Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My jedziemy w nocy i mam nadzieje, ze bedziemy na czas!!!!!! Prosimy o MOCNE trzymanie kciuków, bo szczęście jest dla nas niezbędne!!! ;) Do zobaczenia na ringach!!! Powodzenia wszystkim ;) :)

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooooo,moi drodzy.....:loveu:
zaczęło sie odliczanie;) :multi: ringi i namioty rozstawione,oznakowane,więc....

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH SUKCESÓW,PORWANIA RINGÓWEK!!!
Mam nadzieję,że nie będziecie na nas bardzo psioczyć,naprawdę staraliśmy się!!!!Jak coś pójdzie źle,to za rok poprawimy się!!!!Obiecujemy!!!

Ja wystawiam się:evil_lol: w niedzielę,ale jutro wpadnę ,zapewne coś ufocę.....:roll: :eviltong:

Posted

Matagi napisał(a):
Nooooo,moi drodzy.....:loveu:
Ja wystawiam się:evil_lol: w niedzielę,ale jutro wpadnę ,zapewne coś ufocę.....:roll: :eviltong:

Matagi to po prosze staffika z klasy championow:cool3: ring 3 chociaz sami mamy aparat ale z nim roznie bywa.
pozdr

Posted

blaira napisał(a):
Matagi to po prosze staffika z klasy championow:cool3: ring 3 chociaz sami mamy aparat ale z nim roznie bywa.
pozdr

Hiiihiiii:evil_lol: Parę godzin temu zajrzałam tu i tam i sobie zobaczyłam kto zacz ten champion i czyj on:eviltong: Na halę zalaze na pewno!:eviltong:

Posted

no faktycznie - startujemy za kilka godzin. GPS zaprogramowany, ringówka naszykowana, główny bohater wyprany - wszystko chyba spakowane :)
Wszystkim życzymy powodzenia, samych złotych medali i naczyń liturgicznych :evil_lol:
...a sami prosimy o trzymaniu kciuków za jedynego Polaka w stawce :terazpol:

Posted

Matagi napisał(a):
ale jutro wpadnę ,zapewne coś ufocę.....:roll: :eviltong:

czy mogę prosić gordony, ring 10, godz.11.25. idziemy w championach i jadę bez fotografa, proszę!!!:loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wirtualnie trzymam kciuki za dzisiejsze psiaki!
Powodzenia!!!
Pzdr.

Witaj Asiaczku tu Ania od hiszpańskich piesków. Czy będziesz jutro w Baiłymstoku? Serdecznie Cię pozdrawiam.:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj Aniu!
Tak, tak, będę! Z gromadką Asiaczków. :lol:
My jesteśmy na ringu nr 5 i zaczynami o 10:00. A Wy?
BTW - Agasia nie może się Ciebie nachwalic!:lol::cool1:
Pzdr.

Oj cieszę się bardzo i mam nadzieje na spotkanie z Toba. My jestesmy na ringu nr.14 o godz.11.50. Poszukam Cię na ringu 5.Chcę wyjechać z Waw o g.07.00 rano.Jeśli nie będę mogła Cie znalezc to zadzwonie do Ciebie, ok?

jak zwykle mam problem z szyfrem BTW - Agasia? musze częściej zaglądać na dogomanię ( ale nie ma internetu w domu, tylko w pracy ).

Posted

Jeszcze ciepłe wieści z B-stoku.
"Nieoceniona Matagi biega z włosem rozwianym i aparatem i robi fotki chyba wszystkim napotkanym psiakom...".
A, i pogoda w B. bardzo ładna!
Czekamy na wieście z ringów...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze ciepłe wieści z B-stoku.
"Nieoceniona Matagi biega z włosem rozwianym i aparatem i robi fotki chyba wszystkim napotkanym psiakom...".
A, i pogoda w B. bardzo ładna!
Czekamy na wieście z ringów...
Pzdr.

Asiaczku, jakbyś rozmawiała z Matagi to zapytaj czy byłaby szansa na kilka zdjęć moich futrzaków jutro?
pozdrawiam
Ania