Cantadorra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Laurka pięknie się prezentuje, tak kontrastowo na śniegu. Tak fajnie ją zobaczyć na filmiku :) Ale uchalki to ma spore :) Ciekawe czy nie nabawi się s...czki po śniegu. Moje psy zawsze mają na rzadko jak się nawcinają śniegu. Quote
wolf122 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ale świetny psiaczek z Laury a spojrzenie ciągle ma zabójcze:loveu:Moja poprzednia parka owczarków też tak miała ze śniegiem,że wcinały z lubością a ja się martwiłem czy nie odbije się to na gardle albo coś gorszego.Ale nie było żadnych przykrych konsekwencji i dożyły dość poważnego wieku:lol:.Kangurek pełnym pycholem z Laury:loveu:U nas też trochę śniegu napadało ale łopat nie wyciągaliśmy jeszcze a u Ciebie Kajka widać,że sprzęt już jest w pełnej gotowości i poodśnieżane na błysk;)Świetne zdjęcia i filmik a głos lektora;)zabójczy;).Tak spoglądałem na sunię i te łapki jeszcze takie kruche aż się serce kroi a przecież na pewno są o niebo lepsze niż były.Zgroza w jakim stanie był ten pies:shake:Do znudzenia będę powtarzał,to cud,że sunia trafiła do Was,tak fachowego i odpowiedzialnego domu.Tu samo serce i dobre chęci na pewno by nie wystarczyły:shake:Moja żonka dziś szalała z naszymi psiakami na dworze(ja trochę przeziębiony jestem),zabawa na 102 w śniegu i tego życzę Tobie i Laurze ,pełni zdrówka i beztroskiej zabawy:loveu: Quote
pacysia Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 jestem pod ogromnym wrazeniem ale ze mnie głupol nie mogło byc inaczej pod czujnym okiem Kajki...Kajko chyle przed toba czoło Quote
kika_krk Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Prawdziwa Królowa Sniegu z tej Laurki, wspaniale sobie radzi :). Milutko obejrzeć Niunię na filmiku, dzięki Kajko :). U nas tez sporo sniegu, moja Czakusia przezywa kolejną młodość, bryka jak szczeniol, teraz pochrapuje po dniu pełnym wrazeń. Ogromne mizianko dla Laurki & całego stadka. Pozdrawiamy z całkiem zimowego Krk Kika i Czaki :) PS. Laurka na filmiku podpiera się co jakiś czas na przedniej, chorej łapeczce !!! PS1.- nakarmiona :):):) Edited January 14, 2012 by kika_krk Quote
Javena Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Cudowne zdjecia ,film,wspaniała Laurka. Mnie już słow brakło ,bo wciaz nie mogę uwierzyc ,ze to ta sama sunia. UROSŁA ,ZMĘŻNIAŁA . Będzie cudownym psem . Kajko ,widok tego psiątka teraz ,to jak miód na serce. [FONT="Arial Black"]DZIĘKUJĘ WAM BARDZO![/FONT] Quote
joana Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Jak ona piękna na tym portretowym. Bardzo mi sie podoba ten jej czarny pyszczek. Ładna zima u was, u nas też sypie od rana. Dzieci i psiak maja zabawę a i ja też ( pierwszy tegoroczny bałwan ulepiony :) pozdrawiam serdecznie; to taki pozytywny watek; bardzo lubię do was zaglądać :) Quote
Kajka_72 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Laura jest u nas dokladnie 3 tygodnie :-) Dziekuje za mizianka ...miziam od wszystkich razem i caluje od kazdego z osobna:-)Dzisiaj sie nawet lekko brylant zadziwil i mowi do mnie...."zacalujesz dziewczyne" , a ja " -musze od ...i tu padly imiona ciotek po kolei " , a moj brylantowy do Laury w te slowa " widzisz Laurka jakie to szczescie, ze nie masz wiecej znajomych bo czasu na jedzenie by zabraklo " :diabloti: Cantadorra ...ja wiem, ze moga byc nieprzewidziane atrakcje z jedzenia sniegu ale to jej pierwszy , pomyslalam...niech sobie pouzywa dziewczynka :-) to jej pierwsza przygoda..., a i ciekawosc byla ogromna :-) Wolf , to prawda ...u nas od wczoraj spadlo jakies 70cm sniegu :-) nie dalo sie nie odsniezyc bo jak tu z psami na spacer wyjsc ? ...nie mowiac o wyjechaniu autem z garazu. szczescie , ze mamy 4X4 bo inaczej ...klops ;-) Psy jak z rana wylecialy do ogrodu to ich widac nie bylo, a w zasadzie tylko ramzesa uszy wystawaly bo dziewczyny sie "potopily" :evil_lol: Widok jak milion dolarow :evil_lol: Laurka? ...Wolf, nie ma porownania w ogole z tym jak sie poruszala na poczatku. Chociaz od czasu "nowych pradow" mam wrazenie, ze lapki ja bardziej bola i bardziej je odciaza ale musza troche bolec. Mam nadziej, ze dr bedzie zadowolony bo inaczej mi sie oberwie. Strasznie duzo ode mnie wymaga i dobrze. To mobilizuje :-) Kika tak ...podpiera sie troszke :multi: Javenko...wiesz, ze chyba tak :-) Mnie jest trudno ocenic roznice ale obrozke zapinamy dziureczke dalej i zebra juz nie stercza :-) to fakt.Utuczyc jej nie wolno bo stawy ale zeber juz nie czuc :-) Pacysiu-Slonko:loveu: dziekujemy. Joasiu u nas balwana jeszcze nie ma ale sniegu pod dostatkiem :-) dziekujemy. Quote
Cantadorra Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Kajka, pierwszy śnieg, jasne, niech próbuje! Wszystkiego trzeba w życiu spróbować! :) Gorące pozdrowienia dla was i czworonogów! Quote
