Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nugatika']torpi
tak tak,to one.
Moglabym prosic te zdjecia na maila?
nugatika@o2.pl
z gory dziekuje :)
Czesc Nugatko!!! na 4 stronie sa dwa zdjecia naszych kudłatych zrobione przez "RÓŻYCZKĘ". Czy Ty byłaś w Białymstoku?
Pozdrawiam
Ania

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agasia']Co prawda na wystawie być nie moglam, ale wracam i piekne wiesci :)

Brawo Dollar!!! :loveu:i brawo MagicJohnson!! Brawo Asiaczki, Tekilka i Marylcia! ;)
Dziękujemy bardzo. Marylka pokazał się z najlepszej strony. To był jego debiut! W ocenie Sędziny same doskonałości z podkreśleniem, żę się bardzo efektownie prezentował. Miły z niego szczeniak! Tequilka też otrzymała doskonały opis od Sędziego od łap po charakter:multi: i wszystkie możliwe tytuły:multi: :multi: :multi: .

Posted

Matagi napisał(a):
Nie przyuważyłaś mnie,bo z obłędem w oku galopowałaś :eviltong: na ring główny-był to albo wybór w grupie,albo...nie wiem co:oops: :evil_lol: .Zapytałam sie "kto to"-powiedziałaś,że Naris,ja na to,że muszę mu zrobić fotę,bo jeszcze zostane zamordowana:evil_lol: ,a Ty na to,że później,bo musisz leciec na ring przygotowawczy:eviltong: .Cos tam Was ufociłam z ringu głównego.....wstawie to tu,i prześle na maila-ale jakość taka sobie:p

aaaa to tyyyy :loveu: bardzo przepraszam, ale ja przed wyjściem zawsze zdenerwowana i zakręcona jak domek ślimaka.no leciałam przez halę, rzeczywiście.

Posted

[quote name='Anna Rapp']Asiaczku, moje serdeczne gratulacje!!! nie udało nam się spotkać, ale napewno w Warszawie zrobimy spotkanie. Odezwę się na privat.
Pozdrawiam.
Ania, po fotkach patrząc, to ja Ciebie widziałam i to kilkakrotnie!!! I nawet z koleżanką rozmawiałyśmy czy to portugalskie czy hiszpańskie psiaki... Ja stawiałam na hiszpańskie i... jak widać wygrałam.:lol: Tylko czemu nie podeszłam do Was ( byłaś w towarzystwie jakiejś Pani)... Fakt, szłyśmy po odbiór nagrody za BOG2. Tylko to może mnie usprawiedliwić..:oops:

[quote name='Agasia']Co prawda na wystawie być nie moglam, ale wracam i piekne wiesci :)

Brawo Dollar!!! :loveu:i brawo MagicJohnson!! Brawo Asiaczki, Tekilka i Marylcia! ;)
Agasia, naprawdę żałuj!
I atmosfera, i towarzystwo, i sukcesy... eh, chciałoby sie tak codziennie....
W przyszłym roku - nie ma pomiłuj! Meldujemy się w B-stoku,tym bardziej, że to będzie II Międzynarodówka tego Oddziału.
Pzdr.

Posted

narisowa napisał(a):
aaaa to tyyyy :loveu: bardzo przepraszam, ale ja przed wyjściem zawsze zdenerwowana i zakręcona jak domek ślimaka.no leciałam przez halę, rzeczywiście.

Nie masz za co przepraszać:evil_lol: - ja mam tak samo:diabloti:

A$ka napisał(a):
Ma ktoś może zdjęcia collie krótkowłosych???:loveu:

Ktoś ma!:eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Agasia, naprawdę żałuj!
I atmosfera, i towarzystwo, i sukcesy... eh, chciałoby sie tak codziennie....
W przyszłym roku - nie ma pomiłuj! Meldujemy się w B-stoku,tym bardziej, że to będzie II Międzynarodówka tego Oddziału.
Pzdr.

No muszę się z Tobą zgodzić - mam baardzo mocny zamiar BYC!

Posted

Agasiu!
weszłam na ring i nie umarłam
wyobrażasz sobie
a Paco tylko raz póbował popełnić samobójstwo na ringówce, tylko nie umiałam go ustawić ale już umiem :) (no tak tyle o ile hehe)

my z rudym sreberko w młodzieży, troszkeśmy smutni

a na fotki zapraszam do mojego FB (w podpisie) od str. 30 ale mało zdjęć głównie chihuahua, no i chiny, jedna dobermanka, nie czułam sie najlepiej
:(

Posted

Anna Rapp napisał(a):
Czesc Nugatko!!! na 4 stronie sa dwa zdjecia naszych kudłatych zrobione przez "RÓŻYCZKĘ". Czy Ty byłaś w Białymstoku?
Pozdrawiam
Ania

Dwa, a ja zrobiłam trzy na 62 str (chyba) są wszystkie zdjęcia. Śliczności poprostu:loveu:

Posted

miumiu napisał(a):
Agasiu!
weszłam na ring i nie umarłam
wyobrażasz sobie
a Paco tylko raz póbował popełnić samobójstwo na ringówce, tylko nie umiałam go ustawić ale już umiem :) (no tak tyle o ile hehe)

my z rudym sreberko w młodzieży, troszkeśmy smutni

a na fotki zapraszam do mojego FB (w podpisie) od str. 30 ale mało zdjęć głównie chihuahua, no i chiny, jedna dobermanka, nie czułam sie najlepiej
:(

Pieknie! Gratuluje postepow :)

Posted

Takk... pewna pani sędzina, niestety nie pamiętam jak się nazywa, szła z kimś rozmawiając o JRT, pokazała na mojego jak najbardziej gładkiego Grama i powiedziała że jest 'szorstki ale nie bardzo'. Nie wiem jak mogła to pomylić ;/ I napewno pokazywała na mojego psa.

Posted

Tinka:) napisał(a):
Takk... pewna pani sędzina, niestety nie pamiętam jak się nazywa, szła z kimś rozmawiając o JRT, pokazała na mojego jak najbardziej gładkiego Grama i powiedziała że jest 'szorstki ale nie bardzo'. Nie wiem jak mogła to pomylić ;/ I napewno pokazywała na mojego psa.

Oooooo....?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To JRT jednak były na wystawie w Białymstoku?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I Ty byłaś?:crazyeye: Pamiętam Twoją wypowiedź ,że JRT nie wybieraja sie na wystawę białostocką...:cool1:

Posted

Gębusia "Tatusia";) :loveu:

a tak "Tatusiek" uprawia aerobik /to przed "wystepem " na ringu-ćwiczenia rozciągające:evil_lol: /

a tutaj ćwiczył pompki:eviltong: