Unbelievable Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nie wiem jak to jest ale Jacków podobno nie ma wcale zgłoszonych... Straszna dezorganizacja ;/ Quote
Alfa147 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 My się wybieramy na tą wystawę, Do zobaczenia :):) Quote
setka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Ohohoho... może jakieś oblewanko?;) Pzdr. Pewnie:lol: a na jakim ringu będą baski? Quote
Matagi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Tinka:) napisał(a):Nie wiem jak to jest ale Jacków podobno nie ma wcale zgłoszonych... Straszna dezorganizacja ;/ Jak będziesz więc wiedziała,to napisz,dezinformacja z Twojej strony nie jest tu potrzebna:p . Bzdurą jest,że nie ma zgłoszonych russeli.Pani w sekretariacie nie ma wglądu w całość zgłoszonych psów,bo zgłoszenia są i w Białymstoku i w Olsztynie. Russele będzie sędziowała p.Witkowska.Jeżeli komus cos nie pasuje,zmienimy,ale bardzo proszę ,o uzasadnienie dlaczego nie ten sędzia. Oddział stara się "iść każdemu na rękę" i przykro sie czyta np.topik o wystawie w Białymstoku na forum JRT,gdzie piszecie,że oddział ma bajzel u siebie,że nie potrafi podać sędziego.Pytałam się ,kogo proponujecie jakos dawno temu,ale odpowiedzi nie otrzymałam.Więc miejcie pretensje do ...siebie:p ! Quote
Agasia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jak sie chce to sie ma :evil_lol: A ja niestety musze zrezygnowac z B-stoku... :-( :shake: Quote
jefta Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Matagi napisał(a): Oddział stara się "iść każdemu na rękę" i przykro sie czyta np.topik o wystawie w Białymstoku na forum JRT,gdzie piszecie,że oddział ma bajzel u siebie,że nie potrafi podać sędziego.Pytałam się ,kogo proponujecie jakos dawno temu,ale odpowiedzi nie otrzymałam.Więc miejcie pretensje do ...siebie:p ! Myślę, że to wynika ze zdziwienia, że oddział pyta wystawców kogo chcą:-o. Już w tym topiku było kilka nieporozumień, bo ludzie poprostu nie wierzą , że to możliwe i czekają aż Wy (oddział) zdecydujecie żeby móc ponarzekać:eviltong:. A skoro nie można na narzuconego sędziego to narzekają na brak narzucania:evil_lol: Quote
Matagi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Dokładnie takie mam wrażenie;)Ehhh...ta polska mentalność;P;P;P Quote
Matagi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Agasia napisał(a):Jak sie chce to sie ma :evil_lol: A ja niestety musze zrezygnowac z B-stoku... :-( :shake: Szkoda wielka,Agata:( Quote
quadrupedium Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Wystawa - Show I Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych International Dog Show (CACIB) Miasto - City, Date - Date Białystok, 25-26.08.2007 Miejsce - Place Stadion MOSiR w "Zwierzyńcu", Białystok, ul. 11 Listopada 28 Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 31.07.2007 Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone do 31.07.2007: - za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 80 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł Quote
jfn Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Matagi napisał(a):Dokładnie takie mam wrażenie;)Ehhh...ta polska mentalność;P;P;P Matagi - dzięki za propozycję, ale niestety zaden z tych sędziów (poza p. Jakubowskim) nie jest mi znany, i zdaję się na los. :nerwy: ;) I bynajmniej nie narzekam na organizację... :cool3: Quote
setka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [LEFT]Nie narzekam, a wręcz się cieszę. Powodem mojej radości jest to, że zbliża się wystawa w Białymstoku. W zeszłym roku oddział popisał się i trafił nam się sędzia, który zasłynął już sobie u wielbicieli rasy. Prawdziwy mastiniaro:loveu: Po za tym między ringami było dużo więcej przestrzeni niż przeciętnie. Atmosfera wystawy bez zarzutu, aż nie można nie pojechać:lol: [/LEFT] Quote
Matagi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 jfn napisał(a):Matagi - dzięki za propozycję, ale niestety zaden z tych sędziów (poza p. Jakubowskim) nie jest mi znany, i zdaję się na los. :nerwy: ;) I bynajmniej nie narzekam na organizację... :cool3: Na pewno będzie dobrze!!!!:lol: Życzę Ci również zerwania ringówki!:loveu: :lol: Co do organizacji....my sie naprawdę staramy i ....zapraszamy!!!!!:lol: Quote
Matagi Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 setka napisał(a):Nie narzekam, a wręcz się cieszę. Powodem mojej radości jest to, że zbliża się wystawa w Białymstoku. W zeszłym roku oddział popisał się i trafił nam się sędzia, który zasłynął już sobie u wielbicieli rasy. Prawdziwy mastiniaro:loveu: Po za tym między ringami było dużo więcej przestrzeni niż przeciętnie. Atmosfera wystawy bez zarzutu, aż nie można nie pojechać:lol: I w tym roku na pewno będzie świetnie!!!!!;) :lol: Quote
blaira Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No ja mam nadzieje ze bedzie swietnie...:cool3::cool3::cool3: Na to wszyscy liczymy. Jestem bardzo ciekawa i sama musze przyznac ze ciekawa jestem tej wystawy;) Matagi ja sie bardzo sie ciesze za wyrozumialosc i za chec pomocy...:calus::calus::calus: Do zobaczenia ;) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 setka napisał(a):Pewnie:lol: a na jakim ringu będą baski? Na tę informację musimy jeszcze trochę poczekać. Rozpiska ringów na pewno będzie dostępna, ale, trochę cierpliwości... jefta napisał(a):Myślę, że to wynika ze zdziwienia, że oddział pyta wystawców kogo chcą:-o. Już w tym topiku było kilka nieporozumień, bo ludzie poprostu nie wierzą , że to możliwe i czekają aż Wy (oddział) zdecydujecie żeby móc ponarzekać:eviltong:. A skoro nie można na narzuconego sędziego to narzekają na brak narzucania:evil_lol: Dobre! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Matagi - a my Wam bardzo dziękujemy za dobre chęci i naprawdę doceniamy to, co robicie, aby wystawa była ciekawa, dobrze zorganizowana... Bo to, że nie wszyscy wyjadą zadowoleni, to tez prawda, niestety... Pzdr. Quote
warg2003warg Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 A to będzie nasza pierwsza wystawa w Białymstoku i debiut naszej suczki po wspaniałym , szwedzkim imporcie. Który ostatnio ma dużo do powiedzenia na Bisach nawet na międzynarodówkach. Może się spotkamy Asiaczku , my w sobotę. Quote
Talagia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja mam tylko cichą nadzieje, ze ring seterów będzie duży... :oops: :oops: Bo w Krakowie byliśmy jakoś całkiem z tyłu za budynkami na malym ringu, w Raciborzu sędzia ring sam powiekszal bo nie dalo sie wejsc z dwoma psami :shake: W Warszawie tez maly... A inne psy ZAWSZe maja wieksze ringi :shake: Nie ze jestem zazdrosna :P Ale jak widze ozdóbki na ogromniastym ringu, a potem sama wpadam na namiot sędziego bo nie ma miejsca to cholernie jest mi przykro za taką dyskryminacje :P Niech ktoś pamieta, że wyżły muszą sie pokazać w długim kłusie, a nie w spacerowaniu :) A sędziowie zagraniczni to dobrze :P Mam taką cichą nadzieje, ze setery ocenia Petr Rehanek :cool3: Quote
Agasia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Talagia - do tej pory przy bialostockich wystawach na maly ring wyzlow nigdy nie narzekalam - wiec mysle ze bedzie ok :) Quote
Talagia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Agasia napisał(a):Talagia - do tej pory przy bialostockich wystawach na maly ring wyzlow nigdy nie narzekalam - wiec mysle ze bedzie ok :) Mam taką nadzieje!!! :multi: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Talagia napisał(a):Ja mam tylko cichą nadzieje, ze ring seterów będzie duży... :oops: :oops: Bo w Krakowie byliśmy jakoś całkiem z tyłu za budynkami na malym ringu, w Raciborzu sędzia ring sam powiekszal bo nie dalo sie wejsc z dwoma psami :shake: W Warszawie tez maly... A inne psy ZAWSZe maja wieksze ringi :shake: Nie ze jestem zazdrosna :P Ale jak widze ozdóbki na ogromniastym ringu, a potem sama wpadam na namiot sędziego bo nie ma miejsca to cholernie jest mi przykro za taką dyskryminacje :P Niech ktoś pamieta, że wyżły muszą sie pokazać w długim kłusie, a nie w spacerowaniu :) A sędziowie zagraniczni to dobrze :P Mam taką cichą nadzieje, ze setery ocenia Petr Rehanek :cool3: Napewno ring mały nie będzie,pobiegasz sobie:)Mówisz......że p.Rehanek.....;) Quote
Różyczka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Czy mogłabym się dowiedzieć kto sędziuje sznaucery miniaturowe białe i czarne, bo ja chyba niedowidzę na stronie oddziału Z góry dziękuję za odpowiedź Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Różyczka napisał(a):Czy mogłabym się dowiedzieć kto sędziuje sznaucery miniaturowe białe i czarne, bo ja chyba niedowidzę na stronie oddziału Z góry dziękuję za odpowiedź A tego jeszcze nie wiem......:roll: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='warg2003warg']A to będzie nasza pierwsza wystawa w Białymstoku i debiut naszej suczki po wspaniałym , szwedzkim imporcie. Który ostatnio ma dużo do powiedzenia na Bisach nawet na międzynarodówkach. Może się spotkamy Asiaczku , my w sobotę. Warg2003warg - a my w niedzielę.....:placz: Pzdr. Quote
warg2003warg Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No w takim razie ja sobie życzę BISa Szczeniąt lub Weteranów, żebym mogła zostać na niedzielę:evil_lol: . Quote
Recommended Posts