Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm... miałam, ale że tak powiem laptop mi się zepsuł i już nie mam, ale będę mieć ;) a co jesteś ciekawa jak wygląda? bo mam filmik z jej udziałem ;)

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vaness napisał(a):
A jak spanielka reaguje na Sylwestra ? :)

Właśnie ? :smile: Bo aż ciekawa jestem, czy spaniele mają taką tendencje jak mój, że nie boją się strzałów, czy tylko z mojego taki odważniacha. :D

Posted

Misia&Ruby Witaj ;) zapraszam :)

KasiaJessy Witam u Deli :)

Dela w ogóle nie zwraca uwagi na wystrzały sylwestrowe (przynajmniej w tamtym roku nie zwracała, miała wtedy 3 m-ce) chłopaki chcieli zrobić mi kawał i rzucali petardy specjalnie w kierunku Deli, a ona w ogóle nie zwracała na nie uwagi, żałujcie, że nie widzieliście ich min :evil_lol:

a dzisiaj na spacerze też słyszałam strzały, ale ani Dela, ani Jasper nie przejmowali się za bardzo, więc może to faktycznie jakieś spanielaste tendencje ;)

Posted

Rany, nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę, że Wasze psiaki się nie boją... Mój kudłaty się będzie męczył niestety, mam nadzieję, że obejdzie się bez konsekwencji w tym roku :(

Posted

[quote name='soboz4']Jestem u Deli, widzę że to jakaś "epidemia" z galeriami i fajnie! Chyba mnie też dopadło i założę...
Witaj soboz4
zakładaj, zakładaj, chętnie pooglądam Twoje jamniory :)

Posted

i jeszcze dwa z wczoraj

Dela cały czas na Jaspera warczy, ja już sama nie wiem czy one się bawią, czy coś innego. W każdym razie Dela ciągnie na spacerach w kierunku "jego mieszkania", a on nie chce ze spacerów wracać... to chyba się lubią, nie?

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Cudowna suczka.Chyba nieźle broi?

Dzięki :)
O dziwo od kiedy u nas jest, jeszcze nic złego nie zrobiła, ani nic nie pogryzła, ani nie załatwiła się w domu, ani nie szczeka (sporadycznie na krowę na wsi, albo na naszego sąsiada, jak ten wraca do domu w stanie nietrzeźwości:evil_lol: ) po prostu bezproblemowy pies ;)