gryf80 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 co tu dużo opowiadac -sami zobaczcie,przeczytajcie,może ktokolwiek pomoże: http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/480207,lublin-bezdomn******-czekaja-na-dom-zdjecia,id,t.html Quote
MaDi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Boże dopiero to zobaczyłam...co za ludzie wyadoptowują psy przez gazetę to chore trzeba niezwłocznie powiadomić urząd gminy a nie czekać aż te psy zamarzną. Gryf wiesz może coś więcej? Quote
gryf80 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 niestety wiem tylko tyle co wyczytałam z gazety.sory,najbardziej żal tym maluchów,bo zimno i śnieg a one nawet budy nie mają... Quote
MaDi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Liczę że jako stowarzyszenie już zadziałali odpowiednio. Quote
gryf80 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 mam taka nadzieję,bo dzis pogoda nie rozpieszcza Quote
Recommended Posts