Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 właśnie nie byłam pewne...:( wo matko, bałabym się tam mieszkać.:evil_lol: Quote
ewes Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):właśnie nie byłam pewne...:( wo matko, bałabym się tam mieszkać.:evil_lol: Ja też się boję, czasem jak jest ciemno to się boje iść do kuchni... a u nas na podwórku, w ciemnościach to można by było horror kręcić ;) chociaż Ojcik robi sobie skrót przez cmentarz, nawet w nocy... wrrrr... aż mnie ciarki przeszły Quote
soboz4 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 to wyjątkowo uroczy widok z okna, nie ma co... Quote
saphira18 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 nie zazdroszczę widoku z okna;) chociaż na kręcenie horroru nadawał by się:D nie wiem czym Dela tak zaciekawiona za oknem:???: Quote
ewes Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 soboz4 napisał(a):to wyjątkowo uroczy widok z okna, nie ma co... ale jaki fajny widok we wszystkich świętych :D jeden plus ;) saphira18 napisał(a):nie zazdroszczę widoku z okna;) chociaż na kręcenie horroru nadawał by się:D nie wiem czym Dela tak zaciekawiona za oknem:???: też mnie to czasem przeraża Quote
KasiaJessy Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ewes napisał(a):Ja też się boję, czasem jak jest ciemno to się boje iść do kuchni... a u nas na podwórku, w ciemnościach to można by było horror kręcić ;) chociaż Ojcik robi sobie skrót przez cmentarz, nawet w nocy... wrrrr... aż mnie ciarki przeszły Ja tez.U mnie na podwórku tez jest tak ciemno jak w....a co tam u cb? Quote
Nemooo Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='ewes']Witaj Nemooo :) A ja tu się jeszcze nie zapisywałem ??? Od dawna śledzę losy Deli :) Quote
ewes Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 może :) przepraszam, ale nie pamiętam :oops: pomalutku przestaje ogarniać mam maaaaase nauki :placz: Quote
vaness Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ewes napisał(a):może :) przepraszam, ale nie pamiętam :oops: pomalutku przestaje ogarniać mam maaaaase nauki :placz: ja też mam masę nauki :angryy: płaczmy razem :-( a co do cmentarza to jakbym została na noc w domu sama i musiałabym iść do kuchni to robiłabym tak jak w dzieciństwie :D mianowicie zapalała wszystkie światła jakie są po drodze do owego pomieszczenia :eviltong: Quote
ewes Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 ja nawet jak wychodzę do łazienki, czy gdzieś tam to zapalam wszystkie światła :D a Dela jak np idziemy i nagle się zgasi światło to stoi jak wryta i się nie ruszy do póki światła nie zapalimy... zróbmy grupowe płakanie ktoś chętny ? Quote
Nemooo Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='ewes']może :) przepraszam, ale nie pamiętam :oops: pomalutku przestaje ogarniać mam maaaaase nauki :placz: ewes wszyscy jak mają dużo nauki przestają ogarniać.. Ja miałem niedawno 2 tygodnie cały czas nauka nauka nauka... Po tych 2 tygodniach nie wiedziałem jak się nazywam.. Więc uciekaj do nauki i nie martw się :D Quote
saphira18 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 to ja się dołączam do grupowego płakania;) zawsze pocieszam się tym że po tych egzaminach wolne:multi: widzę że takie same sposoby mamy:D czyli zaświecania światła wszędzie :evil_lol: a myślałam że to tylko ja mam taki dziwny zwyczaj;) Quote
ewes Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 hehe... ja już chcę być po... jeszcze w czwartek mam praktyczny... załamie się taaa... sposoby.... zajefajniste ;) Quote
vaness Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 no je też myślałam , że tylko ja zapalam wszędzie światła (teraz już bardzo rzadko ) :D a co do Toffika to jak jest ciemno i wychodzimy na klatkę schodową to muszę albo go ciągnąć , albo iść pierwsza :) a cwaniak jest jak już światło zapale ;) Quote
Dorin91 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 vaness napisał(a): a co do Toffika to jak jest ciemno i wychodzimy na klatkę schodową to muszę albo go ciągnąć , albo iść pierwsza :) a cwaniak jest jak już światło zapale ;) hehe, a już myślałam, że to tylko moja ciapa jest taka mądra - robi dokładnie to samo :P + zawsze musi iść przy ścianie i trzeba mu ustępować drogi, inaczej nie pójdzie po schodach! a ja jak zwykle wiem co się dzieje, jakbyście nie zaczęli pisać o cmentarzu to dalej bym myślała, że to jakieś pola :D ech, jeszcze trochę i po sesji :P Quote
ewes Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Dorin91 napisał(a):hehe, a już myślałam, że to tylko moja ciapa jest taka mądra - robi dokładnie to samo :P + zawsze musi iść przy ścianie i trzeba mu ustępować drogi, inaczej nie pójdzie po schodach! a ja jak zwykle wiem co się dzieje, jakbyście nie zaczęli pisać o cmentarzu to dalej bym myślała, że to jakieś pola :D ech, jeszcze trochę i po sesji :P serio nie wygląda jak cmentarz ? fajnie się masz , ja dopiero zaczynam od poniedziałku.. chociaż nie ma aż tak źle ;) Quote
ewes Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 A ja się pochwalę :) Dzięki paulaa. i Scoobiemu Dela potrafi nową sztuczkę :D paulaa. masz jeszcze jakieś w zanadrzu? bo chętnie coś jeszcze podpatrzę :evil_lol: bo niestety kreatywna w tych sprawach to nie jestem :roll: Quote
Nemooo Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 saphira18 napisał(a):to gratulacje i czekam na filmik:) Ja również :D Quote
Soko Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ewes, podpatrz sobie na youtube, np. kikopup, tam masz tutoriale i mnóstwo sztuczek ;) Quote
ewes Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Zobaczę co da się zrobić, jeśli chodzi o filmik ;) Soko napisał(a):ewes, podpatrz sobie na youtube, np. kikopup, tam masz tutoriale i mnóstwo sztuczek ;) dzięki, jak wrócę ze szkoły to zerknę ;) Quote
vaness Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 brawo ;) to teraz czekamy na film albo nowe zdjęcia :diabloti: Quote
Recommended Posts