Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Tinka:) napisał(a):
Takk... pewna pani sędzina, niestety nie pamiętam jak się nazywa, szła z kimś rozmawiając o JRT, pokazała na mojego jak najbardziej gładkiego Grama i powiedziała że jest 'szorstki ale nie bardzo'. Nie wiem jak mogła to pomylić ;/ I napewno pokazywała na mojego psa.

Oooooo....?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To JRT jednak były na wystawie w Białymstoku?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I Ty byłaś?:crazyeye: Pamiętam Twoją wypowiedź ,że JRT nie wybieraja sie na wystawę białostocką...:cool1:

Oczywiście że byłam, pisałam że będę ;) a co do tego, że się nie wybierają- gdy ktoś zadzwonił do sekretariatu taką właśnie odpowiedż uzyskał odnośnie sędziowania Jacków. Może pani miała na myśli Parsony, bo ich rzeczywiście nie było. Jednak tak, byliśmy i my, i mama Grama i jego brat. W sumie razem 20 piesków.

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście że byłam, pisałam że będę ;) a co do tego, że się nie wybierają- gdy ktoś zadzwonił do sekretariatu taką właśnie odpowiedż uzyskał odnośnie sędziowania Jacków. Może pani miała na myśli Parsony, bo ich rzeczywiście nie było. Jednak tak, byliśmy i my, i mama Grama i jego brat. W sumie razem 20 piesków.

Acha!:eviltong: To jednak w Białymstoku wiedzą,co to russele...:eviltong:

Posted

Matagi napisał(a):

Acha!:eviltong: To jednak w Białymstoku wiedzą,co to russele...:eviltong:

No muszą widzieć skoro się zgłosiliśmy i byliśmy :D Ale p. Witkowska się znajomością rasy nie popisała jednak...

Posted

na pierwszym planie Stefan;) :loveu:

ciemne,ale jest;)

"Tatusiek" i kawalek konkurencji;)

tylny "Tatusiek":eviltong:

kogoś takiego tyż ufociłam:eviltong: ,ale ciemność była:-(

Posted

Dziękuję za dobre chęci w sprawie suomenyjokiry. ciekawe czemu nie weszli na ring :shake:.

Czy wystawa w przyszłym roku w tym samym terminie? :-(

Posted

[quote name='jefta']Dziękuję za dobre chęci w sprawie suomenyjokiry. ciekawe czemu nie weszli na ring :shake:.

Czy wystawa w przyszłym roku w tym samym terminie? :-([/quote

W 2008 roku zapraszamy na II Międzynarodową Wystawe Psów Rasowych w Białymstoku 30-31.08.2008 !!!!:lol:

oraz na Klubowa Wystawę Ogarów i Gończych Polskich !!!:lol:

Posted

No muszą widzieć skoro się zgłosiliśmy i byliśmy :D Ale p. Witkowska się znajomością rasy nie popisała jednak...

Pani Witkowska byla dosc sprawna w sedziowaniu, ale Jack rusele byly w dosc kiepskiej formie, chyba najnizszy poziom sposrod wszystkich ras na tym ringu, mimo ze byli ich tak duzo...., czyli ilosc nie przeszla w jakosc

Posted

[quote name='Asiaczek']Ania, po fotkach patrząc, to ja Ciebie widziałam i to kilkakrotnie!!! I nawet z koleżanką rozmawiałyśmy czy to portugalskie czy hiszpańskie psiaki... Ja stawiałam na hiszpańskie i... jak widać wygrałam.:lol: Tylko czemu nie podeszłam do Was ( byłaś w towarzystwie jakiejś Pani)... Fakt, szłyśmy po odbiór nagrody za BOG2. Tylko to może mnie usprawiedliwić..:oops:
Tak Asiaczku to ja byłam w towarzystwie koleżanki Krysi. No to Ty mnie juz widziałaś,a le ja Ciebie jeszcze nie;) . Ale nadrobimy napewno przy najbliższej okazji. Gratulacje za BOG2.