Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

soboz4 napisał(a):
Oj siostrzyczki, za daleko macie pewnie komputery w domu, a brata pewnie tez jeszcze nie ma?

a nie, brat się kiedyś tam już pojawił ;) :D

Posted

Lubię śnieg, ale przez chwilę, a juz znienawidziłam odkąd jeżdżę samochodem, przez pryzmy śniegu czasami jeździłam w kółko i nie mogłam zaparkować.

Jeżeli chodzi o cztery łapy, to lubią śnieg o ile nie jest posypany sola, wówczas podnoszą łapki i liza...

No i w tym okresie piasek szufelkami wyrzucam z chaty...

Posted

Dela też lubi śnieg, a jak była mała to nie chciała wychodzić jak padał... ale teraz to się w nim dosłownie tarza i czołga :D

a co do piasku to też cały czas zamiatamy, a i tak piasku nie ubywa.

Posted

ewes napisał(a):
To nie Dela, to agresor Jasper ;)

a co do pogody, to ja bym też chciała sucho, śnieg może też, ale raczej sucho :D

Ja też wolę śnieg niż błoto ale najlepiej jest jak jest sucho .

Posted

o tak i psy się szybko męczą :cool3:
bo zimą chodzę z Delą czasem nawet 3 godziny i mam wrażenie, że ona się w ogóle nie męczy... a latem to po pół godziny czasem pada gdzieś pod krzaczkiem w cieniu :roll:

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Jessy jak spuszczę to ona biega aż zmoczy się jak ....I dalej chce biegać.A w lecie jak się wybiega to później leży i pije wodę i mam spokój chociaż chwilkę.

skoro zdecydowałaś się na psa musisz się nim zająć . . a mówisz tak jakbyś nigdy nie miała czasu :oops:

ja lubię lato , bo jest sucho i łapy są czyste :D

Posted

vaness napisał(a):
skoro zdecydowałaś się na psa musisz się nim zająć . . a mówisz tak jakbyś nigdy nie miała czasu :oops:

ja lubię lato , bo jest sucho i łapy są czyste :D

Wiem,zajmuję się nią:pCzasami nie mam czasu bo kuje..:roll:A ona przychodzi trzyma w pysku smycz i patrzy się na mnie.Ale oczywiście idzie na spacer ale nie ze mną.:diabloti:
JA też bo w tedy zaczynają się długie spacery i kąpiele (których za bardzo nie lubi i ucieka ,chowa się )ale już ją to od uczyłam.I patrzę jak sobie hasa na podwórzy.

Posted

A czy wspominałam, że mieszka z nami jeszcze takie stworzonko?
chłopczyca Wiki, wszystkich gryzie, wszystkich drapie, ale i tak jest kochana :loveu:

Posted

ewes napisał(a):
Kiedyś leżeli :D Teraz trzeba zamykać królika w innym pokoju i uważac bo Dela pod nogami może się prześlizgnąć...

ale nie mogą być razem w jednym pomieszczeniu ? Dela może mu krzywdę zrobić ?

Posted

nie wiem czy mu krzywdę zrobi, ale wolę nie ryzykować, bo królik bardzo strachliwy, a Dela albo chce się bawić albo zapolować :diabloti:

kiedyś nagram filmik jakie Dela dźwięki wydaje i jak bardzo chce się do królika dostać.
A jak królika juz zamknę w klatce i otworzę drzwi do pokoju po którym sobie kicał, to Dela zaraz wbiega i pod każde łóżko wchodzi i każdy kąt obwąchuje w poszukiwaniu Wiki