Ilka21 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No ja mam ciut dalej ok.25km.Wiem,że on na sekcji jest i raz byłam z Molly ale nie wiedziałam który to i patrzyli na nią ci co przeglądy robią(m.in. ta babka-ona ma cavaliery(chyba dobrze rasę napisałam) co była teraz w Wawie z Supronką.A może i się z Tobą umówię jak masz ochotę i razem pójdziemy, bo słyszałam o nim pochlebne opinie i chciałam się dowiedzieć prawdy na temat mojego psa, od kilku fajnych hodowców, którzy mi pomagają się dowiedziałam sporo ale chciałabym też od sędziego. Quote
SuperGosia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jasne, możemy się wybrać, tylko trzeba potwierdzić telefonicznie, czy p. Jakubowski np. nie wyjechal gdzieś na wystawy. On prowadzi sekcję pudli, ale jak się ladnie poprosi, obejrzy pieska innej rasy i powie swoje zdanie. Bardzo mily i sympatyczny pan. (nie bylabym sobą, gdybym nie dopisala, że mimo to wolalabym się z nim spotkać 5 km od domciu, a nie 250 :diabloti: ) Quote
Ilka21 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no niby masz rację:lol: To jak przejdzie mojej małej uczulenie bo jej kąpać narazie nie mogę i nie nadaje się do pokazania komukolwiek:evil_lol: to się spotkamy i pójdziemy na sekcję. Quote
dorotal Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Przed chwila wrocilam z oddzialu. Szewczenko przyslala fax ze jej nie bedzie Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No i zrobił się problem... Matagi - szykuje się następna zmiana, prawda? Pzdr. Quote
dorotal Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jest 2019 psow przed poniedzialkowa korekta. w przyszlym tygodniu powinna byc stawka Quote
Asiaczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Uhhhhh, ale piękny wynik!!! To chyba z okazji tej I Międzynarodówki w B-stoku, co? Umieliście zachęcić ludków do udziału. BRAWO!!!!! Pzdr. Quote
Tangram Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Niestety dziś otrzymaliśmy wiadomość od pani Shevchenko, że nie może przyjechać do Białegostoku :( Zmiany w obsadzie są już na stronie. Svetlana Radjuk (BLR) yorkshire terrier Elżbieta Chwalibóg bichon frise bolończyk - bolognese chin japoński - japanese chin chiński grzwacz - chinese crested dog maltańczyk - maltese mops - pug spaniel kontynentalny miniaturowy - papillon spaniel kontynentalny miniaturowy - phalene pekińczyk - pekingese pudle - poodles Quote
Pugsy Malone Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Widziałam, nie wiem czy to dobrze, czy źle:shake: Zresztą i tak nic nie wiem dopóki nie zobacze stawki:p Quote
MagicJohnson Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tangram napisał(a):Niestety dziś otrzymaliśmy wiadomość od pani Shevchenko, że nie może przyjechać do Białegostoku :( hmm... szkoda... :-( Quote
meta Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Tangram']Niestety dziś otrzymaliśmy wiadomość od pani Shevchenko, że nie może przyjechać do Białegostoku :( Zmiany w obsadzie są już na stronie. Svetlana Radjuk (BLR) yorkshire terrier Elżbieta Chwalibóg bichon frise bolończyk - bolognese chin japoński - japanese chin chiński grzwacz - chinese crested dog maltańczyk - maltese mops - pug spaniel kontynentalny miniaturowy - papillon spaniel kontynentalny miniaturowy - phalene pekińczyk - pekingese pudle - poodles :placz: :placz: :placz: prosze nieee:placz: :placz: :placz: Quote
meta Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 pani chwalibog znajomoscia ozdobek sie pochwalic nie moze. przynajmniej przy grzywkach wynajduje takie rzeczy ze plakac sie chce :crazyeye: chociaz moj pies oceniany przez nia 2 razy 2 razy dostal BOB Puppy ale niegdy nie mozna byc pewnym co tym razem wymysli. przynajmniej emocje beda ;) Quote
Ilka21 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no to masakra ale przynajmniej dowiem się kilku nowych rzeczy o moim psie:evil_lol: Quote
Agama Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hi ,hi jak dobrz,ze nie zglosilam,to co czytalam o Gdyni to jakies totalne nieporozumienie... Quote
Marta Baranowska Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No tak...to ja sie nie dziwnie ze nie mogłam znalesc watku tej wystawy jak watki zakładane sa juz w styczniu!:roll: Quote
malgosia_1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 kochane, czy jest jakas szansa aby zmienic klasę? Zapisalam swojego do kl.championow, a dzisiaj dostalam dopiero certyfikat uzytkowosci :multi: , psiak ma juz 7 lat i bardzo bym chciala wystawic go w tej klasie na wystawie miedzynarodowej?... w przyszlym roku to tylko zostaje nam klasa weterankow:placz: Quote
Anurek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 malgosia_1 napisał(a):psiak ma juz 7 lat i bardzo bym chciala wystawic go w tej klasie na wystawie miedzynarodowej?... w przyszlym roku to tylko zostaje nam klasa weterankow:placz: W klasie użytkowej (tak jak w otwartej i championów) nie ma gornej granicy wieku dlatego jak tylko bedziesz chciała to bedziesz mogła wystawiać swojego psa w przyszłym roku zarówno w klasie weteranów jak i użytkowej, otwartej czy championów Quote
gonpak Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 jfn napisał(a):Stawka, stawka... :modla: o to to to to!!!!!!!!! tez chcę stawkę!!!!!!!!!!! :Dog_run: :Dog_run: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Myślę, że już niedługo stawka pojawi się... Pzdr. Quote
MichalMi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Myślę, że już niedługo stawka pojawi się... Pzdr. Oddział b-stocki długo trzyma nas w niepewności :) Quote
Pugsy Malone Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No właśnie:-( jutro święto, to nic nie będzie; najwcześniej w czwartek...:cool3: Quote
Gonia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 To nie oddział,tylko firma obsługująca większość wystaw:p Na Toruń 19.08 pojawiły się stawki dzisiaj.Myślę,że tak będzie i z Białystokiem:cool1: Quote
blaira Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Widze juz jest pierwsze info....plan ringow na terenie wystawy..wyglada na spory teren ;) pozdr i nadal cierpliwie czekam na dalsze informacje:cool3: Quote
Recommended Posts