Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak w innych grupach, ale obsada sędziowska dla pastuchów nie zachwyca. Poczekam jeszcze kogo nam przydzielą, ale niestety raczej nie pojadę, mimo że planowałam .

Posted

Agasia napisał(a):
Z wielka przyjemnoscia, a zarazem ciekawością jak tam Bialystok poradzi sobie z miedzynarodowka się pokaze o ile tylko zdolam ;)

Białystok sobie poradzi:eviltong: ;) ,przybywaj więc!:lol:
W 2008 również będzie Cacibówka!:eviltong:

Posted

Matagi napisał(a):
Białystok sobie poradzi:eviltong: ;) ,przybywaj więc!:lol:
W 2008 również będzie Cacibówka!:eviltong:

W to nie watpie - bialostockie wystawy super mi sie kojarza! I te piekne, wielkie nagrody :diabloti:

Posted

Polna napisał(a):
My raczej będziemy jak nie będzie, zadnych zawodów agility w tym czasie :)

Jeżeli gdzies będą jakieś zawody agility w tym czasie to na pewno w Białymstoku!:eviltong: :evil_lol: :diabloti:

Posted

grallinka napisał(a):
O NIE! nie bawię się tak:evil_lol: ... a po zwierzyńcu muszę sama spacerować:mad:

HiiiHiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z Piotremjanem to po Zwierzyńcu raczej nie pospacerujesz...;) on chyba co pasie swoje hasiorki na innym krańcu miasta:p

Posted

nieee:placz: czyli nadal bede spacerowac sama...eh..poczekam cierpliwie,może jednak ktoś chodzi do zwierzyńca oprócz szalonej właścicielki pitbulki...:angryy: ah!no i kilku szalonych onk-ow itp.

Posted

grallinka napisał(a):
nieee:placz: czyli nadal bede spacerowac sama...eh..poczekam cierpliwie,może jednak ktoś chodzi do zwierzyńca oprócz szalonej właścicielki pitbulki...:angryy: ah!no i kilku szalonych onk-ow itp.

Hmm....ta pitbulka ma niecięte uszy,a właścicielka to kobita troszke starsza,mieszka na Wesołej?:cool3: :razz:

Posted

Matagi napisał(a):
Z Piotremjanem to po Zwierzyńcu raczej nie pospacerujesz...;) on chyba co pasie swoje hasiorki na innym krańcu miasta:p

Ale tego Zwierzyńca to Wam zazdrości ....
Jeśli natomiast ktoś w okolicach ulic Baranowickiej i Plażowej chciałby socjalizować swoje psy z moimi to zapraszam serdecznie .

Posted

grallinka napisał(a):
tak tak i do tego baaardzo głośno krzyczy:" bo spuszcze i zagyzie" a tak to rozmawia sama ze sobą:evil_lol: znana "w okolicy":cool1: w lesie o niej legendy krążą:p

Haha,to na pewno jest B.:evil_lol: Wiesz,że nie tak dawno to ona prowadziła sekcje charta w ZK?:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Wyżła też!:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti:

Posted

flashka-g napisał(a):
jak bedzie podział na rasy to sie zobaczy czy sie zgłosimy:)) no chyba ze wypadnie opcja plażowania gdzieś w ciepłych krajach:razz: :cool3:

Już teraz na 99% mogę powiedzieć,że sh przypadna p.Peterowi Harsanyi.

Posted

Matagi napisał(a):
Haha,to na pewno jest B.:evil_lol: Wiesz,że nie tak dawno to ona prowadziła sekcje charta w ZK?:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Wyżła też!:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti:

no co Ty...ale ja myslalam,ze to jest chora pani po prostu...jej pies sie nazywa Furia chyba

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE DO BIAŁEGOSTOKU! NO NIE MATAGI?

Posted

grallinko:lol: pomysl gdzie mozna przenocowac ,najlepiej w jakims osrodku i zeby z tego miejsca mozna bylo dojechac na wystawe,pewnie wybiore sie z grzywaczka,ale chcialabym tez zobaczyc charty,z gory dziekuje:lol:

Posted

zaraz przy stadionie na ktorym jest wystawa jest hotel Mosiru,ale nie wiem czy mozna w nim nocowac z psami..Matagi pewnie wie co i jak,bo ona wie wszystko:evil_lol: a jak nie ona to jej Franek podpowie,bo on to z pewnoscia wiele wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: