Asiaczek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Eeeee, pary hodowlane to na międzynarodówka są. A nawet grupy hodowlane też...:lol: Pzdr. Quote
dorotal Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Np. w Sopocie pary i grupy sa, w Palandze tez byly, wiec to nie jest zarzadzenie FCI o zakazie takich finalow Quote
Elitesse Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a w opolu wybieraja najlepszego psa oddzialu ... :roll: Quote
cotons rule! Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Matagi - dziekuję za wyjaśnienie. Nie mów mi tylko, że skreśliliście również wyścigi jamników. Ależ to były emocje - niczym Wielka Pardubicka. pozdr Quote
dorotal Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Matagi']Już wiem!:eviltong: Niestety,nie będzie KONKURSU NA NAJPIEKNIEJSZEGO PSA PODLASIA!:shake: Dzis mi przypomniano,że od jakiegos juz czasu tej konkurencji nie ma na naszych wystawach.Zreszta w tym roku jest pierwsza miedzynarodówka /i nie ostatnia-nadzieje mam ja takową:angryy: :mad: /,a międzynarodówki rządzącą sie "innymi prawami" -regulamin FCI,gdzie nie ma konkurencji hodowlanych,par hodowlanych i zwycięstw oddziałowych/te mogą byc na klubówkach,bądź krajówkach,czy specjalistycznych wystawach,więc ....ni ma.....:shake: Tu link http://www.hks.hr/HRVATSKI/EURO%20DOG%20SHOW/REZULTATI/REZULTATI%20PETAK.htmdo wystawy europejskiej gdzie byly wybory najlepszej pary, grupy i baby :evil_lol: Quote
blaira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czy ktos moglby mi wytlumaczyc, jak najprosciej dotrzec z PKP na teren wystawy.Daleko wogole? A MOZE KTOS MOGLBY ZABRAC 2 OSOBY W SOBOTE NA WYSTAWE Z WARSZAWY...za doplata..pies nie duzy ;););) pozdr Quote
Pugsy Malone Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 My pojedziemy pociągiem, więc niestety nie możemy pomóc:placz: Ktoś mi odpowiedział na podobne pytanie, że to ok. 3 km od pkp, można wziąć taxi, ewntualnie autobus 10 pod sam stadion:p Przeszukaj parenaście postów wcześniej, jest nawet link do rozkładu jazdy autobusów:multi: Jak myślicie, kiedy możemy się spodziewać listy zgłoszonych psów na stronie oddziału?:razz: Quote
Matagi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Eeeee, pary hodowlane to na międzynarodówka są. A nawet grupy hodowlane też...:lol: Pzdr. [quote name='dorotal']Np. w Sopocie pary i grupy sa, w Palandze tez byly, wiec to nie jest zarzadzenie FCI o zakazie takich finalow [quote name='Elitesse']a w opolu wybieraja najlepszego psa oddzialu ... :roll: [quote name='cotons rule!']Matagi - dziekuję za wyjaśnienie. Nie mów mi tylko, że skreśliliście również wyścigi jamników. Ależ to były emocje - niczym Wielka Pardubicka. pozdr O wyścigach nie wiem:shake: ,ale sie dowiem!;) [quote name='dorotal']Tu link http://www.hks.hr/HRVATSKI/EURO%20DOG%20SHOW/REZULTATI/REZULTATI%20PETAK.htmdo wystawy europejskiej gdzie byly wybory najlepszej pary, grupy i baby :evil_lol: Ja już gdzieś wcześniej pisałam,że regulaminów nie czytam....z lenistwa:oops: :eviltong: więc zapewne macie rację:lol: . Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='blaira']Czy ktos moglby mi wytlumaczyc, jak najprosciej dotrzec z PKP na teren wystawy.Daleko wogole? A MOZE KTOS MOGLBY ZABRAC 2 OSOBY W SOBOTE NA WYSTAWE Z WARSZAWY...za doplata..pies nie duzy ;););) pozdr My już miejsca w busie nie mamy, ale np. jakieś tobołki to możemy wziąć, a Wy z psem pociągiem... Jak chcecie. Masz PW. [quote name='Matagi']O wyścigach nie wiem:shake: ,ale sie dowiem!;) Ja już gdzieś wcześniej pisałam,że regulaminów nie czytam....z lenistwa:oops: :eviltong: więc zapewne macie rację:lol: . Oj, Matagi, Matagi... Pzdr. Quote
blaira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Asiaczek napisał(a):My już miejsca w busie nie mamy, ale np. jakieś tobołki to możemy wziąć, a Wy z psem pociągiem... Jak chcecie. Masz PW. Dziekujemy...bedziemy pamietac :) Ok,to juz wertuje topic...w celu wglebienia sie w plan dojazdu :evil_lol: pozdr. Quote
jfn Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Blaira, jedziesz pociagiem? Moze pojedziemy razem? :cool3::razz: Quote
Matagi Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 W związku z tym,że oddział ma już mniej więcej rozeznanie ile i jakie rasy przybędą:loveu: do Białegostoku,to nastąpiły niewielkie zmiany w obsadzie sędziowskiej.Uwierzcie!/to do niezadowolonych/-inaczej sie nie da :shake: -trudno żeby jeden sędzia sędziował 20 psów w ringu,a inny miał ich 120:p .Mam nadzieję,że potraktujecie te zmiany ze zrozumieniem....:roll: http://www.zkwp.bialystok.pl/bialystok07info.html Quote
SuperGosia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Nie rozumiem, czemu p. Radiuk ma tylko 3 rasy i jeszcze zabrano jej 4-tą :p czyli Shih Tzu. Czy to bląd w spisie? Bo p. Szewczenko ma ras 16, a zakladając min.liczbę psów czyli 5/rasę daje to 80 psów (a np. mopsów będzie więcej). Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hihihi, Super Gosia wróciła z urlopu i już się awanturuje...:evil_lol: Witaj Gosik po urlopie! Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 meta napisał(a):to kiedy mozemy liczyc na staweczke ??? No właśnie?:p Quote
Matagi Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='meta']to kiedy mozemy liczyc na staweczke ??? Cierpliwości:roll: /wiem,wiem,łatwo tak mowić,mnie ciekawość tyż zaczyna atakowac/ [quote name='SuperGosia']Nie rozumiem, czemu p. Radiuk ma tylko 3 rasy i jeszcze zabrano jej 4-tą :p czyli Shih Tzu. Czy to bląd w spisie? Bo p. Szewczenko ma ras 16, a zakladając min.liczbę psów czyli 5/rasę daje to 80 psów (a np. mopsów będzie więcej). Bo p.Radiuk ma trzy rasy,zgadza się:p i te 3 rasy,to jest ponad 90 psów!:razz: Widocznie właściciele tych ras bardzo sobie cenią opinie tej sędziny. Quote
SuperGosia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Matagi']Cierpliwości:roll: /wiem,wiem,łatwo tak mowić,mnie ciekawość tyż zaczyna atakowac/ Bo p.Radiuk ma trzy rasy,zgadza się:p i te 3 rasy,to jest ponad 90 psów!:razz: Widocznie właściciele tych ras bardzo sobie cenią opinie tej sędziny. Dokladnie Matagi. Tylko i wylącznie dlatego zglosilam swojego Shih Tzu, bo zależalo mi na opisie od tej sędziny. A tak sobie pojadę... towarzysko hehehe... Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja tez chciałabym, aby ta Pani sędziowała moje baski... Ale nie wiem, czy ma uprawnienie na V gr. Bo na BIS-ach to kilka razy widziałyśmy się.:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale Asiu, Was nie miala oceniać na tej wystawie, a nas - do wczoraj owszem :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gosik, wiem, o czym piszesz, wiem. I wierzę, że możesz być rozżalona Ja kiedyś specjalnie wybrałam się do Kalinka, bo S,. Radiuk miała sędziować. A sędziowała p. Olga Dolejsova - też dobrze, bo zaliczyliśmy pudło na BOG... Ale to nie to samo, prawda? pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Asiu, ja nie jestem... rozżalona :diabloti: W sobotę (25.08) mam jeszcze jedną wystawę i mam nadzieję, że tam obejdzie się bez "niespodzianek", choć kto wie - tam termin zgloszeń jeszcze nie minąl :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hihihi, aleś Ty tajemnicza! Nie dość, że "rozżalona", to jeszcze i "tajemnicza"... Pzdr. Quote
Ilka21 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a nas miał sędziować p.Jakubowski z czego się cieszyłam, bo chciałam znać jego zdanie a teraz p.Shevchenko i nie wiem czy to lepiej czy gorzej:cool1: Quote
SuperGosia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ilka21 napisał(a):a nas miał sędziować p.Jakubowski z czego się cieszyłam, bo chciałam znać jego zdanie a teraz p.Shevchenko i nie wiem czy to lepiej czy gorzej:cool1: Ika, ja mam p. Jakubowskiego na sekcji w o/W-wa (5km z buta od domu), więc trzeba bylo do mnie napisać i wpadać - tu na 100% by Ci psa obejrzal i to za free :D Quote
Recommended Posts