ewes Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 szkoda :( ale niedziela mi odpowiada ;) a jak nie niedziela, to spacer nam na pewno nie ucieknie :D Quote
Istar19 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ano szkoda , bo się już nastawiłam ..ale miałam do wyboru iść do pracy w piątek albo w sobotę ...to nie wahałam się co wybrać - Szarka musi wyjść ;) za to jutro mam wolne ...i dobrze, dziś zaspałam i musiałam jechać autobusem do pracy bo na pieszo bym się nieźle spóźniła ^^ Quote
ewes Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 wybór był oczywisty :D Szarka by Ci tego nie wybaczyła i następnym razem dałaby Ci popalić :p Quote
Istar19 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ja bym sobie tego nie wybaczyła :D choć bardzo żałuje spaceru ...no ale na spacer na pewno uda nam się umówić :) Quote
ewes Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Dziś mam bardzo krwawy dzień. Rano jadę do schroniska.. Kumpel krwawi z ucha masakra jakaś, wszyscy myśleli, że mu się nie wiadomo co dzieje, a on sobie tylko z ucha zdrapał strupka i tak ciekło sobie, a że biegał i ucho było cały czas w ruchu to krew na wszystkie strony latała, na szczęście na szkoleniu jak przestał tak szaleć to krew trochę "zastygła" i nauczył się ósemki :multi:, prawie, ale już jest coraz lepiej a ja wyglądałam, według niektórych jakbym wyszła z rzeźni, a według innych - jakbym poród odbierała, nie wiem co lepsze :D ale się rozpisałam o Kumplu, a to nie ten wątek :diabloti: wracam do domu, a na podłodze plamki krwi... super, cieczka, znów krew... wychodzę na spotkanie i dostaję mmsy- można je zobaczyć niżej :lol: niestety nie byliśmy przygotowani na cieczkę i majtek cieczkowych nie posiadamy... ale się zaopatrzymy na pewno :p no i oczywiście - linko witaj :D Quote
saphira18 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Krwawa ewes:evil_lol: ale ma ładne majteczki:) oj Dela, od kawalerów się nie długo nie opędzisz:lol: Quote
soboz4 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 współczuję, ale w majteczkach uroczo wygląda, te węzełki tylko uroku dodają! Quote
Soko Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ja zamiast supełków widziałabym czerwone kokardki w białe kropeczki ;) Quote
ewes Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ty$ka napisał(a):Witamy się wieczorkiem ;) Witamy, witamy :) Soko napisał(a):Ja zamiast supełków widziałabym czerwone kokardki w białe kropeczki ;) Ty to masz wybujałą wyobraźnię :D choć fakt, jakby to Ojcik powiedziała -> wyglądałoby czadowo ;) Quote
saphira18 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Dela kończ cieczkę i zapraszam na 3 stawy:) Quote
ewes Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Istar19 napisał(a):widzę że to spacer hmm..łączony :-D a no :smile: my zawsze mamy łączony ;-) vaness napisał(a):jak sobie ładnie siedzą :smile: a to się rzadko zdarza, najczęściej się za uszy nawzajem ciągnął... dosłownie, jak dzieci w przedszkolu za warkocze :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):pasują do siebie.:loveu: no troszkę :cool3: saphira18 napisał(a):Dela kończ cieczkę i zapraszam na 3 stawy:) jak ja chce żeby się ta cieczka już skończyła :bigcry: ja chce już do lasu, na trzy stawy i w inne takie miejsca, a tu dopiero niecałe 2 tygodnie minęły, to jeszcze jakieś 2 zostały... buuu :roll: Quote
Istar19 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 to tylko znaleźć dzień ..ja mam wolną niedziele ^^ a w przyszłym tygodniu to jeszcze nie wiem :( Quote
ewes Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 tylko ja na razie za bardzo nie mogę nigdzie chodzić z moją małpą bo wszędzie psy wyskakują znienacka :( tylko na ta polankę (zwaną przez Ojcik pastwiskiem) bo tam jak ktoś idzie z psem to z daleka widać, bo jest otwarta przestrzeń, a w lesie to wiadomo... ale mi w każdym razie pasują czwartki, piątki i niedziele... to jest druga i ostatnia cieczka, postanowione (w sumie postanowione jest ok kiedy ją kupiliśmy;)) :D Quote
Istar19 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 no cieczka to coś okropnego ...ale ile jeszcze ? tydzień, czy dwa będzie mieć? Quote
saphira18 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja niedziela nie bardzo... ale poniedziałek piątek idealnie;) Quote
ewes Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 to zostaje piątek :D tylko wiecie jak jest z Delą... więc czasu do spacerku, jeśli o mnie chodzi, troszkę jeszcze troszkę zostało chociaż jak się tak zastanowię, to jedną psychologię w poniedziałek mogę sobie odpuścić :p więc poniedziałek mi również pasuje ;) Quote
Misia&Ruby Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-2W1iUjxAov0/T1u6BHVucrI/AAAAAAAABlg/nOtbQWxmBE4/s640/DSC00477.jpg Jakie gustowne majcioszki :lol: :loveu: To pierwsza cieczka Deli? ;) http://i40.tinypic.com/344zg4g.jpg Nie bałaś się puszczać jej koło kolegi w czasie cieczki? ;) Czy kolega odjajczony? Quote
ewes Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Druga ;) pierwsza była jak byliśmy na wsi, tam to były przygody... kolega odjajczony :D Quote
Recommended Posts