na którym będziemy błyszczeli? ;) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='MichalMi']Miejsce na wystawę jest super, organizacja bardzo dobra - dlatego chętnie jedziemy w tym roku ;) tylko szkoda że informacje są tak dawkowane - po co teraz plan ringów, jak i tak nie wiem na którym będziemy błyszczeli? ;) MichalMi - nie marudź. Przecież wiesz bardzo dobrze, że łatwiej jest wstawić jedną część informacji, potem druga itp., prawda? Na to wszystko trzeba czasu. Mnie tam nie przeszkadza, ze już jest rozmieszczenie ringów. Wiem równocześnie, że Oddział się stara...:lol: i pracuje nad kompleksową informacją. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='blaira']Widze juz jest pierwsze info....plan ringow na terenie wystawy..wyglada na spory teren ;) pozdr i nadal cierpliwie czekam na dalsze informacje:cool3: [quote name='warg2003warg']Dzięki za informacje, wreście po prowizorce zakopiańskiej coś porządnego. Tydzień temu napisałam emila do oddziału o ewentualne wycofanie psa z klasy weteranów. Oczywiście było to po terminie przyjęć zgłoszeń, ale może jednak. Dostałam PO PARU GODZINACH tj. o 23,00 podpisaną imieniem i nazwiskiem email, że już nie mogą, katalog jest już w druku. Wszystko w bardzo miłej formie. A pies zgodnie z życzeniami dobrzeje.:lol: Jednak wszystko zależy od ludzi, ich kultury i odpowiedzialności. Coraz bardziej mi się ten oddział podoba, będzie to nasza I białostocka wystawa po prawie 10 latach wystawiania, jak to możliwe, że tam nie zaglądnęłąm. Blaira i Warg2003warg - nie chce mi się sprawdzać, dlatego, napiszcie, proszę, kiedy jesteście: w sobotę czy w niedzielę? Bo V gr. jest w niedzielę. Pzdr. Quote
warg2003warg Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niestety I grupa jest w sobotę. Ale na Skałce się zobaczymy.:lol: Bo do Częstochowy chyba nie jedziecie. Quote
blaira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Asiaczku my rowniez jestemy w sobote (3 grupa);) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='warg2003warg']Niestety I grupa jest w sobotę. Ale na Skałce się zobaczymy.:lol: Bo do Częstochowy chyba nie jedziecie. czyli B-stok odpuszczamy. Za to Chorzów jest nasz!:lol: [quote name='blaira']Asiaczku my rowniez jestemy w sobote (3 grupa);) Szkoda, fajnie byłoby spotkać sie przed podróżą... No nic. Pzdr. Quote
MichalMi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Asiaczek']MichalMi - nie marudź. Przecież wiesz bardzo dobrze, że łatwiej jest wstawić jedną część informacji, potem druga itp., prawda? oj Asiaczku, w temacie cisza, to jak znajdzie się jakiś maruder to od razu uciszasz :lol: A tak na poważnie, to jeżeli chodzi o ubiegłoroczny white stock wszyscy (włącznie z psem) byli zadowoleni i do niczego przyczepić sie nie można! :) Białystok i NDM to wystawy, na które z pewnością warto jechać :razz: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 W sumie masz rację! Jak się jeden "maruder' trafi, to od razu ożywia się atmosfera...;) Pzdr. Quote
MichalMi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jest już stawka!!! :) ...i tylko my w rasie będziemy Polskę reprezentować :( Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 O, to lecę na ichniejszą stronę i sprawdzam... Pzdr. Quote
daga10011 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 MichalMi napisał(a):jest już stawka!!! :) ...i tylko my w rasie będziemy Polskę reprezentować :( a ja slepa i nie widze?gdzie???????:placz: Quote
Talagia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='daga10011']a ja slepa i nie widze?gdzie???????:placz: wykaz wystawcow http://zkwp.bialystok.pl/wystawy/Wykaz%20przyjetych%20psow%20wg%20wlascicieli.pdf plan sedziowania http://zkwp.bialystok.pl/wystawy/Plan%20sedziowania.pdf Quote
MichalMi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jak nic kibel w naszej rasie. sędzia Białorusin - reszta stawki to Estończycy, Łotysze i Litwini. międzynarodówka pełną gębą wyszła ;) Quote
Talagia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 MichalMi napisał(a):jak nic kibel w naszej rasie. sędzia Białorusin - reszta stawki to Estończycy, Łotysze i Litwini. międzynarodówka pełną gębą wyszła ;) A u nas nikogo z zagranicy :) I widze, ze sedzia zrobil "pogrom" bo stawka dosc licha jak na miedzynarodowke :diabloti: Quote
blaira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No i moja cierpliwosc sie oplacila...a nie mowilam :lol: No zobaczymy ...jestemy sami w klasie...ale nie oznacza to ze na tym boj konczymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdr. Quote
daga10011 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 o juz widze:loveu:..my nie sami w klasie ,czas pokaze:p Quote
Pugsy Malone Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 My też nie sami:shake: i kolejna zmiana sędziego:crazyeye: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A u nas bez zmiany! Bardzo się z tego powodu cieszę! pzdr. Quote
Frytela Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 u fryty w klasie otawrtej 2 suki... bedzie wesoło :/ edit fryta ma 3 konkurentki... :/ u kokosa brak konkurencji, fajnie by było jakby zw mł dostał xD Quote
Ilka21 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a nam w końcu p.Jakubowskiego dali - jestem ciekawa bo i w Warszawie bedzie nas oceniał tylko w Białymstoku w szczeniakach a w Wawie juz w młodziezy.Jestem ciekawa jak oceni psa po tak krótkim odstepie czasowym:razz: Quote
Marta Baranowska Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a ja za pozno chciałam wysłac zgłoszenia:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Judit Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 hmm szykuje się 5 gordonków :) Będzie ktoś z aparatem w sobote przy ringu 10, tak koło 11:20 ? :cool3: Quote
kaskaSz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wow nawet z Ełku jedzie 20 psów(+/-). W tym 2 westy :-o Ale się zdziwiłam. Komu mogę pokibicować w sobotę? Quote
Talagia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Judit napisał(a):hmm szykuje się 5 gordonków :) Będzie ktoś z aparatem w sobote przy ringu 10, tak koło 11:20 ? :cool3: My prawdopodobnie bedziemy ;) ;) Quote
Recommended Posts