Talagia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 My jedziemy w nocy i mam nadzieje, ze bedziemy na czas!!!!!! Prosimy o MOCNE trzymanie kciuków, bo szczęście jest dla nas niezbędne!!! ;) Do zobaczenia na ringach!!! Powodzenia wszystkim ;) :) Quote
AnnaM Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Powodzenia wszystkim jutro.... :) my bedziemy w niedziele :cool3: Quote
Cavisia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 My też w niedzielę :-) . Już niedługo :-). Quote
blaira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Lexie...dziekuje :multi::multi::multi: Trzymajcie za nas moooooocno kciuki, bedzie nam potrzebne:cool3::cool3::cool3: pozdr i do zobaczenia. Quote
AnnaM Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 mnie juz brzuch boli ;) jakby co to wpadnijcie obfocic maltany... pleaseeee! :modla: Quote
Matagi Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nooooo,moi drodzy.....:loveu: zaczęło sie odliczanie;) :multi: ringi i namioty rozstawione,oznakowane,więc.... ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH SUKCESÓW,PORWANIA RINGÓWEK!!! Mam nadzieję,że nie będziecie na nas bardzo psioczyć,naprawdę staraliśmy się!!!!Jak coś pójdzie źle,to za rok poprawimy się!!!!Obiecujemy!!! Ja wystawiam się:evil_lol: w niedzielę,ale jutro wpadnę ,zapewne coś ufocę.....:roll: :eviltong: Quote
blaira Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Matagi napisał(a):Nooooo,moi drodzy.....:loveu: Ja wystawiam się:evil_lol: w niedzielę,ale jutro wpadnę ,zapewne coś ufocę.....:roll: :eviltong: Matagi to po prosze staffika z klasy championow:cool3: ring 3 chociaz sami mamy aparat ale z nim roznie bywa. pozdr Quote
Matagi Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 blaira napisał(a):Matagi to po prosze staffika z klasy championow:cool3: ring 3 chociaz sami mamy aparat ale z nim roznie bywa. pozdr Hiiihiiii:evil_lol: Parę godzin temu zajrzałam tu i tam i sobie zobaczyłam kto zacz ten champion i czyj on:eviltong: Na halę zalaze na pewno!:eviltong: Quote
MichalMi Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 no faktycznie - startujemy za kilka godzin. GPS zaprogramowany, ringówka naszykowana, główny bohater wyprany - wszystko chyba spakowane :) Wszystkim życzymy powodzenia, samych złotych medali i naczyń liturgicznych :evil_lol: ...a sami prosimy o trzymaniu kciuków za jedynego Polaka w stawce :terazpol: Quote
kaskaSz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No kochani to już jutro, życzę licznych sukcesów :* Do zobaczenia:multi: Quote
jefta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 POWODZENIA !!! :multi: I błagam o zdjęcia gończego fińskiego :modla::modla: Quote
narisowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Matagi napisał(a):ale jutro wpadnę ,zapewne coś ufocę.....:roll: :eviltong: czy mogę prosić gordony, ring 10, godz.11.25. idziemy w championach i jadę bez fotografa, proszę!!!:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wirtualnie trzymam kciuki za dzisiejsze psiaki! Powodzenia!!! Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Wirtualnie trzymam kciuki za dzisiejsze psiaki! Powodzenia!!! Pzdr. Witaj Asiaczku tu Ania od hiszpańskich piesków. Czy będziesz jutro w Baiłymstoku? Serdecznie Cię pozdrawiam.:) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witaj Aniu! Tak, tak, będę! Z gromadką Asiaczków. :lol: My jesteśmy na ringu nr 5 i zaczynami o 10:00. A Wy? BTW - Agasia nie może się Ciebie nachwalic!:lol::cool1: Pzdr. Quote
Cavisia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Asiaczku, to ja jutro was szukam :-). My mamy 4 ring, wchodzimy po 11 . A jakbyś nas zobaczyła , to zagadaj, będę z Abrą tylko. Quote
Anna Rapp Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Witaj Aniu! Tak, tak, będę! Z gromadką Asiaczków. :lol: My jesteśmy na ringu nr 5 i zaczynami o 10:00. A Wy? BTW - Agasia nie może się Ciebie nachwalic!:lol::cool1: Pzdr. Oj cieszę się bardzo i mam nadzieje na spotkanie z Toba. My jestesmy na ringu nr.14 o godz.11.50. Poszukam Cię na ringu 5.Chcę wyjechać z Waw o g.07.00 rano.Jeśli nie będę mogła Cie znalezc to zadzwonie do Ciebie, ok? jak zwykle mam problem z szyfrem BTW - Agasia? musze częściej zaglądać na dogomanię ( ale nie ma internetu w domu, tylko w pracy ). Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Jeszcze ciepłe wieści z B-stoku. "Nieoceniona Matagi biega z włosem rozwianym i aparatem i robi fotki chyba wszystkim napotkanym psiakom...". A, i pogoda w B. bardzo ładna! Czekamy na wieście z ringów... Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Jeszcze ciepłe wieści z B-stoku. "Nieoceniona Matagi biega z włosem rozwianym i aparatem i robi fotki chyba wszystkim napotkanym psiakom...". A, i pogoda w B. bardzo ładna! Czekamy na wieście z ringów... Pzdr. Asiaczku, jakbyś rozmawiała z Matagi to zapytaj czy byłaby szansa na kilka zdjęć moich futrzaków jutro? pozdrawiam Ania Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ania, to żaden problem! albo Matagi albo ja lub ktoś z moim aparatem porobi fotki "wodniaczkom".:lol: pzdr. Quote
agaciaaa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ja jutro pojawie sie jako kibic ;) wszystkim życze powodzenia! :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Agaciaaa wpadnij na ring basków (nr 5!), zapraszamy! pzdr. Quote
Recommended Posts