wolf122 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Poczytałem sobie:cool3:wczoraj również po cichutku zajrzałem:cool3: i musiałbym pisać,pisać aż by mi wcięło text jak Kajce:lol:Nic nie będę komentował,bo pióro do pisania wdzięcznie dzierży Kajka:cool3:Filmy o których piszecie też oglądałem.Zaliczam wszystkie książki i filmy o zwierzakach jakie mi wpadną w ręce.Od dzieciaka zaczytywałem się w Curwoodzie także zaczynałem od giganta takiej prozy;)Co do nowego lokatora to oniemiałem:-oNo skąd te psy są takie mądre i wiedzą gdzie szukać pomocy?:lol::lol::lol::loveu:Czekam z niecierpliwością na newsy i coraz bardziej lubię Twojego Brylanta Kajka:lol:Tylko jak tu zachować umiar jak taki piękny jak piszesz owczar sam się dokoptował do peletonu:lol:Pozdrawiam :loveu: Quote
Kajka_72 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) Witamy :-) Mamy super wiadomosc :multi:Wlasciciel psa sie znalazl :evil_lol: Oczywiscie "pouczylam" Pana, ktory stwierdzil, ze to juz nie pierwszy raz nawial mu z posesji, ze jak jeszcze raz nawieje ....juz Pana szukac nie bedziemy :mad: ;) pies zostanie u nas ;-) Ciesze sie w kazdym razie, ze to sie dobrze skonczylo :-)Pies poznal wlasciciela , az popiskiwal z radosci :loveu:, wlasciciel poznal psa i wszyscy szczesliwi :-) Piesek normalnie powinien trafic do schronu ale przenocowal u nas , wiec oczywiscie nie popuscilam Panu i zawiezlismy go do schroniska, gdzie kupil karme za 150zl ;-) , a co? ....niech inne pieski tez cos z tego maja :eviltong: A To wlasnie to cudenko ;...sami zobaczcie :-)Ma na imie Cezar :-) Nie patrzecie na date w rogu (dziecko moje zwrocilo mi na to uwage) ale nie umiem ustawic poprawnie aparatu, zeby zmieniala sie automatycznie:( Foty dzisiejsze :-) Edited January 24, 2012 by Kajka_72 Quote
ag2709 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kajka, Wy to macie rękę i serce nie tylko dla psiaków, ale też psich właścicieli :) Super to rozegraliście (z tym schroniskiem znaczy się :) ) :) Całusy dla całej rodzinki :) Quote
wolf122 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Super niedźwiedź/piękny.A zagrywka pokerowa i bardzo honorowa zważywszy Wasze potrzeby finansowe chociażby na operację kangurka Laury:loveu: Quote
Kocurek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Alez piekny uciekinier!Wspaniale ,ze pancio sie odnalazl:) Quote
unixena Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A ja juz zdebialam ,jak zobaczylam nastepnego wilczura ...heheheh .Dopiero po przeczytaniu -odetchnelam .Kajciu przez sekunde zaczynalam sie bac o Twoje zdrowie ...bo juz i tak malo spisz ,ciagle picujesz i pielegnujesz te cudowne pychole .No ale na cale szczescie wilkow juz jest tyle, ile bylo .Tak na marginesie to ten piekny owczar wiedzial do kogo ma sie przypetac .Az boje sie myslec ,ze wszystkie psy w okolicy przakazaly sobie poczta pantoflowa ,ze Brylant to chodzaca dobroc i na 100% przytarga do domu ..Ja juz Ci kiedys mowilam ,ze poki przynosi -to pol biedy .Gorzej bedzie jak zacznie wynosic ...No ..oczywiscie Kajciu zart ..taki blondynkowy (nie mam czasu teraz pisac listow do M ,wiec Ci tu bazgrole ) Wycmokaj cala piatke i Prezesowi tez przybij piatke ... Quote
joteska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 a to maluch puchaty, piękny faktycznie :) jakby co drogę zna ;) śal, że Pan mu zajęć nie zapewnia bo chłopaczek szukał ich dalej niż ta sama zapewne nudna posesja Laura jednak powala mnie całkowicie pod względem i urody i całościowo:eviltong: a jeszcze śpiewająca:loveu: Kajeczko, czas na oddech:evil_lol: . Quote
kika_krk Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Fajnie, ze przygoda kolejnego puszystego ogonka ONkowego skończyła się dobrze. Właściciela naciągnęłabym na więcej worków karmy, może zacząłby lepiej pilnować tego cudnego Czarusia :). Przesyłamy całuski dla całego stadka + extra mizianko dla Laurki. Kika i Czaki PS. Piękną macie zimę - pozazdrościć... Quote
Kajka_72 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Wolf, nie obijaj sie i pisz :-) I dziekuje za ten honor:loveu: Unixenko z ta poczta pantoflowa to mnie lekko przerazilas ;-), chociaz jak zwykle sie usmialam z Twojego postu :evil_lol: 5 pieskow i Prezes na razie musi wystarczyc :eviltong: oby zaden onek sie juz nie zagubil, bo jak jakis sie zagubi , na bank brylant go wynajdzie lub odwrotnie :evil_lol: Agatko ,specjalistyczna karma jest potrzebna w schronisku dla pieska z chora trzustka , chudzinka biedna i chora , a schron nie ma kasy, by ja kupic :( Mnie sie tez mozliwosci ograniczyly i znacznie przykurczyly :shake: wiec powiedzialam Panu, ze nie ma tak latwo, cos musi zrobic dla pieskow. Stad ten wyjazd do schroniska ;) Pan widac empatyczny i sie wzruszyl ....dobrze ;) tak mialo byc. Zaplacil:multi: Wprawdzie nasze schronisko jest z tych lepszych ....karmy sporo( najtanszej ale jest) , czysciutko, boksy w wiekszosci pojedyncze, sloma w budach ,wszystko ok dla zdrowych pieskow ....chore maja gorzej :( Jolu, w mlodym sie zakochalam:loveu: qrcze , uwielbiam ONki. Ciesze sie jednak , ze znalazl Pana. Piesek ma super bude, spora posesje i noce spedza w domu :-) dlatego taki zadbany. Sama widzialam ;) Dzisiaj dzien pelen wrazen, Laurka grzeczna jakby wiedziala, ze Pancia ma tez inne sprawy na glowie, nawet prady odbyly sie spokojnie :-) Jutro Laure obfoce bo jakby ladniejsza znowu :loveu: Kocham tego wrednego w sumie szczyla bardzo :loveu: Zjadla wczoraj rolete z okna i mojego ogrodowego buta ....potworzyca jedna:diabloti: ale jej wolno ;) Quote
karolina1981 Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Ty to Kajko masz przygody:), ale super że znalazł się wlaściciel bo czuje, że następny pychol zamieszkałby u was:) Dobrze, że zabronilaś Laurce wychodzic wieczorem na imprezy, to jeszcze nie czas dla niej:) po pierwsze ze względów zdrowotnych, a po drugie panna jeszcze za młoda na wieczorne wyjścia;) buźka:* dla wszystkich Twoich słodziaków i dla Ciebie Sloneczko:) Quote
Cantadorra Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Kajka, wystarczy nie zajrzeć 2 dni na wątek a już się tyle dzieje, że mam poczucie olbrzymich zaległości. Jak widzę to kochają was piękne okazy owczarów. No cóż, piękne ciągnie do pięknego :) Quote
wolf122 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jutro Laure obfoce bo jakby ladniejsza znowu-napisała Kajka!!! To czekamy:mad::mad::mad::mad::mad:;):loveu: i oczywiście głaskamy Futerka:loveu: Quote
wapiszon Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Super, że znalazł się właściciel Oneczka:) Kajko,masz podejście nie tylko do psów ale i do ludziów ;) Fajnie,że skasowałaś Panka , karma dla chorego psiaka bezcenna :) A z tą pocztą pantoflową to uważaj. Kiedyś mój TZ uratował, przygarnął Garfielda. Po miesiącu pojawił się identyczny kociak tylko trochę młodszy, a po dwóch tygodniach pojawiła się malutka kopia tych poprzednich;) Całe szczęście, że nasza Onka nie zaakceptowała tych dwóch, bo mielibyśmy kociarnię. Śmialiśmy się, że Garfield wysłał wici do rodziny i ją ściąga do nas. Oczywiście kotki nie zostały bez pomocy;) Quote
