Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewes napisał(a):
a nawiasem mówiąc strasznie chrapie

Ruby tak samo :D
Czasem zastanawiam się, czy wszystkie spanielaste tak nie mają :D Bo prawie każdy napotkany właściciel mi to mówi :lol:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Ruby tak samo :D
Czasem zastanawiam się, czy wszystkie spanielaste tak nie mają :D Bo prawie każdy napotkany właściciel mi to mówi :lol:

Mój nie, a raczej żadko tylko gdy już zapadnie w b.głęboki sen. :smile: Za to zdarza mu się szczekać przez sen, przez co nie raz przyprawił mnie o zawał serca. :D

Posted

[quote name='vaness']jak się do podusi przytuliła ;)
wczoraj coś jej "odbiło" i z tej podusi chciała się na łóżko przenieść i na zmianę była zrzucana raz ode mnie raz od Ojcikowej aż w końcu poszła na tą podusię :)
ale fakt do podusi to ona lubi się tulić :), czasem sama ją sobie przenosi, jak jej miejsce nie odpowiada :D

a co do chrapania, to Dela chrapie właśnie jak śpi głęboko, a poszczekać tez lubi przez sen, zawsze wtedy mówimy, że kota goni :)

Posted

[quote name='vaness']Co tam słychać u Deli ? ;)
Zobacz sama... takiego zjawiska to ja jeszcze nigdy nie widziałam...

Dziś spadło duuuuużo śniegu. Sypało, sypało, sypało i sypało. Postanowiliśmy wybrać się do lasu i co robiła Dela? Jak nie w trawie to w błocie, jak nie w błocie to w śniegu...

To by było nic gdyby nie te uszy...
po chwili wyglądały tak:

w miarę możliwości staraliśmy się te śniegowe koraliki ściągać, ale co z tego jak za chwilę znów było:

No i wąchanie, ośnieżone uszy ciągnęły się po śniegu, my staraliśmy się ściągać śnieg z uszu i łapek jak tylko mogliśmy..

ale w ostateczności Dela wyglądała tak:

Wiem, że to strasznie wygląda, kurcze za żadne skarby nie dało się tych kulek ściągnąć, chyba na następny śniegowy spacer będziemy związywać uszy bo naprawdę nie można nadarzyć ze ściąganiem z nich śniegu

Posted

a chcesz śnieg? Ja bym chciała już wiosnę.... moje narzekanie nie miało końca gdy zobaczyłam to białe coś
muszę wypróbować związywanie uszu... tylko co Dela na to?

Posted

O kurcze, uszy Deli - haha, no szok, niesamowite :D
Ja mam też zawsze śnieżnego psa zimą (jeszcze go ledwo co widać wieczorami) i pod koniec spacerów już ledwo idzie, ale aż taki zdolny jak Dela to nie jest :lol: