Envy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ajj żałuję że nie było mnie w sobotę:placz: ozziki były *_* http://i10.tinypic.com/4z38e94.jpg toller <333333 http://i17.tinypic.com/6atfn74.jpg whipp <33 Quote
milamini Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Szetlandziki Mł.Ch.Pl Archos Canis VESNA LENA- moje dziecię :loveu: Ukończony championat :multi::multi::multi:PIKSEL Wspólny Dom- brawo GRA :multi: Yorkusie Quote
Unbelievable Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Może uchwycił ktoś Jacki, najlepiej grupę młodzieży? Z góry dziękuję za zdjęcia ;) Quote
setka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ja tak czytam i dochodzę do wniosku, że normalnie sami zwycięzcy:lol: GRATULUJEMY WSZYSTKIM!!! Quote
Tecia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A ma ktos moze fotki z BiS-ow? Bardzo prosze jesli ktos pstrykal. Quote
Ania i Mirek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witam i gratuluje wszystkim tych mniejszych i większych sukcesów.Zdjęcia są przeurocze ,ale mam ogromną prośbę zresztą nawiązując do prośby Błyskotki czy ma ktoś zdjęcia Chowów i z finałów V grupy właściwie to z miłą chęcią bym zobaczyła z wszystkich grup:) Quote
rysiczka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Asiaczek'] Nasze obserwacje co do wystawy: - SUPER pucharki za BOB'a!!! Pzdr. Nie dostalismy pucharka:placz:. My bardzo zaadowoleni,moja Hari Cwc,NSWR,CACIB I BOB! Maly Jimek-Zw,Ml.! Organizacja super! Hotelik Jard polecony przez Matagi oki! Przejechalismy tyle km ale naprawde sie oplacalo! Quote
Frytela Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 rysiczka napisał(a):Nie dostalismy pucharka:placz:. My bardzo zaadowoleni,moja Hari Cwc,NSWR,CACIB I BOB! Maly Jimek-Zw,Ml.! Organizacja super! Hotelik Jard polecony przez Matagi oki! Przejechalismy tyle km ale naprawde sie oplacalo! ja ledwo co sie połapałam ze są pucharki haha, no ale fajne drugie trofeum do kolekcji xD Quote
Asiaczek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 rysiczka napisał(a):Nie dostalismy pucharka:placz:. My bardzo zaadowoleni,moja Hari Cwc,NSWR,CACIB I BOB! Maly Jimek-Zw,Ml.! Organizacja super! Hotelik Jard polecony przez Matagi oki! Przejechalismy tyle km ale naprawde sie oplacalo! Rysiczka, może źle się wyraziłam. Za BOB'a nie było pucharków, ale szklane statuetki. Przepraszam za zamieszanie. pzdr. Quote
Frytela Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Rysiczka, może źle się wyraziłam. Za BOB'a nie było pucharków, ale szklane statuetki. Przepraszam za zamieszanie. pzdr. szklane ale bardzo fajne, mi sie bardzo podoba nasza zdobycz hihi ;) Quote
narisowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 różyczka, czy mogę prosić o setery na maila?, i czy mogę je wpuścić do seterkowa? Quote
Florka_xyz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 No to ja tez sie pochwale ;-) W sobote z seterka irlandzka - lok1/2,NSwR :) a w niedzele z Siberianami Husky - pies w mlodzezy - lok.2/4 :) pies chapiony - lok.1/3,NPwR :) Pozdrawiam Gratulacje dla Wszystkich i tych wygranych i tych mniej wygranych ;) Quote
Różyczka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czy chodzi o te z ringu przygotowawczego, czy o wszystkie?? zdjęcia wyszły jakie mi wyszły raczej złe :( coś talentu nie mam i wyczucia do tego aparatu :( Mogę prosić Twój mail Quote
narisowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Różyczka']Czy chodzi o te z ringu przygotowawczego, czy o wszystkie?? zdjęcia wyszły jakie mi wyszły raczej złe :( coś talentu nie mam i wyczucia do tego aparatu :( Mogę prosić Twój mail zdjęcia dobre, poprawię sobie trochę. my z powodu awarii samochodu aparat zostawiliśmy, więc każde zdjęcie na wagę złota. ggreg@o2.pl :loveu: :loveu: :loveu: Quote
rysiczka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Rysiczka, może źle się wyraziłam. Za BOB'a nie było pucharków, ale szklane statuetki. Przepraszam za zamieszanie. pzdr. Szklanej statuetki tez nie dostalam:placz:,dostalam tylko medal za CACIBA. Quote
Recommended Posts