Kajka_72 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Wolf :evil_lol:...sie przestraszylam i juz wrzucam fotki ;) I jak Laurka ? ..."jakby ladniejsza znowu" ? :evil_lol::evil_lol: Nie jestem mistrzynia swiata w robieniu zdjec ale Laurka fajna co? ;-),Przylozylam sie do roboty , nawet Pania sasiadke poprosilam o przytrzymanie czorta , bo to male nawet chwili czasu na spokoj nie ma :diabloti: Quote
wolf122 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Wolf :evil_lol:...sie przestraszylam i juz wrzucam fotki ;-)-napisała Kajka Ja myślę;):lol: nie od dziś wiadomo,że wolfy są groźne:lol::lol::lol:;) Sunieczka piękna,czarnulka a pysio ma takie słodkie,że tylko przytulać.Dziękuję w swoim imieniu za fotki a inni przyjaciele suni na pewno też będą zachwyceni.Złamię prawo:razz: i skopiuję zdjęcie Laury na pulpit jako tapetę a co:lol:Jak nie mogę wyściskać Laury,to przynajmniej będzie mnie witać na pulpicie. Quote
Cantadorra Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dziewczyna przepiękna :) A zdjęcie portretowe to majstersztyk. Rewelacja, uczta dla oczu :) Nic tylko podziwiać. Mi się wydała nawet jakaś większa :) Ludzie kochani, zapraszam na wątek też owczarka, który jest w tarapatach, właśnie wrócił z adopcji do schronu, wejdźie, zobaczcie: http://www.dogomania.pl/threads/218787-%C5%9Aliczny-owczarek-niemiecki-WR%C3%93CI%C5%81-DO-SCHRONISKA!!! Quote
kasiapsiaki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='Kajka_72']Witamy :-) Mamy super wiadomosc :multi:Wlasciciel psa sie znalazl :evil_lol: Oczywiscie "pouczylam" Pana, ktory stwierdzil, ze to juz nie pierwszy raz nawial mu z posesji, ze jak jeszcze raz nawieje ....juz Pana szukac nie bedziemy :mad: ;) pies zostanie u nas ;-) Ciesze sie w kazdym razie, ze to sie dobrze skonczylo :-)Pies poznal wlasciciela , az popiskiwal z radosci :loveu:, wlasciciel poznal psa i wszyscy szczesliwi :-) Piesek normalnie powinien trafic do schronu ale przenocowal u nas , wiec oczywiscie nie popuscilam Panu i zawiezlismy go do schroniska, gdzie kupil karme za 150zl ;-) , a co? ....niech inne pieski tez cos z tego maja :eviltong: prepiękny misiaczek A To wlasnie to cudenko ;...sami zobaczcie :-)Ma na imie Cezar :-) Nie patrzecie na date w rogu (dziecko moje zwrocilo mi na to uwage) ale nie umiem ustawic poprawnie aparatu, zeby zmieniala sie automatycznie:( Foty dzisiejsze :-) przepiękny misiaczek:loveu: dobrze,że znalazł się właściciel i pieski schroniskowe też skorzystały:loveu: Quote
kasiapsiaki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A Laurka rozkwita:loveu: piękna lalunia Quote
unixena Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Widze ,ze piekna panna obfocona i lepiej sie prezentuje niz jakas tam modelka na wybiegu .To cudo rozwala swoim urokiem .Gapie sie i nagapic nie moge ...Cmokam Laurkowe pysiatko . Quote
Marycha35 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nooo, Cezar na kolana!!!! Fajna historia, bo wszyscy zadowoleni:) Barwo Kajko!!!!! A Laurka do schrupania, to czarne pysio i uszy... ogromne, muskularne;) Quote
joteska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 piękna, piękna jest Laura:loveu: czarny pycholek i jeszcze na pycholku te kopki śniegowe :evil_lol: czy ja dobrze widzę ale na fotkach Laura podpiera na poduszce przednią łapeczkę :crazyeye: jakże ona rośnie szybko, to już całkiem poważna młódka :) ślemy buziaczki dla całej ekipki:loveu: Quote
ag2709 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No własnie ja też zauważyłam, że tak jakby opierała nóżkę.. Quote
Recommended Posts