Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ponawiam pytanie

czy ktos zrobil zdjecia border collie? (suka-mlodziezy)

bardzo mi zalezy, bo nie mam ani jednej fotki.. po raz pierwszy :(

Posted

[quote name='nane']Wróciliśmy nasze osiągnięcia to CWC i res. CACIB ale co najważniejsze:

Eryś został
w wieku 2 lat i 5 miesięcy
CHAMPIONEM POLSKI
[SIZE=3]ukończył go na wystawie w Białymstoku
[SIZE=5]jednak warto było jechać tyle kilometrów z Koszalinka

[SIZE=5]Matagi
[SIZE=3] dziękuję bardzo za namiary na hotel

[SIZE=3][SIZE=2]na wystawie było super możecie być dumni

[SIZE=5][SIZE=5]nie jeden oddział marzy aby ich wystawa była tak dobrze zorganizowana
[SIZE=3]

GRATULACJE WIELKIE!!!!:multi: :loveu: A to,że wystawa tak zorganizowana,to zasługa naszego Zarządu!!!:lol: Mój udział w organizacji to malutki procencik,takie tyci tyci;) Za rok będzie jeszcze lepiej!!!!:eviltong:

[quote name='MichalMi']Nam również było bardzo miło poznać!
[quote name='MichalMi']

A odnośnie intera - pojęcia nie mam - wg mnie niestety nie jest.

Przeszukałem dziesiątki stron i żadnej wzmianki nie znalazłem.

Mnie też było baaardzoooo miło!:multi: A co do intera,to może sie dowiedz albo w ZG,albo ciut poźniej w naszym ZK/na razie zamknięty/.

[quote name='blaira']Na poczatek chce BAAAAARDZO, ale to BAAAAARDZO podziekwac MATAGI.

[quote name='blaira']

[SIZE=2]Bardzo miło bylo Ciebie poznac i porozmawiac. Dziekuje za pomoc, naprawde jestes swietna!! jak j Ci sie odwdziecze, procz tego ze moj "tatusiek" byl Twoja wizyta zacgwycony, miloby spedzic razem z Toba czas !!!

[SIZE=6]Zycze wam sukcesow!!!

Co do samej wysawy...ja bylam i jetsem zadowolona !!
Zapewne przyczynilo sie do tego tez [SIZE=5]1 lok,CAC, CACIB oraz BoB [SIZE=2]mojego Cescika.Jestem z niego bardzo dumna !!

[SIZE=6][SIZE=6]Gratuluje wszystkim, Iwono Twoja "malolatka" spisala sie cudownie na BIS Junior...zycze dalszych sukcesow.

Chcialabym bardoz pogratulowac za wygranego BOGa AmStaffowi- Nemo REWELACJA on plynal a nie biegl...wybaczam ze "kuzyn" zajal nam miejsce na BoGu I trzymam za Nemcia kciuki zeby wygral BISa...naprawde jestem nim za zachwycona :loveu:[SIZE=2]Nie ma co dziękować,bo ja lubie pomagać:evil_lol: Baaaardzo,ale to bardzo miło było mi Was poznać!:loveu: "Tatusiek" jest świetny,cieszę sie bardzo ,że jego dziecko jest u Krzyśka,więc zapewne będe mogła od czau do czasu zobaczyć jak rośnie :lol: .Mam nadzieję,że taksówek przyjechał szybko i nie traciliście nerwów.Gratki raz jeszcze!!!!:multi: :loveu: A sukcesów to my nie odnieśliśmy u siebie:diabloti: Moja Ojo "ma otwarte oczy":evil_lol: :crazyeye: Musze sprawić jej jakieś ciemne okulary,coby nastepny "znawca" jej tego nie zarzucił:evil_lol: Generalnie mam to w d....uszy i sie nie przejmuję:eviltong: Do zobaczenia gdzieś-buziale i pozdrówka!:lol: :loveu:

pozdr.

[quote name='narisowa']GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIEZCÓW I ORGANIZATORÓW !!!

[quote name='narisowa']

wystawa SUPER!!!, dawno nie byłam na tak dobrze zorganizowanej imprezie. z powodu awarii samochodu ledwie zdążyliśmy.

NARIS ex I CWC CACIB BOB!
Talagia - miło było poznać. wysyłam PW.
MATAGI - super, super, super wystawa!!!, ale rozwianej fryzury nie przyuważyłam - szkoda!
puchary za bob - rewelacja!!!
jak będziemy w polsce w sierpniu w przyszłym roku przyjeżdżamy

Gratulacyje wielkie!!!!!!!:multi: :lol: Nie przyuważyłaś mnie,bo z obłędem w oku galopowałaś :eviltong: na ring główny-był to albo wybór w grupie,albo...nie wiem co:oops: :evil_lol: .Zapytałam sie "kto to"-powiedziałaś,że Naris,ja na to,że muszę mu zrobić fotę,bo jeszcze zostane zamordowana:evil_lol: ,a Ty na to,że później,bo musisz leciec na ring przygotowawczy:eviltong: .Cos tam Was ufociłam z ringu głównego.....wstawie to tu,i prześle na maila-ale jakość taka sobie:p

Posted

[quote name='piotrjan']Asiaczek , II BOG

Ogromne gratulacje !!!

Piotrusiu!!!!:lol: [SIZE=2]GRATULACJE WIELKIE DLA CIEBIE!!!! :multi: :loveu: wYSTAWIASZ 2 LATA ZALEDWIE, I MASZ JUŻ INTERCHAMPIONA!!!!!

[quote name='Draczyn']Ja rownież przyłaczam sie do zdania moich przedmowcow i skladam najserdeczniejsze podziekowania i gratulacje dla organizatorow

Dziękujemy!!!!!!:loveu: :multi: Gratulujemy!!!!! I ....zapraszamy za rok!!!!:lol:

[quote name='setka']

Organizacja fachowa, to fakt, było wspaniale:loveu: Jedna rzecz tylko mnie trapiła. Musiałam wędrować z psią kupą szukając kosza:oops:. Owszem później okazało się, że jest po drugiej stronie łączonych ringów, czyli teoretycznie kilka metrów ode mnie:oops:. Ale było przestrzennie mimo naprawdę dużej liczebności widzów. Atmosfera miła. Podobało się nam, tym bardziej, że suśka młoda best junior, zw mł, a Abi CWC, res CACiB:multi:

No i ta kawa od peedigree i batoniki:p... SUPER!! Polecam:lol:

Również gratki wielkie!!!!:multi: :loveu: A co do koszy.....to ja też szukałam ...okazało się,że mam go za plecami:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Musiałek
nane
Talagia
MichalMi
blaira
Narisowa
goshka
nessieOO
nokian73
setka
PiotrJan
- ogromne gratulacje dla Was od teamu Asiaczkowego!

My też zaszalelismy:
KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - wo1, Best Pyuppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI - CWC, CACIB, NDPwR, BOB, BOG2, skończony Championat Polski!
KALIMERA Asiaczek FCI - - wo1.
JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CWC, CACIB, NDSwR, skończony Championat Polski!

Nasze obserwacje co do wystawy:
- SUPER pucharki za BOB'a!!!
- duza liczba sponsorów i fundatorów - a to przekłada się na więcej zadowolonych osób.
- Kafejka Pedigree Pal + cudownie orzeźwiająca herbatka! Do pełni szczęścia brakowało mi jedynie cytrynki...:lol:
- ja akurat cieszę się, że BIS'y odbywały się w hali. Ale tutaj każdy ma prawo do własnej opinii.
- spikerka - słabo słyszalna.

Innych "błędów i wypaczeń" - nie zauwazyłam...

MATAGI - JESTES WIELKA!!!
Pzdr.
ASIU MOJA KOCHANA!!!!!:lol: [SIZE=2]Tak bardzo sie cieszę,że "wykonalaś plan",GRATULUJĘ BARDZO BARDZO SUKCESÓW!!!!Asiaczki są NIEZAWODNE!!!!!:multi: :lol: :loveu: Maluchy rozpoczęły karierę wystawową wybitnie obiecująco,za moment będę i im gratulowała ukończonych championatów,później interów....a nie dzieje sie to z przypadku-DOSKONAŁY Z CIEBIE HODOWCA I TYLE!!!!:multi: :lol: wiesz,co robisz,a to najważniejsze !!!!

Jak następnym razem będziesz w Białymstoku /czyli za rok:diabloti: /to zabiore cytrynke ze sobą na wystawę /ja jestem herbaciana,a hebata bez cytryny to nie tooooo....:shake: /-mam zawsze i jak gdzieś jadę ,to tez zabieram choc jedna ze sobą:eviltong: .
Spikerowi za rok sprawimy jakowąś tubę:evil_lol: /żart,oczywiście:evil_lol: / ale na hali ,gdzie jest tyle ludzi i psów /a każdy z w/w jest "rozmowny":eviltong: / trudno ustawić mikser czy co tam,aby to było słyszalne i nie wyło /niektóre psy nie były by zachwycone:shake: /.

A co do mojej wielkości:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hiihiiii-jak pobiore dalej sterydki kochane :angryy: na psią alergie to będę jeszcze większa!!!!!:evil_lol: I znowuż to był żart -dziękuję bardzo ,że Wam wszystkim sie podobało,ale mój wkład w to to...0,00001% -jakie mamy władze-takie mamy wystawy!:lol:

Posted

[quote name='MichalMi']Asiaczku - RÓWNIEŻ GRATULACJE!!! :D
ja ze sklerozą na ramieniu cały czas z podziwu wyjść nie mogę, jak MATAGI zdołała zapamiętać tyle osób i mało tego - zdążyła zamienić dwa słowa :)
potwierdzam - MATAGI JEST WIELKA :)

Hiiihiiiii:evil_lol: ;) Ja jestem PAMIĘTLIWA!!!!:evil_lol: :eviltong: Taaaaa,jestem WIELKA hiiiiii hiii i SKROMNA TYŻ!:diabloti:

[quote name='cotons rule!']Asiaczku - OOOOGROOOMNE Gratulacje :loveu: :loveu: :loveu:

Matagi - to pewnie Twoja sprawka:diabloti: - w lokalnej białostockiej telewizji
był program informujący o wystawie, a w nim podobno wiele
[SIZE=2]ciepłych słów o cotonkach, przełożyło sie to na spore
zainteresowanie jedyną wystawianą w tej rasie dziewczynką.
Dziękuję
A maleństwo spisało się: Zwyc. Młodzieży I BOB, chociaż ma
dopiero 9 m-cy i 1 dzień.

Nieeee,nieeeee;) :eviltong: to nie ja!:eviltong: To nasz Prezesuńcio!:eviltong: :lol:
GRATULACJE DLA MAŁOLATA COTONOWEGO!!!!:multi: :loveu: :lol: i TAK TRZYMAC DALEJ!:lol:

Posted

Franka napisał(a):
Oj takie pochwaly z kazdej strony to chyba trzeba bedzie sie wybrac w przyszlym roku choc to tak daleko:evil_lol: :cool3: Pzdr.

