Matagi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 setka napisał(a):Dzięki Babciu:loveu: jefta!:lol: ja tak niecelowo scalam te posty:shake: Ja jakos nie mogę rozszyfrować jak to zrobic ,coby w jednym poście zacytowac i odpowiedzieć kilku osobom:oops:Może jakom instrukcję mi zapodasz.....:roll: :oops: Quote
jefta Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 W prawym dolnym rogu każdego posta masz ikonki-jak chcesz ten post zacytować zaznaczasz drugą od prawej taką z plusem i cudzysłowem ("multicytat tego posta") i spokojnie czytasz następne strony, zaznaczając każdy post do zacytowania. Potem klikasz normalnie post reply i masz cytaty wszystkich zaznaczonych postów-wpisujesz swoje odpowiedzi pod właściwe cytaty. dużo szybciej i łatwiej niż post pod postem:cool3: Quote
Matagi Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Matagi - dzięki za V gr.:lol: Pzdr. Na zdrowie:lol: piotrjan napisał(a):trzeba jeszcze wiedzieć ... komu trzeba , a i "komu trzeba" nie każdego słucha . ojjjj,to wszystko leży w naszym wspólnym interesie:lol: jefta napisał(a):W prawym dolnym rogu każdego posta masz ikonki-jak chcesz ten post zacytować zaznaczasz drugą od prawej taką z plusem i cudzysłowem ("multicytat tego posta") i spokojnie czytasz następne strony, zaznaczając każdy post do zacytowania. Potem klikasz normalnie post reply i masz cytaty wszystkich zaznaczonych postów-wpisujesz swoje odpowiedzi pod właściwe cytaty. dużo szybciej i łatwiej niż post pod postem:cool3: Eureka!!!!!!!!!:multi: Dzięki,jefta!:lol: juz nie będę Ci utrudniac pracy!!!!:buzi: Quote
Matagi Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Cisza zaległa...czyli WSZYSTKIM wszystko pasuje????:roll: ;) Quote
Frytela Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Mi pasuje, ale słyszałam ze nasz sędzia nie za bardzo lubi corgi ;) :lol: Quote
Matagi Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Zostały już tylko 2 dni na zgłoszenia i na tańszą opłatę.....;) Quote
daga10011 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 a nam zmienili sedziego:-(.Bardzo go lubie -ale sedziowal mnie w Gdyni w tym miesiacu :-(.Co roku mam sytuacje ze zglaszam psy a potem nam zmienia sedziego ktorego ocena jest mi nie potrzebna:placz:.Nie mozna by tak na przyszlosc sprawdzic czy "zamieniony" sedzia nie sedziowal juz danej rasy niedawno???????:-(.wiem ze to ciezkie,ale czasem to denerwuje ,ja nie mam tam blisko :shake: Quote
Pugsy Malone Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czy wiadomo chociaż w przybliżeniu, o której będą wchodzić poszczególne grupy? Chodzi mi konkretnie o IX -mopsy.Będę wdzięczna za odpowiedź:multi: Quote
Matagi Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 daga10011 napisał(a):a nam zmienili sedziego:-(.Bardzo go lubie -ale sedziowal mnie w Gdyni w tym miesiacu :-(.Co roku mam sytuacje ze zglaszam psy a potem nam zmienia sedziego ktorego ocena jest mi nie potrzebna:placz:.Nie mozna by tak na przyszlosc sprawdzic czy "zamieniony" sedzia nie sedziowal juz danej rasy niedawno???????:-(.wiem ze to ciezkie,ale czasem to denerwuje ,ja nie mam tam blisko :shake: Ale w Gdyni nie dostałas Caciba!;) Daga,żartuję,oczywiście:eviltong: Ja też często mam tak,że zmieniaja mi sędziego w ostatniej chwili:p Żaden oddział nie robi tego celowo,wiele czynników wpływa na to,że obsada się zmienia.I może jeszcze tak być,że leosie będzie sędziował ktoś inny.... Piszesz,że nie masz tak blisko....;) ale masz praktycznie wszędzie bliżej niz ja z Białegostoku:eviltong: Ja mam tylko bliżej do Wawy,Lublina,Olsztyna:lol: .A najbliżej mam w Białymstoku-10 minut woooolnym spacerkiem:evil_lol: :eviltong: . nessie00 napisał(a):Czy wiadomo chociaż w przybliżeniu, o której będą wchodzić poszczególne grupy? Chodzi mi konkretnie o IX -mopsy.Będę wdzięczna za odpowiedź:multi: Nie mogę Ci teraz na to odpowiedzieć,zgłoszenia sa jeszcze przyjmowane,wszystko zależy od tego ile psów i jakie będą zgłoszone w grupie.Przeważnie wszystko leci alfabetycznie w ringach,więc cierpliwości ,plan sędziowania będzie na stronie bialostockiego ZK:lol: . Quote
