Jump to content
Dogomania

Sonia[*], Masza, Sajgon, Emi i Drago - czyli Nano Team :D

Recommended Posts

Posted

podjeliśmy ostatnią kilkudniową walkę... wet powiedział, że jesli nie bedzie poprawy to nie ma co jej meczyć... niestety na razie jest tylko coraz gorzej ;(;(;(;(

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz... ja nie chcę Ci radzić, ale Ktoś kiedyś powiedział mi, że jak u psa znika ten błysk w oku, a jego stan pogarsza się to trzeba podjąć ostateczną decyzję :(. Jeśli więc czujesz, że nie dacie rady to niestety to jest najlepsze wyjście. Mam nadzieję, że niunia wyjdzie z tego, bardzo jej tego życzę - żeby nie było ;)

Posted

Sonia w sumie juz leży cały dzień... na siku musze ja wynosic bo sama nie przejdzie takiej odległości.... patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi, okragłymi brazowymi oczyma... przypominaja mi się wszystkie chwile z nia spędzone... całe moje dzieciństwo.... dostalam ja jak mialam 8 lat no w sumie 9 prawie... całe szczenięce lata ze mna była... teraz sonia ma 13... ja 22 i nie mogę się z tym pogodzić ze ma mi jej zabraknąc ;(;(;( ekran mi sie cały rozmazuje ;(;(;(;( przezyłam juz smierc dwóch psiaków.... - kora odeszła sama w moim pokoju (nie spałam w nim przez jakies 1-2 miesiąca), nikodema też musiałam uśpić... miałam wtedy nie całe 14 lat... on był ze mna od ok 2 r.ż - ale teraz jest mi chyba najcieżej... nie wiem ;(;(;(

Posted

Niestety brak poprawy... po 12 (bo dopiero tak otwieraja klinike) zadzwonie do weta czy może przyjechać do mnie do domu... bo nie chce jej stresowac i wozić w te ostatnie godziny ;(;(;(;(

Posted

Bardzo mi przykro :( Jednak uważam, że to jest ta właściwa decyzja, dowód prawdziwej miłości. Na pewno miała z Wami szczęśliwe życie. Trzymaj się cieplutko <tuli>

• 8 months later...