Mecka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oto dalmatynka, wiek około 2-3 lat. Podrzucona z maluszkiem, którego zjadła. Jest ogromnie wychudzona, trzęsie się z zimna, szczeka i boi się. Jest nieduża, przepiękne kropy. Potrzebna pomoc w adopcji, proszę o informowanie się w schronisku w Mysłowicach 032 316 08 85. PROSZĘ O PRZEKLEJENIE NA INNE FORA I WKLEJENIE OGŁOSZEŃ. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Mecka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Oto dalmatyńczyk piekny piesek, prawie jak brat bliźniak suczki, ma ponad rok, może około dwóch. Przerażony, cały trząsł się z zimna, jest też wychudzony, ma obtarcia na łapkach które na pewno się wyleczą przy odpowiedniej diecie. Prośba jak powyżej o info na innych forach i ogłoszenia gdzie się da. " class="ipsImage" alt=""> Quote
Mecka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 I jeszcze piesek " class="ipsImage" alt=""> Quote
maja jav Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Psiaki rzeczywiscie bardzo ladne; milosnicy kropek do dziela, co z nimi bedzie jak nadejda mrozy:-( Quote
maja jav Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Mecka napisał(a):I jeszcze piesek " class="ipsImage" alt=""> POMOZ MI!!!!!! BUDA NIE JEST DLA MNIE!!!!!:placz: Quote
Mecka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Qrcze dogomaniacy, nikt tu nie zagląda? :-o A kropkom zimno..... Quote
Mecka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 PROSZĘ O POMOC W OGLOSZENIACH NA INNYCH FORACH. BARDZO PROSZĘ, TU CHODZI O ŻYCIE TYCH PSIAKÓW. Są bardzo wychudzone, przy budach na taką pogodę. Quote
Ambra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ło matko! aż 3 tam siedzą:shake: biedactwa! może Wande Szostak poprosić o umieszczenie ich na portalach ogłoszeniowych, tylko tekst by się przydał i najlepiej namiar na kogos konkretnego - nie na schronisko bo w zyciu sie nie dogadają! albo dogadaja sie amatorzy szczeniaków! i na allegro tez by 3ba było! serce pęka...a ja tak lubie dalmatyńczyki:placz: Quote
Mecka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Abra są 2 dalmaty: suczka i piesek. A suczka dopiero co po młodych- co z resztą młodych się stalo nie wiadomo, jeden był ale go już nie ma. Suka jest wykończona- szkielet, same kości powleczone skórą. Ja dlatego tak proszę o pomoc w tych ogloszeniach, bo wczoraj wysłalam jakies 20 smsow do wszystkich znajomych, a oni mieli do swoich znajomych itd., dalam ogloszenie do gazety lokalnej. One na prawdę tam nie mają czasu, to jakiś koszmar kiedy tak patrzę i nic więcej nie mogę zrobić. Mialam je dzisiaj wziąć do siebie, a co tam, najwyżej wyląduje pod mostem, ale uwierzcie że choć mi się serce krajało to nie mogłam ich zabrać do moich małych i duzych 16 łapek, moje bysiory w stosunku do tych chudzinek by je staranowały, nie z agresji, dla zabawy. Ale te psiaki ledwie stoją na nogach i w taki ziąb. Całą noc nie spałam i nie wiem jak tą przespie. BARDZO WAS PROSZĘ O OGLOSZENIA GDZIE MACIE TYLKO DOJŚCIA. Ja mam strasznie teraz dużo na głowie, do tego na jakiś czas zostałam z tym wszystkim sama.... POMOCY! Quote
Ambra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :placz: Mecka to juz mnie przeraziłas i doprowadziłaś do myslenia o nich!co za koszmar! jutro postaram sie je poogłaszać, poprosze o pomoc dziewczyny , jakies plakaty sie wykombinuje itp. Czy one nadaja sie do adopcji czy do leczenia? ze tylko tymczas np czy moga isc do docelowego ! zmien tytuł ze nie marzną tylko powoli umierają z głodu i zimna! ze pomoc natychmiast potrzebna!:placz: Quote
Ambra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 nie spadajcie kropeczki....nie spadajcie...:-( Quote
florida_blue Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 wstawiam na allegro.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=156364756 Proszę, niech im się uda.... Quote
Ela_and_Krzys Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ale biedactwa :( ja po gafie mam słabość do kropek... Quote
florida_blue Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Mecka masz PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz pierwszy domek się zgłasza z Allegro!!!! kciuki kciuki trzymamy !!!!!! Quote
florida_blue Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mecka, pisz do tego domku!!! podalam kontakt w PW... Quote
chatita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Rany boskie biedactwa:placz: :placz: :placz: Ktos wie jak dlugo sa w schronie? Trzeba zrobic plakaty i pomyslec nad tymczasem Quote
chatita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 chatita napisał(a):Rany boskie biedactwa:placz: :placz: :placz: Ktos wie jak dlugo sa w schronie? Trzeba zrobic plakaty i pomyslec nad tymczasem a co z domkiem z allegro? sa jakies dobre wiesci Quote
florida_blue Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 domek poprosiłam, zeby napisał coś o warunkach u mamy - i podałam kontakt - niech Mecka sie kontaktuje... chyba ze od razu odesłac do schroniska... na aukcji jest numer telefonu podany.... Quote
Ambra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 i jak domek? najlepiej zebny ktos byl przy adopcji jesli do takowej dojdzie! ja juz w domku zrobie plakaty bo w pracy sie nie wyrobie:shake: 3mam kciuki Quote
maja jav Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Mecka napisał(a):" class="ipsImage" alt=""> szuakam domu! Quote
Mecka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Bardzo przepraszam, że nie jestem caly czas na forum, ale to jest fizycznie niemożliwe. Skontaktuję się na pewno z tą osobą, proszę, aby wszelkie informacje zapisywać tutaj na wątku, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na przeglądanie wszystkich ogłoszeń. MichałMi na swoim forum załóż proszę wątek! Piesek jest we czwartek do adopcji, a suńka na już. Wciąż czekają, dobrze że chociaż zimno nie jest i są w pojedyńczych boksach w budzie- czytaj jedna micha na jednego psa, tylko zimno w doopke nocami samemu. DALMATY WCIĄŻ CZEKAJĄ! Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 U nas w S-ce kiedy byłam w świeta,też Była Dalmatyńka:(:(:( rózno Oka..:( śliczna Psinka... Moda sie na Dalmatyńczyki skończyła..to ludzie Oddają ..:/:angryy: BESTIE:angryy: Biedne Kropki:placz: Quote
Mecka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Anecioreczek to jak cię prosze sprawdź czy tam jeszcze jest! Może porób zdjęcia. Przeciez to takie kruche psy. Trzeba sunieczkę ratować! Ślązacy tyle nas na dogo powysyłajcie smsy do znajomych a oni niech dalej ślą, zróbmy taki łańcuch, mailowy też. Te psy caly czas czekają. Quote
Recommended Posts