Pugsy Malone Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Właśnie wysłałam zgłoszenie i zrobiłam przelew;mam nadzieję, że wszystko dojdzie na czas. Matagi, czy z dworca PKP do stadionu to da radę na piechotę( z mopsem:roll: )? Quote
jusiss Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 daga10011 napisał(a):ja nie mam tam blisko :shake: Pomyśl czasem o tych, którzy mają jeszcze dalej :p Quote
Pugsy Malone Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Z Krakowa to faktycznie masz kawał:-o Ale będziesz? Quote
czaroct Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nessie00----- piechotą od pkp do stadionu jest jakies 3km.przejdz na pks i weż taxi zapłacisz około10zł. to bedzie najprosciej..pozdr. Quote
jusiss Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nessie00 napisał(a):Z Krakowa to faktycznie masz kawał:-o Ale będziesz? Jakbym nie była, to bym nie pisała :p Jeśli będę PKP to z dworca bede chciala podjechac wlasnie taxi. Tylko dalej nie wiem czy w B-stoku taxi przewoza psy? Quote
Pugsy Malone Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jussis, tak się głupio spytałam...:oops: czaroct, dzięki za radę:multi: , tylko przyłączam się do wątpliwości-czy taxi wożą psy, tzn. z psami:razz: Quote
Iza. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 nessie możesz jeszcze jechać MPK. Wsiądziesz w 10 przystanek masz odrazu przy dworcu a wysiądziesz przy samej wystawie ;) Quote
Pugsy Malone Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzięki, Iza:multi: w życiu nie byłam w Białymstoku:oops: Quote
Iza. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie ma za co ;) Ja sama tez będę tak jechała tylko że bez psa, jako widz ;) Quote
daga10011 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Matagi-no wiem i rozumiem,ale musialam sie wyzalic:lol:.w sumie jakbym CACIBA dostala to przeboleje ta zamiane:lol::evil_lol:.ten pan ostatnio dal nam NDSWR i CWC wiec kto wie:lol: .a ja mam daleko bo dla mnie 200 km to juz daleko-moje auto pali 17 litrow na 100:roll::lol: Quote
Frytela Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Daga ja mam ok.245 km, i samochód tez duzo palił, ale na szczescie juz nowy kupili ;) Quote
Florka_xyz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 słuchajcie mam problem! pisalam dwa razy do oddzialu bialegostoku i nie dostalam odpowedzi ( pisalam w sprawie przyjecia na Mlodego Prezentera) co mam zrobic ?? A dzis sie konczy termin przyjmowania zgloszen :-( Quote
Matagi Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 jusiss napisał(a):Jakbym nie była, to bym nie pisała :p Jeśli będę PKP to z dworca bede chciala podjechac wlasnie taxi. Tylko dalej nie wiem czy w B-stoku taxi przewoza psy? Jusiss:lol: ja Ci wysłałałam dawno temu PW,czyżby nie doszło?:shake: Jasne,że taxi w Bialymstoku przewożą psy/qurde,jak ten Białystok niby na końcu świata,to wszystko ma być inaczej:mad: :evil_lol: / nessie00 napisał(a):Dzięki, Iza:multi: w życiu nie byłam w Białymstoku:oops: Najwyższy czas,wobec tego poznać Białystok:lol: daga10011 napisał(a):Matagi-no wiem i rozumiem,ale musialam sie wyzalic:lol:.w sumie jakbym CACIBA dostala to przeboleje ta zamiane:lol::evil_lol:.ten pan ostatnio dal nam NDSWR i CWC wiec kto wie:lol: .a ja mam daleko bo dla mnie 200 km to juz daleko-moje auto pali 17 litrow na 100:roll::lol: Ja Ci,Daga tego Caciba życzę!!!!:multi: :lol: A co do autka,to ja mam jeszcze gorzej-ni mam w ogole:shake: .Musze kombinować i pożyczać ,albo PKP:-( :evil_lol: Florka_xyz napisał(a):słuchajcie mam problem! pisalam dwa razy do oddzialu bialegostoku i nie dostalam odpowedzi ( pisalam w sprawie przyjecia na Mlodego Prezentera) co mam zrobic ?? A dzis sie konczy termin przyjmowania zgloszen :-( Florka!:lol: Też Ci wysłałam priva:p Możesz sie też zgłosic na wystawie!Nie będzie problemu!;) :lol: Quote
Agasia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Możesz sie też zgłosic na wystawie!Nie będzie problemu!;-) :lol: Coz to za brak regulaminu!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts