Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda, że nie zabrałaś mu suczek od nas, dostałyby bezpłatny kupon na sterylkę i byłoby z głowy. Na wsi u weta sterylka tańsza, ale 150 zł, trzeba liczyć

zdjęcia super!
Szkoda, że nie mam ferii...

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy wróciliśmy ze spaceru, słyszymy głośne miauczenie... patrzymy... a to Kiciek cieszy się z naszego przyjazdu :) biegnie w naszym kierunku z takim zachwytem, nie wiedziałam, że kiedys jakiś kot nas tam tak przywita, no ale Kiciek to kot wyjątkowy... w pierwszych miesiącach swojego życia był bardzo schorowany, ale jakoś przetrwał, a tak w ogóle miał być Kicką, ale okazało się, że jest Kićkiem :D

no i Lusia już nie jest taka mała :D ale głowę do głaskania nadal podstawia

pokażę Wam jeszcze honorowe miejsce Deli, zawsze się do niego dobija... nieważne czy wiosna, lato, jesień, czy zima...

Posted

[quote name='soboz4']szkoda, że nie zabrałaś mu suczek od nas, dostałyby bezpłatny kupon na sterylkę i byłoby z głowy. Na wsi u weta sterylka tańsza, ale 150 zł, trzeba liczyć

zdjęcia super!
Szkoda, że nie mam ferii...[/QUOTE]

proponowałam mu... ale on nie chciał
w ogóle miało już nie być psów...

Posted (edited)

[quote name='cockermaister']https://lh6.googleusercontent.com/-OvWZEJ44D9U/TybRiZVuMCI/AAAAAAAABV8/g9hLIlsAyjU/s640/IMG_0693.JPG gdzie takie piękne tereny są??
https://lh4.googleusercontent.com/-LlJq00U5bUs/TybRaHsN36I/AAAAAAAABSc/98gy0WuR0-c/s640/IMG_0666.JPG :crazyeye: nie boisz się,że ona spadnie??

województwo podkarpacke :D

na początku się bałam (w sumie dalej się boję, ale bardziej tego, że skoczy) i ją trzymaliśmy, w ogóle stała na łóżku i tylko przednimi łapkami się opierała... później opracowała metodę wchodzenia na ten parapet... całe wakacje na nim przeleżała...

[quote name='soboz4']Ewelina do straży Cię podam za krzywdzeni psa!!! Gdzie ty każesz jej siedzieć!
ona sama tam wchodzi... dobrowolnie...
a właściwie to wujek ją tam wsadził jak wracałam od małych to ją tam dopatrzyłam... zimą to ja bym jej nie wkładała... latem ma otwarte okno i powierzchnia do leżenia jest większa i przynajmniej jak przy mnie tam siedziała, to ją kontrolowałam, w sensie trzymałam rękę na obroży.., albo czasem za ogon :roll:... w każdym razie w rzeczywistości to tak strasznie nie wygląda

Edited by ewes
Posted

[quote name='Istar19']fajnie tak móc sobie wyjechać na wieś :)

tylko szkoda czasem tych wioskowych burków :( ...choć w mieście nieraz nie jest lepiej[/QUOTE]

no niestety :( już czasem mam dość przemawiania ludziom do rozumu...

Posted

saphira18 napisał(a):
Dela jednak coś z kota ma;) tereny super! ja też chce na wieś:lol:

no kot z niej niesamowity :D

Aleksandra95 napisał(a):
super fotki :):)::):)

vaness napisał(a):
fajny wypad na wieś :p

:loveu::lol:

madzia.uje93 napisał(a):
No rzeczywiście, Dela lęku wysokości raczej nie ma ;)
A tereny świetne! :D

oj nie ma ona nawet u nas na trzecim piętrze chętnie władowałaby się na parapet, no ale nie może ;)

Posted

Zdjęcie Deli na parapecie boskie :D mój psiurek tez tak lubił, z tym, ze mieszkam na parterze, ale teraz juz staruszek i nie ma sił wskoczyć na parapet... za to Dela ma najlepszy punkt widokowy :D pewnie niechętnie chciała wracać do miasta... ale przynajmniej wieś się jej nie znudzi :D

Posted

vaness napisał(a):
Deli tam nie ma :D

taka opcja też jest brana pod uwagę :D

saphira18 napisał(a):
hmm obstawiam... zaraz może pierwsza z lewej? to może z prawej:razz:
ewes no to ładne zadanie nam postawiłaś:mad::evil_lol:

zdecyduj się :D
zadanie... bo chce wiedzieć, a nadal nie mam pojęcia...

madzia.uje93 napisał(a):
Hahaha ale zagadka, ja stawiam, że Dela na trzecim zdjęciu, to ta najbardziej w tyle:D

możliwe, ale jak na moje oko to nie ona ;)

soboz4 napisał(a):
wszystkie cudne! Każdy z nich ma mądre spojrzenie

:loveu::lol:

Lucky. napisał(a):
jakie piękne pomarszczone pyszczki :loveu:

taaa... jak nam ja przywieźli to miała na sobie tyle skóry.... chyba więcej nawet niż shar pei

pralinka94 napisał(a):
Zdjęcie Deli na parapecie boskie :D mój psiurek tez tak lubił, z tym, ze mieszkam na parterze, ale teraz juz staruszek i nie ma sił wskoczyć na parapet... za to Dela ma najlepszy punkt widokowy :D pewnie niechętnie chciała wracać do miasta... ale przynajmniej wieś się jej nie znudzi :D

taaa.. może nie tak za wsią jak za moim wujkiem, który rozpieszcza ją do granic możliwości, a jak ten tylko wyjdzie z domu, to ta cały czas piszczy, żeby ją za nim wypuścić na podwórko, bo może akurat on je coś dobrego :D

KasiaJessy napisał(a):

bo Dela ma takie magiczne zdolności i potrafi przenikać przez szybę :evil_lol::cool3: