Unbelievable Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Matagi napisał(a):Tinka:) napisał(a):Takk... pewna pani sędzina, niestety nie pamiętam jak się nazywa, szła z kimś rozmawiając o JRT, pokazała na mojego jak najbardziej gładkiego Grama i powiedziała że jest 'szorstki ale nie bardzo'. Nie wiem jak mogła to pomylić ;/ I napewno pokazywała na mojego psa. Oooooo....?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To JRT jednak były na wystawie w Białymstoku?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I Ty byłaś?:crazyeye: Pamiętam Twoją wypowiedź ,że JRT nie wybieraja sie na wystawę białostocką...:cool1: Oczywiście że byłam, pisałam że będę ;) a co do tego, że się nie wybierają- gdy ktoś zadzwonił do sekretariatu taką właśnie odpowiedż uzyskał odnośnie sędziowania Jacków. Może pani miała na myśli Parsony, bo ich rzeczywiście nie było. Jednak tak, byliśmy i my, i mama Grama i jego brat. W sumie razem 20 piesków. Quote
Matagi Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tinka:) napisał(a):Oczywiście że byłam, pisałam że będę ;) a co do tego, że się nie wybierają- gdy ktoś zadzwonił do sekretariatu taką właśnie odpowiedż uzyskał odnośnie sędziowania Jacków. Może pani miała na myśli Parsony, bo ich rzeczywiście nie było. Jednak tak, byliśmy i my, i mama Grama i jego brat. W sumie razem 20 piesków. Acha!:eviltong: To jednak w Białymstoku wiedzą,co to russele...:eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Matagi napisał(a): Acha!:eviltong: To jednak w Białymstoku wiedzą,co to russele...:eviltong: No muszą widzieć skoro się zgłosiliśmy i byliśmy :D Ale p. Witkowska się znajomością rasy nie popisała jednak... Quote
Matagi Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 na pierwszym planie Stefan;) :loveu: ciemne,ale jest;) "Tatusiek" i kawalek konkurencji;) tylny "Tatusiek":eviltong: kogoś takiego tyż ufociłam:eviltong: ,ale ciemność była:-( Quote
jefta Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dziękuję za dobre chęci w sprawie suomenyjokiry. ciekawe czemu nie weszli na ring :shake:. Czy wystawa w przyszłym roku w tym samym terminie? :-( Quote
Matagi Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='jefta']Dziękuję za dobre chęci w sprawie suomenyjokiry. ciekawe czemu nie weszli na ring :shake:. Czy wystawa w przyszłym roku w tym samym terminie? :-([/quote W 2008 roku zapraszamy na II Międzynarodową Wystawe Psów Rasowych w Białymstoku 30-31.08.2008 !!!!:lol: oraz na Klubowa Wystawę Ogarów i Gończych Polskich !!!:lol: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 jefta napisał(a):Dziękuję za dobre chęci w sprawie suomenyjokiry. ciekawe czemu nie weszli na ring :shake:. Czy wystawa w przyszłym roku w tym samym terminie? :-( w podobnym, też pod koniec sierpnia Quote
plinka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='A$ka']Ma ktoś może zdjęcia collie krótkowłosych???:loveu: Proszę ;) Quote
Iwan Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witam. Kilka zdjęć ode mnie - będzie więcej, jak znajdę trochę czasu żeby się nimi zająć...;) http://www.pbase.com/iwangelion/1st_international_dog_show_bialystok_2007 Quote
plinka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Seterki chyba ktoś chciał :) Mam też z młodego prezentera jeśli komuś trzeba ;) Quote
Agasia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Paulina - super seterki!!! :loveu: jak masz cos jeszcze to wstawiaj. I te z prezentera tez mozesz dac :) Quote
limnolka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Tinka:) napisał(a):No muszą widzieć skoro się zgłosiliśmy i byliśmy :D Ale p. Witkowska się znajomością rasy nie popisała jednak... Pani Witkowska byla dosc sprawna w sedziowaniu, ale Jack rusele byly w dosc kiepskiej formie, chyba najnizszy poziom sposrod wszystkich ras na tym ringu, mimo ze byli ich tak duzo...., czyli ilosc nie przeszla w jakosc Quote
Anna Rapp Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Asiaczek']Ania, po fotkach patrząc, to ja Ciebie widziałam i to kilkakrotnie!!! I nawet z koleżanką rozmawiałyśmy czy to portugalskie czy hiszpańskie psiaki... Ja stawiałam na hiszpańskie i... jak widać wygrałam.:lol: Tylko czemu nie podeszłam do Was ( byłaś w towarzystwie jakiejś Pani)... Fakt, szłyśmy po odbiór nagrody za BOG2. Tylko to może mnie usprawiedliwić..:oops: Tak Asiaczku to ja byłam w towarzystwie koleżanki Krysi. No to Ty mnie juz widziałaś,a le ja Ciebie jeszcze nie;) . Ale nadrobimy napewno przy najbliższej okazji. Gratulacje za BOG2. Quote
Matagi Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 A tu ,jak zwykle:lol: są piękne zdjęcia z wystawy białostockiej: http://psy.wystawy.e-hodowla.eu/index.php?id=14 Quote
Recommended Posts