Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
właśnie nie byłam pewne...:( wo matko, bałabym się tam mieszkać.:evil_lol:

Ja też się boję, czasem jak jest ciemno to się boje iść do kuchni... a u nas na podwórku, w ciemnościach to można by było horror kręcić ;)

chociaż Ojcik robi sobie skrót przez cmentarz, nawet w nocy... wrrrr... aż mnie ciarki przeszły

Posted

soboz4 napisał(a):
to wyjątkowo uroczy widok z okna, nie ma co...

ale jaki fajny widok we wszystkich świętych :D jeden plus ;)

saphira18 napisał(a):
nie zazdroszczę widoku z okna;) chociaż na kręcenie horroru nadawał by się:D
nie wiem czym Dela tak zaciekawiona za oknem:???:

też mnie to czasem przeraża

Posted

ewes napisał(a):
Ja też się boję, czasem jak jest ciemno to się boje iść do kuchni... a u nas na podwórku, w ciemnościach to można by było horror kręcić ;)

chociaż Ojcik robi sobie skrót przez cmentarz, nawet w nocy... wrrrr... aż mnie ciarki przeszły

Ja tez.U mnie na podwórku tez jest tak ciemno jak w....a co tam u cb?

Posted

ewes napisał(a):
może :)
przepraszam, ale nie pamiętam :oops: pomalutku przestaje ogarniać

mam maaaaase nauki :placz:

ja też mam masę nauki :angryy:
płaczmy razem :-(

a co do cmentarza to jakbym została na noc w domu sama i musiałabym iść do kuchni
to robiłabym tak jak w dzieciństwie :D mianowicie zapalała wszystkie światła jakie są po drodze do owego pomieszczenia :eviltong:

Posted

ja nawet jak wychodzę do łazienki, czy gdzieś tam to zapalam wszystkie światła :D

a Dela jak np idziemy i nagle się zgasi światło to stoi jak wryta i się nie ruszy do póki światła nie zapalimy...

zróbmy grupowe płakanie
ktoś chętny ?

Posted

[quote name='ewes']może :)
przepraszam, ale nie pamiętam :oops: pomalutku przestaje ogarniać

mam maaaaase nauki :placz:

ewes wszyscy jak mają dużo nauki przestają ogarniać.. Ja miałem niedawno 2 tygodnie cały czas nauka nauka nauka... Po tych 2 tygodniach nie wiedziałem jak się nazywam.. Więc uciekaj do nauki i nie martw się :D

Posted

to ja się dołączam do grupowego płakania;) zawsze pocieszam się tym że po tych egzaminach wolne:multi:

widzę że takie same sposoby mamy:D czyli zaświecania światła wszędzie :evil_lol: a myślałam że to tylko ja mam taki dziwny zwyczaj;)

Posted

no je też myślałam , że tylko ja zapalam wszędzie światła (teraz już bardzo rzadko ) :D
a co do Toffika to jak jest ciemno i wychodzimy na klatkę schodową to muszę albo go ciągnąć , albo iść pierwsza :) a cwaniak jest jak już światło zapale ;)

Posted

vaness napisał(a):

a co do Toffika to jak jest ciemno i wychodzimy na klatkę schodową to muszę albo go ciągnąć , albo iść pierwsza :) a cwaniak jest jak już światło zapale ;)

hehe, a już myślałam, że to tylko moja ciapa jest taka mądra - robi dokładnie to samo :P + zawsze musi iść przy ścianie i trzeba mu ustępować drogi, inaczej nie pójdzie po schodach!

a ja jak zwykle wiem co się dzieje, jakbyście nie zaczęli pisać o cmentarzu to dalej bym myślała, że to jakieś pola :D
ech, jeszcze trochę i po sesji :P

Posted

Dorin91 napisał(a):
hehe, a już myślałam, że to tylko moja ciapa jest taka mądra - robi dokładnie to samo :P + zawsze musi iść przy ścianie i trzeba mu ustępować drogi, inaczej nie pójdzie po schodach!

a ja jak zwykle wiem co się dzieje, jakbyście nie zaczęli pisać o cmentarzu to dalej bym myślała, że to jakieś pola :D
ech, jeszcze trochę i po sesji :P

serio nie wygląda jak cmentarz ?

fajnie się masz , ja dopiero zaczynam od poniedziałku.. chociaż nie ma aż tak źle ;)

Posted

A ja się pochwalę :)
Dzięki paulaa. i Scoobiemu Dela potrafi nową sztuczkę :D

paulaa. masz jeszcze jakieś w zanadrzu? bo chętnie coś jeszcze podpatrzę :evil_lol:
bo niestety kreatywna w tych sprawach to nie jestem :roll:

Posted

Zobaczę co da się zrobić, jeśli chodzi o filmik ;)

Soko napisał(a):
ewes, podpatrz sobie na youtube, np. kikopup, tam masz tutoriale i mnóstwo sztuczek ;)

dzięki, jak wrócę ze szkoły to zerknę ;)