Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może na piękny uśmiech?

nie ..ja myślę , że mina sczeniaczka jest o wiele lepsza!

może lepiej im przemówić do rozsądku? bo oni są w mniejszości ..nas jest piątka głodnych psów!

z drugiej strony, ładny uśmiech zawsze działa

i słodka minka też

cdn

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też, ja też tak potrafię!

a gdzie Holi? a Holi jednak wybrała sport...

jedna mina sczeniaczka jest nie do odparcia, a dwie to już lekka przesada

cdn

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nooo to po powrocie będzie chyba dużo fotek :evil_lol: My z Habisiem też się wakacjujemy ;)

A tymczasem podsyłam linka do filmiku zachęcającego do kastracji, który ostatnio zrobiłam, rozsyłanie dalej jak najbardziej wskazane ;)
[video=youtube;CGWYr3qMDqo]http://www.youtube.com/watch?v=CGWYr3qMDqo&feature=plcp[/video]

• 2 weeks later...
Posted

przekazuję na prośbę ewes:)

"z powodu ograniczonego czasu, nie będzie mnie na dogo i jakby ktoś miał do mnie jakiś interes to proszę o kontakt mailowy : [EMAIL="ewelinaczartoryska@wp.pl"]ewelinaczartoryska@wp.pl[/EMAIL] "

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='saphira18']zaszalałaś ewes:eviltong: czy w następnym tygodniu chciałabyś zaprosić ciotki na gofry:evil_lol:?

hmm co to za urządzenie na 2 zdjęciu? bo ja miastowa:lol:[/QUOTE]
a co :evil_lol: jak szaleć to szaleć :eviltong:

wiecie ciotki, to zaproszenie na gofry już od jakiegoś czasu "wisi" :evil_lol:
więc jeszcze raz serdecznie zapraszam :)

na drugim zdjęciu... jest... hmmm nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale jest to cosik takiego co ciągnie kóń i to urządzenie służy do grabienia siana... na pasy? hmmm... ciężkie pytanie :eviltong:

Posted

[quote name='saphira18']wisi powiadasz, mówisz masz:p termin obgadamy przy najbliższym spotkaniu:cool3:
grabi siano tak... tam gdzie jeżdżę na wieś też pełno gadżetów których nie umiem przypasować
muszę sobie spisać grafik mamy, coby jej w domu akurat nie było :p
u nas większość tych gadżetów powędrowała na złom.... a tak fajnie się prezentowały.... gdzieś mam zdjęcie... nazwane zostało przez moją mamę muzeum rolniczym ;)... jak znajdę to wstawię ;)

edit ;)... niestety tutaj niedużo tego... ale coś jest :)

Posted

jee, u mojego wujka na wsi przyszedł koleś i chciał pożyczyć coś( nie pamiętam jak to urządzenie się nazywało, ale niby do podnoszenia
czegoś:evil_lol:); po miesiącu wujek zapytał kiedy odda - a on że tworzy muzeum i to będzie eksponat:diabloti:
dobra ale to galeria Deli a ja tu zaśmiecam:p

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nastała cisza bo staram się ograniczać czas spędzany na dogo.
Cieszę się, że o nas pamiętałaś :)

No i dowód, że Dela żyje i ma się dobrze :)
Zdjęcia jeszcze zanim wyskubałam grzywę i brodę, która urosła po sterylizacji :angryy:

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH :)