Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi

Florka!:lol: Też Ci wysłałam priva:p Możesz sie też zgłosic na wystawie!Nie będzie problemu!;) :lol:[/quote]

Matagi

jestes pewna przecież nigdy nie mozna ..... a jak mnie nie przyjma .... to co wtedy ...??

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wystawie nie będzie możliwości zapisania się do Młodego Prezentera.
Zapraszam do skorzystania z formularza na stronie, tam jest także rubryka dla prezenterów.

Posted

[quote name='Tangram']Na wystawie nie będzie możliwości zapisania się do Młodego Prezentera.
Zapraszam do skorzystania z formularza na stronie, tam jest także rubryka dla prezenterów.

Ooooo,Gosia!:lol: Jak dobrze,że tu zajrzałaś!!!!!!:lol: Mnie powiedziano troszku inaczej,i tym się sugerowałam:roll: Ja i mój "podpowiadacz" rozumieliśmy,że tylko na Światówkę trzeba było wcześniej zgłaszać,ja regulaminów nie czytam przeważnie....z lenistwa....:oops:
Florka!:lol: sorki,za wprowadzenie w błąd:oops: :oops: :oops:
Wysyłaj z formularza!
Gosia!-:Rose:

Posted

No tak niestety jesli nie zglaszam psa formularz nie chce mi sie wyslac czy ktos z oddzialu bialegostoku moglby mnie zglosic w oba dni... jak cos to na priv napisze dane ...

Bardzo Proszę o pomoc

Posted

Florka_xyz napisał(a):
ok napislam do zwiazku ale pislam juz 3 raz i jak nie ostane odpowedzi to sie chyuba wscekne :(

Nie wściekaj się,spox;) :lol:
Wyślij mi tego maila,przekaże komu trzeba,choć zdaje mi się,że wszystko doszło,tylko oddział ma full roboty i temu nie masz jeszcze odpowiedzi....

Posted

Matagi napisał(a):
Wyślij mi tego maila,przekaże komu trzeba,choć zdaje mi się,że wszystko doszło,tylko oddział ma full roboty i temu nie masz jeszcze odpowiedzi....

A my z anielskim spokojem :angel::angel::angel: czekamy na dalsze informacje na temat wystawy, stawki oraz planu sędziowania. ;)

pozdr.

Posted

Matagi napisał(a):

Oki Matagi to ja Ci wysle na priv:)

Posted

blaira napisał(a):
A my z anielskim spokojem :angel::angel::angel: czekamy na dalsze informacje na temat wystawy, stawki oraz planu sędziowania. ;)

pozdr.

Ooooo!:lol: I tak trzymać!;)
Frytela napisał(a):
ja tez czekam i chyba sie nie doczekam xD
ale moje psy na szczescie przyjete są tzn maila dostałam xD

Doczekasz,doczekasz,zgloszenia jeszcze są przyjmowane;) :lol:

Florka_xyz napisał(a):
Oki Matagi to ja Ci wysle na priv:)

Nooo,zapomnialam podac Ci tego maila:oops: ,ale Pw doszło,odpisalam Ci!:lol:

Posted

Matagi napisał(a):

Doczekasz,doczekasz,zgloszenia jeszcze są przyjmowane;) :lol:

no postaram się, a zeby nie pamietac za bardzo zajme sie przygotowaniami do Zakopanego i Rzeszowa ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Blaira aniołkiem... hahaha...
Pzdr.

Kiedys trzeba zacząć :evil_lol: Już mi się znudziło bycie diabełkiem :diabloti: ...to chyba ten relaks od uczelni :lol::lol::lol:

Ooooo!:lol: I tak trzymać!;-)
Nooo...peeeeeleeeeeen relaaaaks :razz::razz::razz: Od jutra sie urlopuje ;-)

pozdr.

Posted

Matagi - mam do Ciebie zapytanie, prośbę. Czy dałoby sie ustalić kto będzie sędziował coton de tulear, bo rasa jest wpisana zarówno do sędziny z Ukrainy jak i do p.Jakubowskiego. Suczka jest wystawiana pierwszy raz więc w Białymstoku to wszystko jedno, tylko, że trzeba szybko podjąć decyzję, czy 2 września Włoclawek z P. Jakubowskim, czy też może Częstochowa z p Każmierskim.
Zgóry dziękuję i pozdrawiam

Posted

[quote name='cotons rule!']Matagi - mam do Ciebie zapytanie, prośbę. Czy dałoby sie ustalić kto będzie sędziował coton de tulear, bo rasa jest wpisana zarówno do sędziny z Ukrainy jak i do p.Jakubowskiego. Suczka jest wystawiana pierwszy raz więc w Białymstoku to wszystko jedno, tylko, że trzeba szybko podjąć decyzję, czy 2 września Włoclawek z P. Jakubowskim, czy też może Częstochowa z p Każmierskim.
Zgóry dziękuję i pozdrawiam

Już wszystko wiadomo::lol:

FCI 9
niedziela
(Sunday)Svetlana Shevchenko (UKR)
bichon frise
bolończyk - bolognese
chin japoński - japanese chin
coton de Tuléar
hawańczyk - bichon havanais
lhasa apso
lwi piesek - little lion dog
mops - pug
spaniel kontynentalny miniaturowy - papillon
spaniel kontynentalny miniaturowy - phalene
spaniel tybetański - tibetan spaniel
pekińczyk - pekingese
pudle - poodles

Posted

[quote name='Asiaczek']To co, Cotonki, jedziecie?
pzdr.

Matagi - serdeczne podziekowania

Asiaczku - nie mamy z czym, nasze suczysko obszarpane po szczeniaczkach /maluchy maja prawie 7 tygodni i teraz obierają ja z resztek włosa/. Bedzie wystawiana w młodzieży ta sunia, która była w Warszawie w szczeniaczkach, musimy jakoś pomóc ułożyć nowym wystawcom plan dobrniecia do mł.championatu.

Matagi - napisz proszę, czy organizujecie konkurs na najpiękniejszego psiaka Podlasia;) i czy trzeba się do niego zapisywać, bo malucha zarejestrowana w Białymstoku, a zapowiada się tak jakbym tego sobie życzyła.
pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='cotons rule!']Matagi - serdeczne podziekowania

Asiaczku - nie mamy z czym, nasze suczysko obszarpane po szczeniaczkach /maluchy maja prawie 7 tygodni i teraz obierają ja z resztek włosa/. Bedzie wystawiana w młodzieży ta sunia, która była w Warszawie w szczeniaczkach, musimy jakoś pomóc ułożyć nowym wystawcom plan dobrniecia do mł.championatu.

Matagi - napisz proszę, czy organizujecie konkurs na najpiękniejszego psiaka Podlasia;) i czy trzeba się do niego zapisywać, bo malucha zarejestrowana w Białymstoku, a zapowiada się tak jakbym tego sobie życzyła.
pozdrawiam serdecznie

To nie mnie trzeba dziekować:eviltong: Ja tylko przekopiowałam ze strony naszego ZK;) .A pewien "anioł stróż" zajrzał tu przede mną i zrobił tak,żeby było okiej!;) :lol:
Z Najpiekniejszym Psem Podlasia dowiem sie i zapodam!:lol:

Posted

Już wiem!:eviltong: Niestety,nie będzie KONKURSU NA NAJPIEKNIEJSZEGO PSA PODLASIA!:shake: Dzis mi przypomniano,że od jakiegos juz czasu tej konkurencji nie ma na naszych wystawach.Zreszta w tym roku jest pierwsza miedzynarodówka /i nie ostatnia-nadzieje mam ja takową:angryy: :mad: /,a międzynarodówki rządzącą sie "innymi prawami" -regulamin FCI,gdzie nie ma konkurencji hodowlanych,par hodowlanych i zwycięstw oddziałowych/te mogą byc na klubówkach,bądź krajówkach,czy specjalistycznych wystawach,więc ....ni ma.....:shake: