Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: Laura fanką kanapowego sport TV a to niezłe:evil_lol:, przynajmniej mała trochę się zsocjalizuje na męskim spotkaniu ;) niech poznaje świat
my wiernie kibicujemy :buzi:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Laura z brylantem juz po "szedactwie" :-)
Oboje zadowoleni, a mala zrobila furore. Na wejsciu pokazala brzusio wszystkim, pozniej wycalowala facetow, co w brylancie wzbudzilo nieukrywana zazdrosc :mad: , pozniej dala sie ludzkiemu dr dokladnie obejrzec nawet do chorych lapek pozwolila mu sie dotknac :evil_lol: ( w tym momencie to ja jestem zazdrosna, bo jak mowilam owemu dr , ze mnie kolano boli, to on na to " ile masz lat ?", ja -"...padl moj wiek " , a on do mnie -"kolano tez ":diabloti:) , a ta mala nawet na wizyte sie nie umowila, a obejrzal ja dokladnie i jeszcze wymizial :evil_lol:) Urok malolaty:loveu:
Byla ciekawa wszystkiego ale bardzo grzeczna. Ponoc najprawdziwiej ogladala mecze na kanapie miedzy jednym wujkiem , a drugim z obserwacja brylanta:evil_lol::evil_lol: Jak wstawal...podazala za nim. Pilnowala go bardzo:lol: co z kolei przyprawialo pancia o dume ;)
Agatko , przegrali :shake:niestety. Brylant cierpi :eviltong:
Doneczko :loveu:zrobi sie z tym calowaniem bylebym kolejnosci nie pomylila :oops:Dziekujemy.
Jolus ,ja juz Ci kiedys mowilam, ze my to chyba nie calkiem normalni jestesmy :razz: Sunia ogladajaca sport ...tego u nas jeszcze nie bylo:roll:
sciskamy cioteczki....towarzystwo spi , ide i ja sie przylozyc. Mam fajna ksiazke , moze ze dwie strony poczytam :)

Edited by Kajka_72
Posted

jaka ona cudna, ale poprawilam sobie humorek od rana w pracy:) jeste najpiekniejszym psiakiem na świecie:) w jednym momencie zauwazyłam, że malutka pięknie staneła na przednią lapkę.
bardzo sie cieszę jak widzę ją taką radosną:) serce mam takie mięciutkie jak na nia patrzę, super:)))) Kajko juz widzę, jak ona Cie kocha, bo to że Ty ją bardzo kochasz to wiemy, ale dla niej to Ty jesteś najważniejszą osobą, ona wie, że tyle dobrego dla niej robicie:), a ona odwdziecza sie tym, że daje Wam i nam wszystkim tyle radości:)))

Buziaczki:*

Posted

oglądam ten filmik i oglądam, chyba już z 10 raz:) Laura jest zarombista, najlepiej na początku jak je śnieg:) i te spojżenia: mówi - ,,mamusiu, czy ja robię coś głupiego, chyba nie?,, śnieg jest taki pyszny:p skacze jak zajączek, jejka jak ja bym chciala juz ją utulić:)
A jak patrzy czy idziesz za nia Kajko, widzę że mala ma duzo miejsca żeby się wybiegać, przynajmniej na początek:)
Mizianki dla niej i ode mnie:*

Posted

Witam na wesołym wątku:loveu:A przecież początki były takie smutne:roll:Ale to już zamierzchła;););) przeszłość:loveu::loveu::loveu:.Opowieści o wyprawie na mecz i badaniu przez lekarza z Twoim komentarzem rozbawiły mnie lepiej niż niejedna komedia:lol: Się dzieje:lol::lol::lol:

Posted

Haha, ja też filmik oglądałam kilka razy, bo normalnie aż się ciepło na sercu robi :))) taki uroczy trzpiotek :) Jeszcze ta łatwość w rozkochiwaniu w sobie najbardziej zatwardziałych facetów :):)

Posted

Javenko :loveu:bardzo mocno Ci dziekujemy za kawal dobrej roboty i za "zaokraglenie" :multi:
Bela :loveu:, a to niespdzianka. Nic nie wiedzialam o tym bazarku:oops: Dziekujemy pieknie:multi:
Jestescie Kochane :lol:

Karolinko :evil_lol:ale aktywnosc dzisiaj na watku :evil_lol: To prawda , Laurka jest moja, cala soba :loveu: Dla niej jestem chyba najwazniejsza:multi:
Mala ma gdzie sie poruszac-fakt mimo wszystko uwazam, ze zadne" ogrodzene hektary" nie zastapia pieskom wspolnych spacerow na "obcych" terenach . Tam mozna poznac lepiej swiat, "poczytac" , zaznaczyc, ze sie TU bylo, poczuc sie wolnym :evil_lol:
Agatko :evil_lol: Laury nie mozna nie kochac :eviltong:
Wolf, Myszko :buzi:

Posted

Przyszlam wycmokac to czarne piekne pysio o zainteresowaniach sportowo -telewizyjnych .Kajciu nastepnym razem panienka musi koniecznie poogladac jakas audycje kulinarna ,to moze wezmie sie z Toba za pisanie ksiazki kucharskiej pt ".Na oko "

Posted

Unixenka :sweetCyb:jestes niemozliwa :loveu:
Ilusiu , Boska Matko ...:evil_lol::evil_lol: czas, czas i jeszcze raz czas .....ja dzisiaj probowalam troche pracowac , bo jak tak dalej pojdzie, wywale siebie na zbita twarz z roboty :eviltong:

Dzisiaj Laurka zbuntowala sie przeciwko pradom, i to po raz drugi :mad: To juz nie jest taka spokojniutka, poddajaca sie zabiegom panienka :cool3: o nie ....Laurka zada li i tylko pieszczot, milosci i zabawy....najlepiej na sniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a rehabilitacja dla niej, to strata czasu :-o 40min spokojnego lezenia to stanowczo za dlugo, no chyba , ze mozna w tym czasie podgryzac , podszczypywac, robic fikolki, oblizywac pancie ( to najfajniejsza opcja :eviltong:), podgryzac kabelki od elektrod -wtedy "obleci" ;).
Te podszczypki przednimi zabkami pozostawia slady na mojej szyi, rekach, a nawet brzuchu.....takie malinki jak qrcze po.... jakiejs upojnej nocy :oops::cool1:
Mala ma tyle energii, ktora bardzo cieszy :multi: znaczy to, ze psychicznie czuje sie juz calkiem dobrze:-)
Poki co , mozna jej wiele, przymykam oko bo wiem, ze niedlugo znowu kolnierz, szwy i dyskomfort :shake:
....to jeszcze taki kochany psi dzieciak, ktory ma energii w nadmiarze. Mnie to cieszy bo jak dojdzie do zdrowia -juz ja te energie przerobie na madrosc :loveu::loveu:

Doszly pieniadze z bazarku od cioci Javenki -225 zl :loveu: Slicznie dziekujemy i dokladamy do kupki na najblizsza operacje :-)

Posted

Znowu się uśmiałem:lol::lol::lol::lol:normalnie exotic and erotic:lol::lol::lol:To ci Laurka paskudnica:lol::lol::lol:.Podgryzarka kochana;)Uff a wątki o biednych owczarkach dosłownie pączkują:shake:Skala ludzkiego okrucieństwa jest nieskończona:shake:Tutaj zawsze zaglądam na koniec,bo mogę przynajmniej wierzyć w szczęście,tak namacalne w tym wątku sunieczki:loveu:

Posted

Przesyłamy wieczorową porą mizianko i całuski dla Laurki tv- i sportomaniaczki ;).
Kajko pisz, pisz, pisz proszę, w przerwach na pracę i prądy&rehab - czyta się wspaniale!!!
Pozdrawiamy zimowo Ciebie, Brylanta i wszystkie przemiłe futerka
Kika i Czaki :)

Posted

witam tym razem porannie i słonecznie, śląc buziaków moc :) czochranie dla dziewczynki, może ją już nudza te mamusine prądy i prądy, wchodzi w nastolatkowy wiek buntu:evil_lol:
kiedy zdjęcie RTG?

Posted

Witamy :-) wpadlam na popoludniowa kawe :) jak zwykle cioteczki i wujek dla nas laskawi :loveu:
Alez piekne te wolfowe czochradla ...mmmmmmmmmm:loveu: jak widze Wolf sniegu u Was tez nie brakuje :)
Dzisiaj przezylam horror :shake: Laurka potkenla sie o wlasna lapke i zaryla pycholem w sniegu . Zwyczajnie sie przewrocila podskakujac....powoli podskakujac :-o Normalnie umarlam ze strachu...bylam pewna , ze mamy kolejny problem bo cos na bank trzasnelo:roll: Panienka podniosla sie szybciutko , otrzepala piorka i poskikala dalej, tak jakby sie nic nie stalo :lol: ale ja przyznam, ze strachu sie najadlam nie malo. Okazuje sie, ze nie sposob w 100% uchronic pieska..... ale zeby o wlasna lake sie potknac ????:razz:

Posted

A to gapa mała:) , ale wszystko ok?:)
Dzisiaj ustawiłam sobie piekny portret Laury na slużbowym pulpicie:), jestem dumna że taki piekny pychol bedzie wital mnie co rano:)
buziaczki Kajko dla Ciebie i pieknej Laury, która chyba wie, że wszyscy sie w niej zakochali:)

Posted

To zajączek z Laury:razz:Dobrze,że sunia opanowała sztukę odpowiedniego ,kontrolowanego upadku:lol:Kangurek słodki.Pysio na zdjęciu portretowym do zakochania:loveu:Och jak ja kocham te offffczarki:lol::lol::lol:

Posted

Ojej, ale nie da się dzieciakowi przetłumaczyć, żeby nie szalał, bo dzieciaki po prostu tak mają :) zresztą moja pieska owczarkowata Zuzanka też się czasem potyka na prostej drodze :)

Posted (edited)

Dobry wieczór, odwiedzamy Lurkę i Kajkę - przesyłamy moc pieszczotek dla kangurka śnieżnego i całego stada:):):)

Pozdrawiamy
Kika i Czaki

Jak RTG, jedziecie na 23.01.12 do Wrocka?

Edited by kika_krk