Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
Nie wiem jak to jest ale Jacków podobno nie ma wcale zgłoszonych... Straszna dezorganizacja ;/

Jak będziesz więc wiedziała,to napisz,dezinformacja z Twojej strony nie jest tu potrzebna:p .

Bzdurą jest,że nie ma zgłoszonych russeli.Pani w sekretariacie nie ma wglądu w całość zgłoszonych psów,bo zgłoszenia są i w Białymstoku i w Olsztynie.
Russele będzie sędziowała p.Witkowska.Jeżeli komus cos nie pasuje,zmienimy,ale bardzo proszę ,o uzasadnienie dlaczego nie ten sędzia.
Oddział stara się "iść każdemu na rękę" i przykro sie czyta np.topik o wystawie w Białymstoku na forum JRT,gdzie piszecie,że oddział ma bajzel u siebie,że nie potrafi podać sędziego.Pytałam się ,kogo proponujecie jakos dawno temu,ale odpowiedzi nie otrzymałam.Więc miejcie pretensje do ...siebie:p !

Posted

Matagi napisał(a):

Oddział stara się "iść każdemu na rękę" i przykro sie czyta np.topik o wystawie w Białymstoku na forum JRT,gdzie piszecie,że oddział ma bajzel u siebie,że nie potrafi podać sędziego.Pytałam się ,kogo proponujecie jakos dawno temu,ale odpowiedzi nie otrzymałam.Więc miejcie pretensje do ...siebie:p !

Myślę, że to wynika ze zdziwienia, że oddział pyta wystawców kogo chcą:-o. Już w tym topiku było kilka nieporozumień, bo ludzie poprostu nie wierzą , że to możliwe i czekają aż Wy (oddział) zdecydujecie żeby móc ponarzekać:eviltong:. A skoro nie można na narzuconego sędziego to narzekają na brak narzucania:evil_lol:

Posted

Wystawa - Show I Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych
International Dog Show (CACIB)

Miasto - City, Date - Date
Białystok, 25-26.08.2007

Miejsce - Place
Stadion MOSiR w "Zwierzyńcu", Białystok, ul. 11 Listopada 28

Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries
31.07.2007

Opłaty - Entry Fees
Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone do 31.07.2007:
- za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł
- za każdego następnego (bez katalogu) 80 zł
- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 zł
- za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł

Posted

Matagi napisał(a):
Dokładnie takie mam wrażenie;)Ehhh...ta polska mentalność;P;P;P

Matagi - dzięki za propozycję, ale niestety zaden z tych sędziów (poza p. Jakubowskim) nie jest mi znany, i zdaję się na los. :nerwy: ;) I bynajmniej nie narzekam na organizację... :cool3:

Posted

[LEFT]Nie narzekam, a wręcz się cieszę. Powodem mojej radości jest to, że zbliża się wystawa w Białymstoku. W zeszłym roku oddział popisał się i trafił nam się sędzia, który zasłynął już sobie u wielbicieli rasy. Prawdziwy mastiniaro:loveu:
Po za tym między ringami było dużo więcej przestrzeni niż przeciętnie. Atmosfera wystawy bez zarzutu, aż nie można nie pojechać:lol:
[/LEFT]

Posted

jfn napisał(a):
Matagi - dzięki za propozycję, ale niestety zaden z tych sędziów (poza p. Jakubowskim) nie jest mi znany, i zdaję się na los. :nerwy: ;) I bynajmniej nie narzekam na organizację... :cool3:

Na pewno będzie dobrze!!!!:lol: Życzę Ci również zerwania ringówki!:loveu: :lol:
Co do organizacji....my sie naprawdę staramy i ....zapraszamy!!!!!:lol:

Posted

setka napisał(a):
Nie narzekam, a wręcz się cieszę. Powodem mojej radości jest to, że zbliża się wystawa w Białymstoku. W zeszłym roku oddział popisał się i trafił nam się sędzia, który zasłynął już sobie u wielbicieli rasy. Prawdziwy mastiniaro:loveu:

Po za tym między ringami było dużo więcej przestrzeni niż przeciętnie. Atmosfera wystawy bez zarzutu, aż nie można nie pojechać:lol:

I w tym roku na pewno będzie świetnie!!!!!;) :lol:

Posted

No ja mam nadzieje ze bedzie swietnie...:cool3::cool3::cool3:
Na to wszyscy liczymy. Jestem bardzo ciekawa i sama musze przyznac ze ciekawa jestem tej wystawy;)

Matagi ja sie bardzo sie ciesze za wyrozumialosc i za chec pomocy...:calus::calus::calus:

Do zobaczenia ;)

Posted

setka napisał(a):
Pewnie:lol: a na jakim ringu będą baski?

Na tę informację musimy jeszcze trochę poczekać. Rozpiska ringów na pewno będzie dostępna, ale, trochę cierpliwości...

jefta napisał(a):
Myślę, że to wynika ze zdziwienia, że oddział pyta wystawców kogo chcą:-o. Już w tym topiku było kilka nieporozumień, bo ludzie poprostu nie wierzą , że to możliwe i czekają aż Wy (oddział) zdecydujecie żeby móc ponarzekać:eviltong:. A skoro nie można na narzuconego sędziego to narzekają na brak narzucania:evil_lol:

Dobre!
Pzdr.

Posted

Matagi - a my Wam bardzo dziękujemy za dobre chęci i naprawdę doceniamy to, co robicie, aby wystawa była ciekawa, dobrze zorganizowana... Bo to, że nie wszyscy wyjadą zadowoleni, to tez prawda, niestety...
Pzdr.

Posted

A to będzie nasza pierwsza wystawa w Białymstoku i debiut naszej suczki po wspaniałym , szwedzkim imporcie. Który ostatnio ma dużo do powiedzenia na Bisach nawet na międzynarodówkach.
Może się spotkamy Asiaczku , my w sobotę.

Posted

Ja mam tylko cichą nadzieje, ze ring seterów będzie duży... :oops: :oops: Bo w Krakowie byliśmy jakoś całkiem z tyłu za budynkami na malym ringu, w Raciborzu sędzia ring sam powiekszal bo nie dalo sie wejsc z dwoma psami :shake: W Warszawie tez maly... A inne psy ZAWSZe maja wieksze ringi :shake: Nie ze jestem zazdrosna :P Ale jak widze ozdóbki na ogromniastym ringu, a potem sama wpadam na namiot sędziego bo nie ma miejsca to cholernie jest mi przykro za taką dyskryminacje :P Niech ktoś pamieta, że wyżły muszą sie pokazać w długim kłusie, a nie w spacerowaniu :)
A sędziowie zagraniczni to dobrze :P Mam taką cichą nadzieje, ze setery ocenia Petr Rehanek :cool3:

Posted

Agasia napisał(a):
Talagia - do tej pory przy bialostockich wystawach na maly ring wyzlow nigdy nie narzekalam - wiec mysle ze bedzie ok :)

Mam taką nadzieje!!! :multi:

Posted

Talagia napisał(a):
Ja mam tylko cichą nadzieje, ze ring seterów będzie duży... :oops: :oops: Bo w Krakowie byliśmy jakoś całkiem z tyłu za budynkami na malym ringu, w Raciborzu sędzia ring sam powiekszal bo nie dalo sie wejsc z dwoma psami :shake: W Warszawie tez maly... A inne psy ZAWSZe maja wieksze ringi :shake: Nie ze jestem zazdrosna :P Ale jak widze ozdóbki na ogromniastym ringu, a potem sama wpadam na namiot sędziego bo nie ma miejsca to cholernie jest mi przykro za taką dyskryminacje :P Niech ktoś pamieta, że wyżły muszą sie pokazać w długim kłusie, a nie w spacerowaniu :)
A sędziowie zagraniczni to dobrze :P Mam taką cichą nadzieje, ze setery ocenia Petr Rehanek :cool3:

Napewno ring mały nie będzie,pobiegasz sobie:)Mówisz......że p.Rehanek.....;)

Posted

Różyczka napisał(a):
Czy mogłabym się dowiedzieć kto sędziuje sznaucery miniaturowe białe i czarne, bo ja chyba niedowidzę na stronie oddziału

Z góry dziękuję za odpowiedź

A tego jeszcze nie wiem......:roll:

Posted

[quote name='warg2003warg']A to będzie nasza pierwsza wystawa w Białymstoku i debiut naszej suczki po wspaniałym , szwedzkim imporcie. Który ostatnio ma dużo do powiedzenia na Bisach nawet na międzynarodówkach.
Może się spotkamy Asiaczku , my w sobotę.
Warg2003warg - a my w niedzielę.....:placz:
Pzdr.