Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano szkoda , bo się już nastawiłam ..ale miałam do wyboru iść do pracy w piątek albo w sobotę ...to nie wahałam się co wybrać - Szarka musi wyjść ;) za to jutro mam wolne ...i dobrze, dziś zaspałam i musiałam jechać autobusem do pracy bo na pieszo bym się nieźle spóźniła ^^

Posted

Dziś mam bardzo krwawy dzień.
Rano jadę do schroniska.. Kumpel krwawi z ucha masakra jakaś, wszyscy myśleli, że mu się nie wiadomo co dzieje, a on sobie tylko z ucha zdrapał strupka i tak ciekło sobie, a że biegał i ucho było cały czas w ruchu to krew na wszystkie strony latała, na szczęście na szkoleniu jak przestał tak szaleć to krew trochę "zastygła" i nauczył się ósemki :multi:, prawie, ale już jest coraz lepiej
a ja wyglądałam, według niektórych jakbym wyszła z rzeźni, a według innych - jakbym poród odbierała, nie wiem co lepsze :D

ale się rozpisałam o Kumplu, a to nie ten wątek :diabloti:
wracam do domu, a na podłodze plamki krwi... super, cieczka, znów krew... wychodzę na spotkanie i dostaję mmsy- można je zobaczyć niżej :lol:
niestety nie byliśmy przygotowani na cieczkę i majtek cieczkowych nie posiadamy... ale się zaopatrzymy na pewno :p

no i oczywiście - linko witaj :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Witamy się wieczorkiem ;)

Witamy, witamy :)

Soko napisał(a):
Ja zamiast supełków widziałabym czerwone kokardki w białe kropeczki ;)

Ty to masz wybujałą wyobraźnię :D
choć fakt, jakby to Ojcik powiedziała -> wyglądałoby czadowo ;)

Posted

Istar19 napisał(a):
widzę że to spacer hmm..łączony :-D

a no :smile: my zawsze mamy łączony ;-)

vaness napisał(a):
jak sobie ładnie siedzą :smile:

a to się rzadko zdarza, najczęściej się za uszy nawzajem ciągnął... dosłownie, jak dzieci w przedszkolu za warkocze :eviltong:

Aleksandra95 napisał(a):
pasują do siebie.:loveu:

no troszkę :cool3:

saphira18 napisał(a):
Dela kończ cieczkę i zapraszam na 3 stawy:)

jak ja chce żeby się ta cieczka już skończyła :bigcry:
ja chce już do lasu, na trzy stawy i w inne takie miejsca, a tu dopiero niecałe 2 tygodnie minęły, to jeszcze jakieś 2 zostały... buuu :roll:

Posted

tylko ja na razie za bardzo nie mogę nigdzie chodzić z moją małpą bo wszędzie psy wyskakują znienacka :( tylko na ta polankę (zwaną przez Ojcik pastwiskiem) bo tam jak ktoś idzie z psem to z daleka widać, bo jest otwarta przestrzeń, a w lesie to wiadomo...

ale mi w każdym razie pasują czwartki, piątki i niedziele...

to jest druga i ostatnia cieczka, postanowione (w sumie postanowione jest ok kiedy ją kupiliśmy;)) :D

Posted

to zostaje piątek :D
tylko wiecie jak jest z Delą... więc czasu do spacerku, jeśli o mnie chodzi, troszkę jeszcze troszkę zostało

chociaż jak się tak zastanowię, to jedną psychologię w poniedziałek mogę sobie odpuścić :p
więc poniedziałek mi również pasuje ;)