Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

setka napisał(a):
Dzięki Babciu:loveu:

jefta!:lol: ja tak niecelowo scalam te posty:shake: Ja jakos nie mogę rozszyfrować jak to zrobic ,coby w jednym poście zacytowac i odpowiedzieć kilku osobom:oops:Może jakom instrukcję mi zapodasz.....:roll: :oops:

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W prawym dolnym rogu każdego posta masz ikonki-jak chcesz ten post zacytować zaznaczasz drugą od prawej taką z plusem i cudzysłowem ("multicytat tego posta") i spokojnie czytasz następne strony, zaznaczając każdy post do zacytowania. Potem klikasz normalnie post reply i masz cytaty wszystkich zaznaczonych postów-wpisujesz swoje odpowiedzi pod właściwe cytaty.
dużo szybciej i łatwiej niż post pod postem:cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - dzięki za V gr.:lol:
Pzdr.

Na zdrowie:lol:

piotrjan napisał(a):
trzeba jeszcze wiedzieć ... komu trzeba , a i "komu trzeba" nie każdego słucha .

ojjjj,to wszystko leży w naszym wspólnym interesie:lol:

jefta napisał(a):
W prawym dolnym rogu każdego posta masz ikonki-jak chcesz ten post zacytować zaznaczasz drugą od prawej taką z plusem i cudzysłowem ("multicytat tego posta") i spokojnie czytasz następne strony, zaznaczając każdy post do zacytowania. Potem klikasz normalnie post reply i masz cytaty wszystkich zaznaczonych postów-wpisujesz swoje odpowiedzi pod właściwe cytaty.
dużo szybciej i łatwiej niż post pod postem:cool3:

Eureka!!!!!!!!!:multi: Dzięki,jefta!:lol: juz nie będę Ci utrudniac pracy!!!!:buzi:

Posted

a nam zmienili sedziego:-(.Bardzo go lubie -ale sedziowal mnie w Gdyni w tym miesiacu :-(.Co roku mam sytuacje ze zglaszam psy a potem nam zmienia sedziego ktorego ocena jest mi nie potrzebna:placz:.Nie mozna by tak na przyszlosc sprawdzic czy "zamieniony" sedzia nie sedziowal juz danej rasy niedawno???????:-(.wiem ze to ciezkie,ale czasem to denerwuje ,ja nie mam tam blisko :shake:

Posted

daga10011 napisał(a):
a nam zmienili sedziego:-(.Bardzo go lubie -ale sedziowal mnie w Gdyni w tym miesiacu :-(.Co roku mam sytuacje ze zglaszam psy a potem nam zmienia sedziego ktorego ocena jest mi nie potrzebna:placz:.Nie mozna by tak na przyszlosc sprawdzic czy "zamieniony" sedzia nie sedziowal juz danej rasy niedawno???????:-(.wiem ze to ciezkie,ale czasem to denerwuje ,ja nie mam tam blisko :shake:

Ale w Gdyni nie dostałas Caciba!;) Daga,żartuję,oczywiście:eviltong: Ja też często mam tak,że zmieniaja mi sędziego w ostatniej chwili:p Żaden oddział nie robi tego celowo,wiele czynników wpływa na to,że obsada się zmienia.I może jeszcze tak być,że leosie będzie sędziował ktoś inny....
Piszesz,że nie masz tak blisko....;) ale masz praktycznie wszędzie bliżej niz ja z Białegostoku:eviltong: Ja mam tylko bliżej do Wawy,Lublina,Olsztyna:lol: .A najbliżej mam w Białymstoku-10 minut woooolnym spacerkiem:evil_lol: :eviltong: .

nessie00 napisał(a):
Czy wiadomo chociaż w przybliżeniu, o której będą wchodzić poszczególne grupy? Chodzi mi konkretnie o IX -mopsy.Będę wdzięczna za odpowiedź:multi:

Nie mogę Ci teraz na to odpowiedzieć,zgłoszenia sa jeszcze przyjmowane,wszystko zależy od tego ile psów i jakie będą zgłoszone w grupie.Przeważnie wszystko leci alfabetycznie w ringach,więc cierpliwości ,plan sędziowania będzie na stronie bialostockiego ZK:lol: .

Posted

nessie00 napisał(a):
Z Krakowa to faktycznie masz kawał:-o Ale będziesz?

Jakbym nie była, to bym nie pisała :p

Jeśli będę PKP to z dworca bede chciala podjechac wlasnie taxi. Tylko dalej nie wiem czy w B-stoku taxi przewoza psy?

Posted

Matagi-no wiem i rozumiem,ale musialam sie wyzalic:lol:.w sumie jakbym CACIBA dostala to przeboleje ta zamiane:lol::evil_lol:.ten pan ostatnio dal nam NDSWR i CWC wiec kto wie:lol: .a ja mam daleko bo dla mnie 200 km to juz daleko-moje auto pali 17 litrow na 100:roll::lol:

Posted

słuchajcie mam problem! pisalam dwa razy do oddzialu bialegostoku i nie dostalam odpowedzi ( pisalam w sprawie przyjecia na Mlodego Prezentera) co mam zrobic ?? A dzis sie konczy termin przyjmowania zgloszen :-(

Posted

jusiss napisał(a):
Jakbym nie była, to bym nie pisała :p

Jeśli będę PKP to z dworca bede chciala podjechac wlasnie taxi. Tylko dalej nie wiem czy w B-stoku taxi przewoza psy?

Jusiss:lol: ja Ci wysłałałam dawno temu PW,czyżby nie doszło?:shake: Jasne,że taxi w Bialymstoku przewożą psy/qurde,jak ten Białystok niby na końcu świata,to wszystko ma być inaczej:mad: :evil_lol: /

nessie00 napisał(a):
Dzięki, Iza:multi: w życiu nie byłam w Białymstoku:oops:

Najwyższy czas,wobec tego poznać Białystok:lol:
daga10011 napisał(a):
Matagi-no wiem i rozumiem,ale musialam sie wyzalic:lol:.w sumie jakbym CACIBA dostala to przeboleje ta zamiane:lol::evil_lol:.ten pan ostatnio dal nam NDSWR i CWC wiec kto wie:lol: .a ja mam daleko bo dla mnie 200 km to juz daleko-moje auto pali 17 litrow na 100:roll::lol:

Ja Ci,Daga tego Caciba życzę!!!!:multi: :lol: A co do autka,to ja mam jeszcze gorzej-ni mam w ogole:shake: .Musze kombinować i pożyczać ,albo PKP:-( :evil_lol:

Florka_xyz napisał(a):
słuchajcie mam problem! pisalam dwa razy do oddzialu bialegostoku i nie dostalam odpowedzi ( pisalam w sprawie przyjecia na Mlodego Prezentera) co mam zrobic ?? A dzis sie konczy termin przyjmowania zgloszen :-(

Florka!:lol: Też Ci wysłałam priva:p Możesz sie też zgłosic na wystawie!Nie będzie problemu!;) :lol: