ewes Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 chyba do przodu :D (widzę już edytowane :p) Quote
Merenwen Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Heeej, byłyście w tej Zielonej blisko Chechła? Też chciałyśmy na dogtrekking, ale pojechałyśmy się plażować :diabloti:. Quote
ewes Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 tak... gdzieś w pobliżu Chechła ;) ... choć z moją orientacją w terenie to nic nie jest pewne :D Quote
Merenwen Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Hm, no widzisz, a ja w tym czasie w Chechle dupsko płaszczyłam :). Quote
ewes Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Zaproszę też do Libry... w schronie siedzi od szczeniaka... a ma już 2 lata :( może ktoś wpadnie i przyniesie jej szczęście... http://www.dogomania.pl/forum/threads/213607-Libra-energia-i-oddanie!/page2 Quote
kamil19201 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 to ja sobie pozwolę zaprosić do Merci, też w schronisku siedzi już długo... http://www.dogomania.pl/forum/threads/222808-Przera%C5%BCona-sunia-Merci-mieszka%C5%82a-z-bezdomnymi-teraz-czeka-na-kochaj%C4%85cy-dom! Quote
ewes Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Ty$ka']Już do niej wpadam :) dziękujemy :loveu: [quote name='kamil19201']to ja sobie pozwolę zaprosić do Merci, też w schronisku siedzi już długo... http://www.dogomania.pl/forum/threads/222808-Przerażona-sunia-Merci-mieszkała-z-bezdomnymi-teraz-czeka-na-kochający-dom! ale zaoffowaliśmy :evil_lol::diabloti: Quote
ewes Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Dela po wczorajszym spacerku :) 5 minut po powrocie do domu ;) Quote
Ty$ka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Wykończyłaś psa :mad: Trzeba poinformować o tym TOZ! :mad: Quote
Istar19 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 no Dela wraz z Jasperem sporo wczoraj przeszli :) nie dziwie się że padła po nim. moje psy przeszły niewiele mniej i tez padły jak wróciliśmy do domu :D na zdjęcia z odpoczynku nad jeziorem niestety musicie poczekać do jutrzejszego popołudnia ...późnego popołudnia ...ale jest warto ;) Quote
kamil19201 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 saphira18 napisał(a):a co to za psy za Delą?:evil_lol: no ja jak to zobaczyłem to miałem ochote iść do kuchni sprawdzić jak mamy ściane pomalowaną oO :D potem sie skapłem, że to pojemnik na karme deli :P Quote
saphira18 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 kamil19201 napisał(a):no ja jak to zobaczyłem to miałem ochote iść do kuchni sprawdzić jak mamy ściane pomalowaną oO :D potem sie skapłem, że to pojemnik na karme deli :P a wygląda jak pomalowane:) Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 to ja dam obiecane zdjęcia - tym razem z wspólnego spaceru w WPKiW :) spacer po leśnych ścieżkach nad jezioro ..a jak...jezioro musi być! Po drodze przy planetarium mijaliśmy stojące autokary ...Dela z Maszą chciały powiedzieć panu kierowcy cześć i spytać dokąd jedzie, bo w zasadzie to im się nudzi i chcą gdzieś wyjechać ... Ale chyba miejsce docelowe pana kierowcy nie spodobało się suniom bo wróciły do nas ... a nad jeziorkiem cisza i spokój i coś futrzatego w wodzie na brzegu drugi gremlinek :) do futrzatego czegoś szybko dołączył drugi futrzak gremlinek chciał tez się dołączyć, ale zdaje się że troszkę woda go odstraszyła rudy futrzak zwany dalej Delą :) cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 gdzieś tam dryfuje patyk ... serio? patrzę i patrzę, ale nie widzę A niech sobie damy patrzą za patykiem, oto jedyny pies w tym towarzystwie ... piękny Jasper! Dela za to wolała zaczaić się wśród zieleni ...bo wie że rudemu do twarzy w kolorze trawy po czym wskoczyła znów do wody cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dela widzisz go? widzisz tego patyka?? nie ..znów gdzieś go wtopiło ... szkoda... a Jasper naprawdę nie wiedział o co tym kobietom chodzi szczególnie jak Holi poszła .. popłynęła na poszukiwanie zaginionego kijka cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dela - Holiii bardziej w leewooo Dela - w lewo, nie do mnie! Holi - Dela ale które lewo?? Jasper może Ty widzisz? Dela, Jasper jesteście spami myśliwskimi czy nie?? pomoglibyście znaleźć patyk! cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 wiesz co ci powiem, ciociu? dziewczyny są dziwne... Zuzia mruczy przechodząc obok - a faceci to niby nie? kto to do błota wskoczył ...no kto? zróbcie coś ..nasz patyk zaginął .. o Masza się pokazała! Jasper myśli ..dośc ciężko ...zastanawia się czemu to właściwie wskoczył w to błoto? cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 dobra podejście kolejne ..gdzie jest ten patyk?? Zuzia znów mrucząc do siebie ...jesteśmy pod lasem ..tu jest mnóstwo patyków!! a te się głupie uparły ... i co widzisz coś? niee ..a nikt nam tu pomóc nie chce oo a co to? cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) trzeba sprawdzić coś nie są towarzyskie .. lepiej zostawić je w spokoju tymczasem Jasper dzielnie obserwuje - czy aby nic nie zagraża jego koleżankom a w tle Holi ciągle pływała cdn Edited June 29, 2012 by Istar19 Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Holi ..straciliśmy go, daj spokój i wracaj czas się wysuszyć chyba masz rację czas coś zjeść! jeść? a może jeszcze chwilę poszukać? cdn Quote
Istar19 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 jeeeść! co mówicie? cii Dela, oni chyba mówią o darmowym żarci! to dajecie jeść czy nie? na taką minę muszą dać! cdn Quote
Recommended Posts