A trzeba było słuchać się stałego bywalca wystaw białostockich (czyli mnie) - a teraz żałuj :eviltong: :evil_lol: bo było fajnie :ylsuper:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']No to wreszcie odpoczęłam po wczoraj -uffffff. Na początek gratulacje dla wszystkich dużych wygranych i tych mniejszych też ;) . Atmosfera na wystawie super :cool2: Pozdrowionka dla wszystkich znanych mi od dawna i nowopoznanych dogomaniaków. Fajnie było się spotkać i pogadać - jednym słowem DZIĘKI ZA WCZORAJ. :thumbs:

No i tak jak wszyscy wcześniej MATAGI JEST WIELKA I DO TEGO SZALONA :sweetCyb: :ylsuper: - tak samo jak reszta organizatorów wystawy.
Pzdr

Katarzyno Moja Miła!:lol: :loveu: Powtórze się:dzięki,dzięki!!!!:loveu: Było super!!!:lol: A jak jeszcze raz napiszesz,żem szalona-dołożę następnym razem do sałatki muchomora!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co!:eviltong: -niezrównoważeni nie widzą ,co czynią....:evil_lol: -buziale!:loveu:

[quote name='sylwekw']Ja też potwierdzam, że to bardzo miłe, iż Matagi znalazła czas i chęci zamienić choć dwa słowa z mniej i bardziej znanymi sobie osobami.

Niestety przez to chyba trochę zaniedbała swoją sunię w przygotowaniach do występu :mad:
Sylwku!:lol: Ja ZAWSZE jestem miła!!!Kto mnie zna-ten to wie!:eviltong: W jakiś tam sposób byłam gospodarzem na tej wystawie i trudno ,żebym nie zamieniła słowa z tymi mniej znanymi mnie,jak również poznaje więcej osób,gadam ze wszystkimi!:lol: A co wystawa,to jestem jeszcze bardziej rozmowna/każda wystawa=nowe znajomości+nowe doświadczenia:eviltong: /.

A zaniedbań w przygotowaniach do "występu" to raczej nie miałam:evil_lol: .Moja sucz nie lubi wystaw,ma je głęboko w poważaniu:p Olewa je na maxa,słynna jest z tego od czterech lat;) .Jest championem ,a wnioski do tego tytułu otrzymała od zagramanicznych sędziów,znawców rasy/takich prawdziwych,którym nie przeszkadza,że ma "otwarte oczy":evil_lol: w trakcie oceny.Ona ma humory i swoje nastroje na wystawach,ale poza wystawami jest bardzo przyjaźnie nastawioną do świata suczką!Kocha ludzi,jest straszną "lizopą",wita się z każdym,nie miałam nigdy obaw,że kogos "ucapi".A zgłosiłam na Białystok tylko ją,bo reszta stada jest albo pół łysa,albo łysa!A trudno u siebie nie wystawić czegoś-więc "cóś"wygrzebałam i pokazałam!:eviltong: A ocena mnie nie martwi,była doskonała,bez tytułu co prawda,ale mnie tytuły juz są niepotrzebne dla tej suczki-nie mam chorych ambicji i skoro ona nie lubi sie pokazywac,to nie będe na siłę szukała jej innych tytułów!:eviltong: Jest hodowlana,dała fajne dzieci,zapewne doczekam sie jeszcze innych szczeniąt po niej,problemów ze znalezieniem reproduktora nie mam!:eviltong: I jest gut!;)

Bety - a Ty gdzies się ukrywała, nie udało mi się Ciebie zobaczyć a przecież musiałaś być gdzieś przy ringu bo Twoja rasa zaraz po naszejw chodziła :-)

Posted

[quote name='Frytela']Kokos - dosk, 1, medal złoty, zw mł, BOB junior &BOB ;) ;)
Frytka - dosk, 2, medal srebrny ;) ;)

Gratulacje raz jeszcze!!!!:multi: :loveu: Mam troszkę fotek "tego co podsłuchowywuje" i mu zalepili!Miło było mi Cie poznać i pogadać!:lol: Za niedługo wstawie te fotki,jak zrobie porządek w domu....:eviltong:

[quote name='Asiaczek']A gdzie to nasza WIELKA MATAGI!
Pewnie odsypia 2-dniowe szaleństwo wystawowe...
Matagi- prosimy do pierwszego szeregu, po odbiór pochwał!!:loveu:
Pzdr.

