ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Witaj Darcia :D No właśnie jak to się stało :evil_lol: Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Oj siostrzyczki, za daleko macie pewnie komputery w domu, a brata pewnie tez jeszcze nie ma? Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 soboz4 napisał(a):Oj siostrzyczki, za daleko macie pewnie komputery w domu, a brata pewnie tez jeszcze nie ma? a nie, brat się kiedyś tam już pojawił ;) :D Quote
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-Bpqv2jYoawQ/Tv8h6b-6-dI/AAAAAAAAAxY/L7yl5RGF3P8/s640/IMG_0305.JPG tu Dela słodko wyszła ;) nie zazdroszczę takiej pogody .. wciąż uszy i łapy mokre i brudne :( dla mnie mogłoby być wciąż sucho lub śnieg :D Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='vaness']https://lh3.googleusercontent.com/-Bpqv2jYoawQ/Tv8h6b-6-dI/AAAAAAAAAxY/L7yl5RGF3P8/s640/IMG_0305.JPG tu Dela słodko wyszła ;) nie zazdroszczę takiej pogody .. wciąż uszy i łapy mokre i brudne :( dla mnie mogłoby być wciąż sucho lub śnieg :D To nie Dela, to agresor Jasper ;) a co do pogody, to ja bym też chciała sucho, śnieg może też, ale raczej sucho :D Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Lubię śnieg, ale przez chwilę, a juz znienawidziłam odkąd jeżdżę samochodem, przez pryzmy śniegu czasami jeździłam w kółko i nie mogłam zaparkować. Jeżeli chodzi o cztery łapy, to lubią śnieg o ile nie jest posypany sola, wówczas podnoszą łapki i liza... No i w tym okresie piasek szufelkami wyrzucam z chaty... Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Dela też lubi śnieg, a jak była mała to nie chciała wychodzić jak padał... ale teraz to się w nim dosłownie tarza i czołga :D a co do piasku to też cały czas zamiatamy, a i tak piasku nie ubywa. Quote
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ewes napisał(a):To nie Dela, to agresor Jasper ;) a co do pogody, to ja bym też chciała sucho, śnieg może też, ale raczej sucho :D Ja też wolę śnieg niż błoto ale najlepiej jest jak jest sucho . Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 o tak i psy się szybko męczą :cool3: bo zimą chodzę z Delą czasem nawet 3 godziny i mam wrażenie, że ona się w ogóle nie męczy... a latem to po pół godziny czasem pada gdzieś pod krzaczkiem w cieniu :roll: Quote
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jessy jak spuszczę to ona biega aż zmoczy się jak ....I dalej chce biegać.A w lecie jak się wybiega to później leży i pije wodę i mam spokój chociaż chwilkę. Quote
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 KasiaJessy napisał(a):Jessy jak spuszczę to ona biega aż zmoczy się jak ....I dalej chce biegać.A w lecie jak się wybiega to później leży i pije wodę i mam spokój chociaż chwilkę. skoro zdecydowałaś się na psa musisz się nim zająć . . a mówisz tak jakbyś nigdy nie miała czasu :oops: ja lubię lato , bo jest sucho i łapy są czyste :D Quote
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 vaness napisał(a):skoro zdecydowałaś się na psa musisz się nim zająć . . a mówisz tak jakbyś nigdy nie miała czasu :oops: ja lubię lato , bo jest sucho i łapy są czyste :D Wiem,zajmuję się nią:pCzasami nie mam czasu bo kuje..:roll:A ona przychodzi trzyma w pysku smycz i patrzy się na mnie.Ale oczywiście idzie na spacer ale nie ze mną.:diabloti: JA też bo w tedy zaczynają się długie spacery i kąpiele (których za bardzo nie lubi i ucieka ,chowa się )ale już ją to od uczyłam.I patrzę jak sobie hasa na podwórzy. Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 vaness napisał(a):ja lubię lato , bo jest sucho i łapy są czyste :D to jest chyba największy plus lata :) Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no chyba, że się ma psa "hipopotama", który pasjami lubi kąpiele błotne... Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 A czy wspominałam, że mieszka z nami jeszcze takie stworzonko? chłopczyca Wiki, wszystkich gryzie, wszystkich drapie, ale i tak jest kochana :loveu: Quote
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 czemu nam o królisiowej wcześniej nie powiedziałaś ?:mad::diabloti: jak sobie zwierzątka ładnie leżą :loveu:https://lh5.googleusercontent.com/-2diYL_sMAJw/TwSs2fUDmTI/AAAAAAAAA1E/JKqKM50K8LM/s640/S6000546.JPG Quote
soboz4 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 śliczny królik, Dela pewnie żałuje, że nie rudy... Quote
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 soboz4 napisał(a):śliczny królik, Dela pewnie żałuje, że nie rudy... heh ;) a jak ładnie z kotkiem leżą w niedalekiej odległości od siebie :) Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Kiedyś leżeli :D Teraz trzeba zamykać królika w innym pokoju i uważac bo Dela pod nogami może się prześlizgnąć... Quote
saphira18 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Króliś super:) Dela pewnie zazdrosna, a może upolować by chciała?:p:evil_lol: Quote
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ewes napisał(a):Kiedyś leżeli :D Teraz trzeba zamykać królika w innym pokoju i uważac bo Dela pod nogami może się prześlizgnąć... ale nie mogą być razem w jednym pomieszczeniu ? Dela może mu krzywdę zrobić ? Quote
ewes Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 nie wiem czy mu krzywdę zrobi, ale wolę nie ryzykować, bo królik bardzo strachliwy, a Dela albo chce się bawić albo zapolować :diabloti: kiedyś nagram filmik jakie Dela dźwięki wydaje i jak bardzo chce się do królika dostać. A jak królika juz zamknę w klatce i otworzę drzwi do pokoju po którym sobie kicał, to Dela zaraz wbiega i pod każde łóżko wchodzi i każdy kąt obwąchuje w poszukiwaniu Wiki Quote
Recommended Posts