Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MichalMi napisał(a):
ale panikujecie. w ubiegłym roku na hali było OK.
podłoże jest gładkie i nie brudzi, ale zawsze możecie zabrać koc i biwakować przy bandzie ;)

co tzn. "podloże jest gładkie"??? Mam rozumieć,że nie ma wykładzin ?? :crazyeye:

Posted

Ja będę co prawda tylko jako widz, ale chciałabym się zapytać czy wiadomo jakich firm stoiska będą na wystawie? Nie wiem ile kaski brać na ewentualne zakupy.
Czy jest szansa na jakieś Rogzy, Red Dingo itp? :razz:

I jeszcze małe pytanko. O której wchodzą dobki?

Posted

torpi napisał(a):
Ja będę co prawda tylko jako widz, ale chciałabym się zapytać czy wiadomo jakich firm stoiska będą na wystawie? Nie wiem ile kaski brać na ewentualne zakupy.
Czy jest szansa na jakieś Rogzy, Red Dingo itp? :razz:

I jeszcze małe pytanko. O której wchodzą dobki?

Wiem, że będzie Germapol, czyli pielęgnacja psa :)

Na podwórku też będą ringi? Stoiska będą w środku czy na zewnątrz?

Posted

my jestesmy (niestety :/) na ringu nr 2 :/ kurde i ja i moje psy wolimy trawke, alo przynajmniej coś na dworze, w srodku i brzydkie zdjecia wychodza i czasami za glosno jest :/

Posted

Tinka:) napisał(a):
Zawsze są jakieś jasne strony, jak będzie padać to nie zmokniemy :D My mamy ring 3, też na hali.

Czyli ring 3 w sobote na 100% w hali?? Mi pasuje nie chce poprostu brac jakis niepotrzebnych rzeczy ;)

Posted

Kochani
Didi czeka na mozliwość przejazdu ze schroniska :placz: w Kłomnicach (25 km od Częstochowy) do nowego domu do Białegostoku. Didi jest uroczą, łagodną bassetką. Obie będziemy wdzięczne po wsze czasy:loveu: http://www.schronisko.klomnice.pl/13.html nr 548

jestem gotowa współuczestniczyc w kosztach podrozy

Pozdrawiam.
kontakt:
tel. 503 057 122
GG 9148552

Posted

[quote name='Frytela']my jestesmy (niestety :/) na ringu nr 2 :/ kurde i ja i moje psy wolimy trawke, alo przynajmniej coś na dworze, w srodku i brzydkie zdjecia wychodza i czasami za glosno jest :/

Ale hala jest klimatyzowana :lol: (przynajmniej tak było w zeszłym roku) coś za coś ;)

Ania.

Posted

[quote name='nessie00']Ja mam tylko nadzieję,że trochę sie ochłodzi, bo jak nie, to nici z przyjazdu:-( mopsy się na upały nie nadają...
Pociąg przyjeżdża planowo o 8.59, a wejście mamy o 10, mam nadzieję,że zdążymy:cool3:
Na pewno zdążycie-od dworca nie jest daleko!Polecam albo :autobus nr.10,ewentualnie taxi.Postój jest przed dworcem,można też wychodząc z dworca skręcic w lewo,wejść na kladkę pomiędzy dworcem PKP i PKS,przejść nia tam jest pod Pekaesem równiez postoj-będzie taniej i bliżej.Gdyby nie bylo nic na postoju-dzwońcie na :85 9191/jakie taksowki maja tam postoj mozna przeczytac na słupku/.

[quote name='czaroct']na 7,9 na moje oko trawa według tego co rysunek pokazuje...od 1do5 i główny ring na moje oko hala lodowiskowa no i od 6 do 12 tez wygląda na trawe..tak m i się wydaje chyba że rysunki nie dokładne
W sobotę ringi nr.6,7,8,9,10,11 sa na płycie głównej stadionu.Jest tam solidna trawa.Bieżnia wokół płyty głównej jest z tartanu,więc nikt sie nie upećka na czarno;) Ringi nr.1,2,3,4,5 są w hali lodowiskowej./zazdroszcze tym,którzy tam wystawiają,bo ringi duże,w razie deszczu na głowe nie napada,a jeżeli będzie upał,to tylko TAM jest przyjemny chłodek.Jest widno i mniej tloczno niz na stadionie.Jest tam też ciszej niz na płycie głównej./Na CAŁEJ powierzchni będzie polóżona wykładzina,którą wyłoży sponsor-Pedigree.
Za lodowiskiem sa korty tenisowe,a dalej boczne boisko.Jest trawiaste,ale trawka ciut gorszej jakości niz na płycie stadionu.Tam w sobotę będa latać O.N.,a w niedziele VIII gr.
Finały w hali-tam będzie ring główny!
Na terenie hali są trybuny z krzesełkami,dzieli je banda.Na stadionie jest równiez zadaszona trybuna/chroni od słońca i od deszczu /ktorego nie będzie-chodziliśmy zamawiac pogode do szamana:evil_lol: /.
Więc:nie marudzić,przyjeżdżać i wygrywać!!!!:lol: :multi:

Posted

[quote name='Matagi']Na pewno zdążycie-od dworca nie jest daleko!Polecam albo :autobus nr.10,ewentualnie taxi.Postój jest przed dworcem,można też wychodząc z dworca skręcic w lewo,wejść na kladkę pomiędzy dworcem PKP i PKS,przejść nia tam jest pod Pekaesem równiez postoj-będzie taniej i bliżej.Gdyby nie bylo nic na postoju-dzwońcie na :85 9191/jakie taksowki maja tam postoj mozna przeczytac na słupku/.

Więc:nie marudzić,przyjeżdżać i wygrywać!!!!:lol: :multi:

Cenne informacje..dzięki. Ja również przywlokę sie pociągiem...chyba oszalałam bo to 10 godzn jazdy..ale najwyżej padnę na ringu jak pies Pluto :evil_lol:

Posted

meta napisał(a):
lodowisko??? :-o sliczne slonko na dworze a ja w korzuchu na lodzie bede siedziec :-(

Będziesz oryginalna:diabloti: żartuję,oczywiście:eviltong:

czaroct napisał(a):
w lato to jest tylko ,,hala lodowiskowa'' lodowisko jest nie czynne :cool3: :diabloti:

Aaaa,nieprawda!!!!!Lodowisko jest latem czynne!:eviltong: Jeżdżą tam na rolkach!:eviltong:

Frytela napisał(a):
o nie to my na hali jezuuuu, no to nie bedzie wesoło :/

Będzie wesoło!:lol: W pozytywnym tego słowa znaczeniu!:lol:
czaroct napisał(a):
eejjjj słuchajcie to tak wygląda na ,,moje oko''!!!!!!z tych planów które są na stronie związku ale może są niedokładnie zrobione i te ringi są za halą lodowiska kształt stadionu też ma wiele niescisłosci,nie chciałem wprowadzać zamętu !!!!

Plany na stronie związku są dobrze zrobione:eviltong:

Frytela napisał(a):
mi bardziej ze w hali chodziło o hałas :/ moje psy nienawidza zadnej hali, a na kilku wystawach w halach juz byly :(

Tam nie jest głośno,zobaczysz!!!!Będzie ok!:lol:

Posted

Shanara napisał(a):
Cenne informacje..dzięki. Ja również przywlokę sie pociągiem...chyba oszalałam bo to 10 godzn jazdy..ale najwyżej padnę na ringu jak pies Pluto :evil_lol:

Będziemy Cie reanimować!;) :evil_lol: Zaniesiemy do hali,pod głowę podłożymy jakąś ozdóbkę:evil_lol: -zdrzemniesz się i będziesz zreperowana!:evil_lol:

Posted

Prognoza pogodowa na sobote i niedziele na interii mówi tak:

Sobota - 25.08.2007 dzień
7-19 20/23/29 °C
1001 hPa Wiatr: 15 km/h WSWDeszcz: 0.1 mm noc
19-7 15/19/22 °C
998 hPa Wiatr: 13 km/h WSWDeszcz: 0 mm Niedziela - 26.08.2007 dzień
7-19 15/19/23 °C
995 hPa Wiatr: 18 km/h WDeszcz: 0.5 mm noc
19-7 11/15/17 °C
996 hPa Wiatr: 13 km/h WDeszcz: 0 mm

Nie jest źle.....ale ja w te kropelki to nie bardzo wierzę:eviltong: ;)
Kiedyś ,przez kilka lat,i w Augustowie i w Białymstoku były ulewy i burze ,które zaczynały sie na Bisach:evil_lol: /mamy w oddziale takiego Jonasza-jak sie pojawiała,to pioruny waliły i lało:evil_lol: .Ale odkąd sama zaczęła wystawiać -nie ma tego!:diabloti: /.A finały /jakby co:razz: / sa w hali!:evil_lol: :eviltong: