Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaj, witaj :)
Mam wrażenie, że coraz więcej osób robi sobie taką przerwę.

Ja dopiero zaczęłam zauważać zarastanie (sterylka była w styczniu), no i chcemy się tego pozbyć, miałyśmy teraz jechać do fryzjera, ale niestety wypadły nam pilne, nieoczekiwane wydatki i wizytę musimy przełożyć na kolejny miesiąc. Więc staramy się ją sami pomalutku doprowadzić do porządku. Na razie ogarnęłyśmy pyszczek bo był okropny. Teraz najgorsza część, bo skubanie łap (a Dela nie cierpi dotykania łaputek).

Tutaj efekty, jeszcze niedopracowane, ale co tam...

przed

i po :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Super że jesteś :) Jaka piękna :)

:):):)

Misia&Ruby napisał(a):
Ładnie wyskubany pyszczek :) Wygląda, jakby wcale nie był wcześniej zarośnięty.
Wszystko robicie palcami? Czy trochę pomagacie sobie trymerem?

palcami... szczerze to nawet nie wiem za bardzo jak trymer wygląda..

• 7 months later...
Posted

Witajcie! :)
Postanowiłam reaktywować (tak to się pisze?) galerię :)...
Mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze zajrzy ;)

Co u nas słychać? Dużo się dzieje, czasu na wszystko jest niewiele... Chyba się starzejemy :roll:
Dela jest baaaardzo hmmm... jak by to delikatnie ująć.. jędzowata? :eviltong: hahaha... chodzi zamulona i w ogóle ;)
Ale generalnie to jest baaaardzo kochana :)...

zdjęcia! :lol:

Nadal bierzemy udział w akcji edukacyjnej "Ręka w łapę" -> https://www.facebook.com/rekawlape

A tutaj najświeższe.. Dela znalazła trochę "śniegu" i nie chciała się stamtąd ruszyć :shake:

Posted

Dela żyje :D choć co ja się dziwie...na fb ją czasem widać :)

co do śniegu...Holi w grudniu jak spadło 1 cm też tak robiła..i ona do domu nie wraca! bo śnieg! taki jakiś marny, ale zawsze ;) a teraz to już mi do jeziora wskakuje i do wszelakiej innej wody...

Posted

No żyje, żyje :D

Właśnie Marzena! Bo ja sobie przeglądałam wątek Deli (jakieś takie wspomnienia mnie chyba ogarnęły :roll:) to kurcze dawno spaceru żadnego nie było :eviltong:... chociaż z naszymi grafikami to chyba ciężko się będzie zgadać, ale zawsze można próbować :cool3:

Posted

można można :) ja poznam w czwartek grafik na resztę miesiąca to Ci napisz jakie mam dni wolne - może akurat coś nam spasuje :) a jak nie to w lutym , fajnie jakby jeszcze Ani spasowało i byłoby jak za starych dobrych czasów :D

Posted

właśnie o to cho ;) to czekam na czwartek, jak będzie Wam jakiś dzień pasował i nie będę akurat na uczelni to poproszę o wolne w work i się gdzieś wybierzemy, na spacer of kors :P

Posted

Bardzo sympatyczna rasa :) Zawsze u kolegi się bawię z jego suczką. Ma zakazane leżeć na kanapie, to jak nikogo nie ma to sobie tam wyleguje, a jak słyszy że ktoś wraca to od razu wskakuje na podłogę heh :)

• 1 year later...
Posted

taaak. staram się ogarnąć :P
Marzena u Cb jeszcze nie byłam.. i jak to się dzieje, że własnego wątku nie mam zapisanego? i muszę go przez google szukać :o

Posted

nowa dogo się dzieje :P zapisz go jak każdy inny wątek...kliknij "śledź ten temat" czy jakoś tak ;)

a w "moja zawartość" możliwe że się wątek pojawi...za dzień czy za dwa :P