Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

flashka-g napisał(a):
A jak to sie dzieje ze pan Kazmierski sedziuje i w Białymstoku i w Debreczynie??:roll: czy to jest potwierdzone jego sedziowanie?

Będzie w Białymstoku,jest potwierdzone;)

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga10011 napisał(a):
A kto bedzie sedziowal leoski?????Bo Andrzej Kazmierski nas w Gdyni bedzie chyba sedziowal :-(

Jeszcze nie wiem,ale raczej na pewno nie p.Kazimierski:lol: .Powinnam wiedziec po niedzieli;) .

Posted

ktrebor napisał(a):
A który z Panów będzie w Białymstoku sędziował shiby i hokkaido? Pan Szemraj, Pan Piskay czy też może Pan Harsanyi? Bo Pan Szemraj jak widzi nasze hokkaido to się już odsuwa :)

Możliwe,że hokki trafią do p.Harsanyi ;)

Posted

blaira napisał(a):
Hmm ja dodam tyle ze pan Kazimierski mialbyc w Szcecinie, bedzie w sopocie i w bialymstoku sedziowal bullowate...szkoda ze caly czas ten sam sedzia w tych okolicach :roll:

Pan Kazimierski,jak już pisałam,potwierdził swe przybycie:eviltong: ,ale staffików sędziował nie będzie:lol: !Amstaffy prawdopodobnie /ale nie na 100%/ tak,na bank będzie robił airedale.

Posted

Matagi napisał(a):
Pan Kazimierski,jak już pisałam,potwierdził swe przybycie:eviltong: ,ale staffików sędziował nie będzie:lol: !Amstaffy prawdopodobnie /ale nie na 100%/ tak,na bank będzie robił airedale.

Dzieki Matagi, w takim badz razie cierpliwie czekam na oficjalny werdykt wyboru sedziego na staffiki :evil_lol:
pozdr.

Posted

Matagi napisał(a):

A Debreczyn tez sie nie spodziewa zmian w obsadzie sedziowskiej;)

Posted

Ciekawa jestem jakie będą mieli obłożenie na tą rase. Średnio na CACIBie jest 120-150 labów.

CWC Białystok 2006 - 24 laby
CWC Augustów 2006 - 19 labów

Posted

no tak, tylko to krajówki były ;) Jestem właśnie ciekawa czy jeden sędzia jest przewidziany na całe labki czy może jest podział pomiędzy panią Wieremiejczyk a panem Zhukiem :roll:

Posted

flashka-g napisał(a):
A Debreczyn tez sie nie spodziewa zmian w obsadzie sedziowskiej;)

To problem Debreczyna;) Ale sądzę,że niedługo sie u nich zmieni obsada sędziowska....przynajmniej o osobę sędziego Kazimierskiego;) .

Posted

efra-husky napisał(a):
no tak, tylko to krajówki były ;) Jestem właśnie ciekawa czy jeden sędzia jest przewidziany na całe labki czy może jest podział pomiędzy panią Wieremiejczyk a panem Zhukiem :roll:

Sędzią głównym na labradory jest A.Zhuk.Jeżeli będzie tak dużo labków,to szczenięta trafią do M.Wieremiejczyk-Wierzchowskiej.Jakoś sobie poradzimy;)

Posted

blaira napisał(a):
Matagi ...wiem wiem mecze :oops::roll: czy juz wiadomo kto sedziuje staffiki??

pozdr i z gory bardzo dziekuje ;)

Eeee tam:roll: znam większe męki;)
Pan Myszkowski ma westy-znając życie,będzie ich trochę:roll: .Pani Shevczenko ma yorki,tych będzie na bank jeszcze więcej niż westów.Pani Witkowska jak na razie nie jest obdzielona żadna rasą-więc może ona?
Co o tym sądzą właściciele staffiorków?Nie wiem gdzie sędziowała ostatnio,czy sędziowała,jak sędziuje,dlatego czekam na podpowiedź!;) :eviltong:

Posted

[quote name='Basik']A dogi argentyńskie? Plisssssssssss
To ja wybawie Matagi...a kogo widzisz na tym miejscu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

(taki zarcik)

Posted

Matagi napisał(a):
Na stronie białostockiego ZK przybywa informacji...;)
A PONy będzie sędziował p.Śliwka.Może być?:roll:

No... nie za bardzo, bo sedziuje i we Wrocławiu i w Poznaniu ( to byłyby 3 jego sedziowania pod rząd na międzynarodówkach), najlepiej jakby sedziowała P. Jakubowski albo P. Szemraj

Posted

iza napisał(a):
No... nie za bardzo, bo sedziuje i we Wrocławiu i w Poznaniu ( to byłyby 3 jego sedziowania pod rząd na międzynarodówkach), najlepiej jakby sedziowała P. Jakubowski albo P. Szemraj

No to podmienimy;) :eviltong:

Posted

Basik napisał(a):
A dogi argentyńskie? Plisssssssssss

Nie pytajcie mnie kto co sędziuje,bo kto i co ma przydzielone jest napisane na stronie ZK.Niektórzy sędziowie sa bez przydziału,postaramy się dać im do sędziowania takie rasy,jakie byście chcieli.Więc proponuje zglaszać a dzielić będziemy wspolnie:eviltong: :evil_lol: :diabloti: .

Posted

iza napisał(a):
To super :multi:

kurczę, kurczę, kurczę!!! Zagraniczny sędzia (pewnie fajny) a ja znowu nie mogę przyjechać!
A na wystawach na którym będę, to będą sami polscy sędziowie!
Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: