wolf122 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Cicho u kangurka:cool3:tak czy siak pozdrawiam:loveu: Quote
Iljova Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kajka_72 napisał(a):Ja u Laurki jeszcze nie bylam:cool1: ale juz wytrzymac nie moge :cool3: brylant mowi, ze cale szczescie , ze sie nie "mocze" w dzien, bo to predzej ja mam lek separacyjny :mad: Ale dowcipny :diabloti: ....sie "usmialam" :diabloti:;) Tu Brylant błysnął ;-) "dowcipem" :-) * Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Lauruniu oby można wyjąć już ta płytkę z Twojej łapki. Kajko życzę dużo cierpliwości i wytrwałości :-). Quote
bros Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ZARASZAM cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/222176-PSIOWY-mega-fajny-edycja-II-bazarek-na-4-cele-ZAPRASZAM-otwarte-) Quote
unixena Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 bros napisał(a):ZARASZAM cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/222176-PSIOWY-mega-fajny-edycja-II-bazarek-na-4-cele-ZAPRASZAM-otwarte-) Juz tam na bazarku wypatrzylam sobie pokrowiec na poslanko dla pieska mojej siostry . A Laurke -slicznotke cmokam ..cmok ..cmok .... Quote
kika_krk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Przesyłamy niedzielne buziaki w czarny nosek Laurki :multi:. Dziewczyny pewnie dzielnie pracują nad oswajaniem lęków. Mocno 3mamy za Was kciuki i 4 łapeczki . U nas się w tej chwili tylko -10 , pojawiły się sikorki do słoninki ! Co słychać na Mazurach - cieplej troszkę? Przesyłamy moc pieszczotek dla całego stada Kika i Czaki :) Quote
kasiapsiaki Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 :loveu:jak się czuje Laurka?cmokasy ogromne ślę Quote
joteska Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 buziaczki dla Kajkowego stadka z kangurkiem :), my ciągle tu przychodzimy i przychodzić będziemy ;) czekamy na wieści o czarnym pycholku Quote
ag2709 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Również ode mnie buziaki zimowe :)) Ciekawe jak tam panienka znosi wprowadzanie nakazów i zakazów :) Quote
DONnka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) Laurko ... Edited February 6, 2012 by DONnka Quote
Apolonia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Laurko jak tam zdrówko? I jak znosisz mrozy? (Sledze watek od poczatku, ale dopiero teraz sie forumowo melduje) Borące pozdrowienia dla Laury i reszty stada (ludzkiej i psiej) :-) Quote
wolf122 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Kajka czyżby Ciebie wena opuściła?;):lol:My tu już czekamy na wieści:mad:;)Pewnie Laurka się rehabilituje a reszta zwierzątek to też ogromny i czasochłonny obowiązek. Ale my cierpliwie poczekamy na porcję newsów;) Quote
Kajka_72 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witamy wciaz mroznie ...niestety :-) Jak to dobrze czasami pomilczec :diabloti: od razy cioteczki i wujek odzywaja sie na watku ;-) kilka dni bylo cichutko, to pomyslalysmy sobie , ze juz nas nie kochacie :eviltong: Zaruje oczywiscie :evil_lol: U nas bardzo mroznie , nic pogoda nie odpuszcza :shake:Jest bardzo pieknie , slonecznie ale piorunsko zimno. caly czas prawie ponizej 20 , a w nocy dochodzilo do -29 :( Masakra...jak to mowi corka mojej sasiadki ;-) Wczoraj nie mialam nawet chwili, cale moje wojsko sciagniete bylo do domu. Wyzwanie nielatwe , bo towarzystwo niewybiegane, nie za bardzo zmeczone dopominalo sie zabawy, pieszczot, towarzystwa . Laurka oczywiscie przoduje :evil_lol:, a jakby inaczej :eviltong: Spacery sa krociutkie bo naprawde po kilku minutach psy wygladaja jak dziadek mroz...biegaja i oddychaja tym potwornie zimnym powietrzem...nie jest to zdrowe. Jedyny Ramzes , ktory z trudem znosi pobyt w domu...on chce natychmiast do siebie i koniec. Nie wazne, ze minus prawie 30 :roll: Wczoraj zostawilam go w kojcu na pare godzin...mowie .."chcesz to idz i niech Ci sie troche pupa przewietrzy cwaniaku". Oczywiscie po dwoch godzinach polecialam do niego w przekonaniu, ze chetnie ze mna wroci do domu. A skad ...wyszedl z budy, caly cieplutki, z resztkami slomy na siersci, zadowolony...chlop nie do zdarcia z tego mojego Ramzia :-)Fakt- budy solidnie ocieplone, slomy po dach prawie, osloniete od wiatru...jak widac pozwalaja pieskom nie marznac. Laurke probuje traktowac jak kazde moje inne zwierzatko;-) Bez nadliczbowej milosci. Nie pozwalam juz na histeryczne piski z radosci, skakania, podszczypywania :eviltong: Bardzo jest niezadowolona z tego powodu :evil_lol: Buntuje sie panna strasznie, jej legowisko wyglada jak po wojnie ....tylko gabki fruwaja, wszystko w strzepach...czekam az jej sie znudzi, dopiero wymienie na nowe :evil_lol:Zeby bylo ciekawiej ...ona doskonale wie, ze takie zachowanie jest zle...demonstruje mi to na kazdym kroku. Dostaje duza dawke pochwal, przytulanka jak jest spokojna...jak jest nadpobudliwa...nie ma mizianka ;-) powolutku dochodzimy do porozumienia. Juz wiecej nie nasiusiala u siebie ...prosi pieknie wiec cos zadzialalo, nawet jak nie ma mnie kilka godzin, a jest brylant. Lekcje trwaja ;) Z lapkami wciaz walczymy. Powolutku do przodu, zdecydowanie ma wiecej sily, chodzi pewniej i wiecej. Nie meczy sie juz tak szybko jak kiedys. Rehabilitacja to super sprawa...wiem to :-) Urosla prawie 6cm , nie widac juz zeber, wyglada coraz ladniej :-) To tyle wiesci z frontu ...troche duzo ale sami chcieliscie :-) Sciskamy Wszystkich:loveu::loveu: i dziekujemy za mizianka, sciskanka, calusy i pozdrowienia :-) Fajnie, ze jednak o malej nie zapominacie. Apolonia witaj na watku :-) Quote
kika_krk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Jak to dobrze, że dajecie sobie świetnie radę w te straszne mrozy. Kibicuję Wam wiernie -pozdrawiam i przesyłam buziaczki i mizianka Kika i Czaki Edited February 6, 2012 by kika_krk Quote
karolina1981 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 buziaczki dla Ciebie Kajko i dla calej Twojej rodzinki:* Quote
Marycha35 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nie zapominamy i stadko kochane ściskamy cieplutko:):):) Ale z Ramzesa twardziel:)!!! Quote
wolf122 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 "Dogonowela" przeczytana:loveu:jestem nasycony:loveu:Fajnie,że takie pozytywne wieści.Ktoś inny może by utyskiwał a tu proszę .....naładowałem akumulatorek :loveu:Pozdrawiamy i miziamy zwierzaczki z ukochanym KANGURKIEM na czele:loveu: Quote
Iljova Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 wolf122 napisał(a):"Dogonowela" przeczytana:loveu:jestem nasycony:loveu:Fajnie,że takie pozytywne wieści.Ktoś inny może by utyskiwał a tu proszę .....naładowałem akumulatorek :loveu:Pozdrawiamy i miziamy zwierzaczki z ukochanym KANGURKIEM na czele:loveu: O właśnie to jest super doładowanie :-) Za każdym razem kiedy czytam Twoje opisy Kajka uśmiecham się ... takie wiesci to miód dla serca i radość dla duszy :-) dzięki Quote
Kocurek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 i Kocur przylazl i pozdrawia Kajkowo-Brylantowe stadko:) Quote
hulan Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No to i ja sie w koncu przywitam a czytam o psince od poczatku, od kiedy ja wypatrzono w schronisku... Jej pancia ksiazki pisac powina -tak super sie tu czyta Quote
kika_krk Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Puk , puk Laurko!!! Jak Ci idzie nauka? Są postępy? Cieplutko pozdrawiamy całe stadko Kika i Czaki :) Quote
unixena Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wpadlam tylko na chwilke -cmokasy dla Laurnika -szkodnika -buntownika zostawiam (hehehe :evil_lol::evil_lol:..ciekawa jestem kiedy porwie cale poslanko) Quote
_Goldenek2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zapraszam serdecznie na psi bazarek dla Murzynka http://www.dogomania.pl/threads/2225...9#post18579369 Quote
Iljova Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Lauruniu jak Ci idzie robienie arcydzieła ? Quote
Recommended Posts