Ja....zakopałam sie pod ziemię w związku z tymi pochwałami:oops: ,a tu net kiepsko działa:diabloti: A poważnie -najpierw trzeba było dom i trzode do porządku doprowadzić /ostatnio czasu było mało:eviltong: /,trudno dogomaniaczyć ,kiedy lodówka pusta i śmietnik w domu i na podwórku:diabloti:
Sidze przeca teraz i odpisujem:eviltong: a odespać-odespałam-ostatnio wstawałam w nocy- o 6.00 i 7.00 :evil_lol:

Posted

I na koniec moich wywodów/bo pisze tu sama do siebie ostatnio:diabloti: /:

Dziękujemy WSZYSTKIM ,którzy w nas uwierzyli i przyjechali !!!!:multi: :loveu: :lol: To była nasza pierwsza międzynarodówka,czekaliśmy i walczyliśmy o nia długo!Bardzo nam zależało,żeby wypadło dobrze,żeby wszyscy byli zadowoleni[SIZE=1]/ a o to trudno/.Od Was też zależy to,czy wystawy międzynarodowe w Białymstoku będą cykliczne;) .Staraliśmy sie ,naprawdę ,uwierzcie!!!!Jeżeli zrobiliśmy jakieś błędy-poprawimy się,za rok będzie jeszcze lepiej!!!!!!!!
GRATULACJE I PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH,KTÓRZY BYLI!!!!!

ZAPRASZAMY W 2008 ROKU NA WYSTAWĘ MIĘDZYNARODOWĄ W BIAŁYMSTOKU!!!!!!:multi: :lol:

Posted

Matagi - melduję: II MWPR w Białymstoku w 2008 r. - wpisana do kalendarza!:lol: Dziękujemy za wszystko i to dziękujemy Wam wszystkim!
Udało się, naprawdę się udało!!!:multi::multi::multi::multi::multi:
Pzdr.

Posted

[quote name='Matagi']Gratulacje raz jeszcze!!!!:multi: :loveu: Mam troszkę fotek "tego co podsłuchowywuje" i mu zalepili!Miło było mi Cie poznać i pogadać!:lol: Za niedługo wstawie te fotki,jak zrobie porządek w domu....:eviltong:

hihi mi też było miło Cię poznać ;) A międzynarodówka w 2008 napewno zostanie przez nas nawiedzona hihi :cool3::cool3:

Posted

Gratulacje wszystkim zwyciezcom!!! Wystawa byla naprawde SUPER!!!

nio a my..., a my...

DANVIK MAGIC JOHNSON...

CWC, CACIB, BOB, BOG-1 i BEST IN SHOW-2
:laola: :beerchug: :bigcool:

i bardzo czekamy na zdjecia z finalow grupy 9 i best in show.. :oops:

Posted

[quote name='MagicJohnson']Gratulacje wszystkim zwyciezcom!!! Wystawa byla naprawde SUPER!!!

nio a my..., a my...

DANVIK MAGIC JOHNSON...

CWC, CACIB, BOB, BOG-1 i BEST IN SHOW-2
:laola: :beerchug: :bigcool:

i bardzo czekamy na zdjecia z finalow grupy 9 i best in show.. :oops:
Przy oglądaniu BIS'a byłam rozdarta pomiędzy Twoim pudlem a seterem p. Konkiel. Brawa biłam jednemu i drugiemu psu...

GRATULUJĘ!!! To dla Was była super wystawa!!!
Pzdr.

Posted

Długo sie zastanawiałam czy jechać ale było warto :lol: ..przywiozłyśmy CWC i res.CACIB :multi: . Sędzine mieliśmy srogą ale i tak wrażenia z wystawy baaaardzo pozytywne ..gratuluję organizatorom :p