Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Niestety ale to bardzo częsta przypadłość u samców złotych pseudo cockerów, sama coś o tym wiem... ;)

no niestety, a oni go kupili jak miał tylko 5 tygodni...

Posted

ma aktualnie... hmmm... jest dwa miesiące starszy od Deli, czyli 1 rok i 4 miesiące jeśli dobrze liczę :p

paulaa. masz może jakieś rady :cool3:?

Posted

niestety ze swoim sobie nie radze, więc wole nie radzić bo będzie na mnie. :evil_lol: a każdym razie nie popieram zasady, że każdego psa można wychować wyłącznie metodami pozytywnymi, mój delikwent jest na to świetnym dowodem. :p

Posted

no ja za ttlko pozytywnymi metodami nie jestem :) ale nie bije moich psów żeby nie było ;P czasem jakis pstryczek w nos ...jak mi Holi do kawy zagląda...

a właśnie żeby nie było że ze mnie leń ...zobaczymy komu będzie chciało się czytać :P
http://www.dogomania.pl/threads/219816-Owczarek-quot-nizinny-quot-Holi-terier-quot-%C5%9Bl%C4%85ski-quot-Masza-i-kotus-pospolitus-zwany-potworzyc%C4%85-Sol?p=18244796#post18244796

Posted

Za to mój tata kiedyś próbował dać Deli pstryczka, to już więcej próbować nie będzie, bo ta piszczała jakby ją katowali... taka z niej jest panikara mała :D

Posted

zawitałam na wątku :)

ewes czemu się nie pochwaliłaś, że Deluś ma wątek?:mad:

Deluś jest słodka:loveu:, przypomina mi Harisa

Wiecie, to nie fair, że ja nie mogę mojemu "domowemu" psiakowi założyć wątek:placz:

Posted

Witaj Kamila :)
Na pewno kiedyś założysz ;), ja też tyle czekałam na psa...

A co do Harisa to widzę jedną różnicę, a właściwie dwie - Dela pozwala sobie miskę zabrać i nie trzeba do tego haka :evil_lol: no i oczywiście Dela jest suczką :p

Posted

ewes napisał(a):
Witaj Kamila :)
Na pewno kiedyś założysz ;), ja też tyle czekałam na psa...

A co do Harisa to widzę jedną różnicę, a właściwie dwie - Dela pozwala sobie miskę zabrać i nie trzeba do tego haka :evil_lol: no i oczywiście Dela jest suczką :p

No tak jest suczką, ale jak to zazwyczaj bywa u spanieli, Haris i Dela są podobne z wyglądu:lol:

I jeszcze jedna różnica, Dela nie gryzie;)

Posted

Wiesz co, Haris mi bardzo Jaspera przypomina, może z wyglądu nie, ale ten też miski nie odda, nawet zbliżyć się do niej nie pozwoli, a jak mu cos się nie spodoba to po prostu gryzie... właśnie jak o nim rozmawiałam z jego Panią to zastanawiałam się co tam u Harisa słychać, jak sobie z nim radzą

Posted

Istar19 napisał(a):
eh, na szczęście Ewes nie ma takich problemów :) co robisz z Dela we wtorek 27 ?:)

prawdopodobnie nic ;)
a co spacer się szykuje?

Kamila, może kiedyś w parku...w sumie nie mam aż tak daleko ;) chociaż przyznam wolę las :D duuużo zapachów ;)