ZZPON Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Laurko kochana, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że wkleję u Ciebie ten apel, ale sytuacja jest tragiczna. http://www.dogomania.pl/threads/221017-POMOC-DLA-LIKWIDOWANEGO-AZYLU-DLA-PS%C3%93W-W%C3%B3lka-Koz%C5%82owska-pod-Wa-w%C4%85 Edited January 14, 2012 by ZZPON Quote
joteska Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 witam też zimowo :) dziękujemy za filmik Kajko, jest wzruszający jak Laura jęzorkiem ze śnieżnym puchem się zapoznaje, wydaje sie być już taką młodą panienką ciekawą świata i wszystkich zjawisk dookoła, jakby urosła, doroślała- jest cudna:loveu: wielkie uznanie dla Ciebie jak pięknie ją już do dziś wyrehabilitowałaś:multi::multi::multi: buziaczki dla Was:loveu: Quote
Kajka_72 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) Jolu, dziekuje za dobre slowo :loveu: ZZPON nie przepraszaj ....to straszny dramat 60-ciu stworzen :placz: Edited January 14, 2012 by Kajka_72 Quote
Javena Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Kajka,czy mnie wzrok nie myli? W Twoim awatarku jest księżniczka Laurka? Quote
Kajka_72 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Javenka :-) nie, nie ....w avatarku jest Viki jak byla jeszcze szczylkiem :-) uwielbialam te jej wielkie, "gremlinskie" uszy :loveu: Ilusiu witamy :-) Quote
Iljova Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Kajka pisz i nigdy nie przestawaj bo to co i jak piszesz jest cudownym lekarstwem na smutek i żal, ból :-) Quote
Luna14 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Iljova']Kajka pisz i nigdy nie przestawaj bo to co i jak piszesz jest cudownym lekarstwem na smutek i żal, ból :-)[/QUOTE] Zgadzam sie w 100%uwielbiam tu wpadać i czytać to lepsze niż książka bo takie prawdziwe:loveu::loveu::loveu: Quote
kika_krk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Odwiedzamy Laurkę i Kajkę z całym stadkiem zimowym wieczorem. Cieplutko pozdrawiamy Kika&Czaki Quote
ag2709 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Z zapartym tchem przeczytałam wątek Laurki.. Mam łzy w oczach, jestem szczęsliwa, że tacy ludzie jak wy istnieją i że maleńka jest w tak doskonalych rękach! Pod koniec miesiąca, wpłacę jakieś pieniążki, które mam nadzieję przydadzą się w rehabilitacji.. Całuję i ściskam mocno oraz całuję w mokry nosek :) Agata Quote
unixena Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jak tam Kajciu nasz kochany kangurek sniezny ? Dalej taka zainteresowana sniegiem i go palaszuje....cmokasy dla slicznoty Quote
Kajka_72 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Dziekujemy cioteczkom:loveu: Agatko witaj na watku Laurki :) Milo, ze z nami jestes . Przebrnelas przez caly watek? to sporo czytania :-)super:multi: i dziekujemy. Unixenko , tak ...Laura dzisiaj tez "brykala" po sniegu i przyznam, ze "lodow" nie podlizywala tak jak wczoraj :-) juz wie jak to smakuje. Cieszy sie dziewcze tym bialym szalenstwem tylko, ze lapki marzna :roll: Widac, ze jej zimno. Drepcze czasami w miejscu ale to w koncu nie dziwi. Tylnia lapka do lopatki wygolona, zreszta ja rozumiem.... mnie tez w glowe bylo zimno jak mialam krotkie wlosy :eviltong: Ale to nie wszystko :cool1: Laurka dzisiaj pojechala w gosci z brylantem :multi: Ogladaja mistrzostwa europy w pilce recznej :eviltong: Wszystkiego sie po brylancie spodziewalam ale tego, ze zechce nauczyc Laure ogladania Sportu na zywo w tv-nie :eviltong: Zal mu sie dziewczynki zrobilo, ze te gwiazdy domowe na kanapach sie wyleguja , a ona tam sama bez psiego towarzystwa, to postanowil jej ludzkie zapewnic w ilosci sztuk 5 panow :razz::-) Przed chwila dzwonil i zameldowal, ze dziewczynka to taka "przedajna dziewka ":cool3: i wszystkich wycalowala, z teraz lezy spokojnie na kanapie i oglada mecz :crazyeye: To, ze brylant wieczny sportowiec -to wiem, to, ze viki jezdzi z nim na turnieje "kosza", bywa na treningach-to wiem ale tego, ze Laura bedzie z nim tv ogladala -tego , przyznam sie szczerze- nie przewidzialam :evil_lol: Quote
Iljova Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Szok Nie co on robi z tymi suniami ???? ;-) Quote
Kajka_72 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ilusiu , brylant twierdzi, ze " w zdrowym ciele, zdrowy duch" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i , ze "sport to zdrowie" nawet w tv :eviltong: Quote
Iljova Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 tak może szczególnie w TV ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ag2709 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No pięknie :) :) Panowie też na pewno szczęśliwi, że ogląda z nimi meczyk taka urocza entuzjastka sportu :) na pewno wynagrodziło im to przegraną Polaków :P:P Quote
DONnka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No cudna jest ta Śnieżna Królewna :loveu: :loveu: :loveu: Kajka, całuj tak: czółko, nochal, uszęta i znowu czółko ;) I do tego dodaj duuużo miziania :) Uwielbiam tu wpadać i strasznie żałuję, ze ostatnio mam na to za mało czasu :shake: Ale myślę o Was często i zawsze z uśmiechem na ustach :):):) Quote
Recommended Posts