Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laurka pięknie się prezentuje, tak kontrastowo na śniegu. Tak fajnie ją zobaczyć na filmiku :) Ale uchalki to ma spore :) Ciekawe czy nie nabawi się s...czki po śniegu. Moje psy zawsze mają na rzadko jak się nawcinają śniegu.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale świetny psiaczek z Laury a spojrzenie ciągle ma zabójcze:loveu:Moja poprzednia parka owczarków też tak miała ze śniegiem,że wcinały z lubością a ja się martwiłem czy nie odbije się to na gardle albo coś gorszego.Ale nie było żadnych przykrych konsekwencji i dożyły dość poważnego wieku:lol:.Kangurek pełnym pycholem z Laury:loveu:U nas też trochę śniegu napadało ale łopat nie wyciągaliśmy jeszcze a u Ciebie Kajka widać,że sprzęt już jest w pełnej gotowości i poodśnieżane na błysk;)Świetne zdjęcia i filmik a głos lektora;)zabójczy;).Tak spoglądałem na sunię i te łapki jeszcze takie kruche aż się serce kroi a przecież na pewno są o niebo lepsze niż były.Zgroza w jakim stanie był ten pies:shake:Do znudzenia będę powtarzał,to cud,że sunia trafiła do Was,tak fachowego i odpowiedzialnego domu.Tu samo serce i dobre chęci na pewno by nie wystarczyły:shake:Moja żonka dziś szalała z naszymi psiakami na dworze(ja trochę przeziębiony jestem),zabawa na 102 w śniegu i tego życzę Tobie i Laurze ,pełni zdrówka i beztroskiej zabawy:loveu:

Posted (edited)

Prawdziwa Królowa Sniegu z tej Laurki, wspaniale sobie radzi :). Milutko obejrzeć Niunię na filmiku, dzięki Kajko :).
U nas tez sporo sniegu, moja Czakusia przezywa kolejną młodość, bryka jak szczeniol, teraz pochrapuje po dniu pełnym wrazeń.
Ogromne mizianko dla Laurki & całego stadka.
Pozdrawiamy z całkiem zimowego Krk
Kika i Czaki :)
PS. Laurka na filmiku podpiera się co jakiś czas na przedniej, chorej łapeczce !!!
PS1.- nakarmiona :):):)

Edited by kika_krk
Posted

Cudowne zdjecia ,film,wspaniała Laurka. Mnie już słow brakło ,bo wciaz nie mogę uwierzyc ,ze to ta sama sunia. UROSŁA ,ZMĘŻNIAŁA . Będzie cudownym psem . Kajko ,widok tego psiątka teraz ,to jak miód na serce. [FONT="Arial Black"]DZIĘKUJĘ WAM BARDZO![/FONT]

Posted

Jak ona piękna na tym portretowym. Bardzo mi sie podoba ten jej czarny pyszczek.

Ładna zima u was, u nas też sypie od rana. Dzieci i psiak maja zabawę a i ja też ( pierwszy tegoroczny bałwan ulepiony :)

pozdrawiam serdecznie; to taki pozytywny watek; bardzo lubię do was zaglądać :)

Posted

Laura jest u nas dokladnie 3 tygodnie :-) Dziekuje za mizianka ...miziam od wszystkich razem i caluje od kazdego z osobna:-)Dzisiaj sie nawet lekko brylant zadziwil i mowi do mnie...."zacalujesz dziewczyne" , a ja " -musze od ...i tu padly imiona ciotek po kolei " , a moj brylantowy do Laury w te slowa " widzisz Laurka jakie to szczescie, ze nie masz wiecej znajomych bo czasu na jedzenie by zabraklo " :diabloti:
Cantadorra ...ja wiem, ze moga byc nieprzewidziane atrakcje z jedzenia sniegu ale to jej pierwszy , pomyslalam...niech sobie pouzywa dziewczynka :-) to jej pierwsza przygoda..., a i ciekawosc byla ogromna :-)
Wolf , to prawda ...u nas od wczoraj spadlo jakies 70cm sniegu :-) nie dalo sie nie odsniezyc bo jak tu z psami na spacer wyjsc ? ...nie mowiac o wyjechaniu autem z garazu. szczescie , ze mamy 4X4 bo inaczej ...klops ;-) Psy jak z rana wylecialy do ogrodu to ich widac nie bylo, a w zasadzie tylko ramzesa uszy wystawaly bo dziewczyny sie "potopily" :evil_lol: Widok jak milion dolarow :evil_lol:
Laurka? ...Wolf, nie ma porownania w ogole z tym jak sie poruszala na poczatku. Chociaz od czasu "nowych pradow" mam wrazenie, ze lapki ja bardziej bola i bardziej je odciaza ale musza troche bolec. Mam nadziej, ze dr bedzie zadowolony bo inaczej mi sie oberwie. Strasznie duzo ode mnie wymaga i dobrze. To mobilizuje :-)
Kika tak ...podpiera sie troszke :multi:
Javenko...wiesz, ze chyba tak :-) Mnie jest trudno ocenic roznice ale obrozke zapinamy dziureczke dalej i zebra juz nie stercza :-) to fakt.Utuczyc jej nie wolno bo stawy ale zeber juz nie czuc :-)
Pacysiu-Slonko:loveu: dziekujemy.
Joasiu u nas balwana jeszcze nie ma ale sniegu pod dostatkiem :-) dziekujemy.

Posted

witam też zimowo :) dziękujemy za filmik Kajko, jest wzruszający jak Laura jęzorkiem ze śnieżnym puchem się zapoznaje, wydaje sie być już taką młodą panienką ciekawą świata i wszystkich zjawisk dookoła, jakby urosła, doroślała- jest cudna:loveu: wielkie uznanie dla Ciebie jak pięknie ją już do dziś wyrehabilitowałaś:multi::multi::multi:
buziaczki dla Was:loveu:

Posted

[quote name='Iljova']Kajka pisz i nigdy nie przestawaj bo to co i jak piszesz jest cudownym lekarstwem na smutek i żal, ból :-)[/QUOTE]
Zgadzam sie w 100%uwielbiam tu wpadać i czytać to lepsze niż książka bo takie prawdziwe:loveu::loveu::loveu:

Posted

Z zapartym tchem przeczytałam wątek Laurki.. Mam łzy w oczach, jestem szczęsliwa, że tacy ludzie jak wy istnieją i że maleńka jest w tak doskonalych rękach!
Pod koniec miesiąca, wpłacę jakieś pieniążki, które mam nadzieję przydadzą się w rehabilitacji..

Całuję i ściskam mocno oraz całuję w mokry nosek :)
Agata

Posted

Dziekujemy cioteczkom:loveu:
Agatko witaj na watku Laurki :) Milo, ze z nami jestes . Przebrnelas przez caly watek? to sporo czytania :-)super:multi: i dziekujemy.
Unixenko , tak ...Laura dzisiaj tez "brykala" po sniegu i przyznam, ze "lodow" nie podlizywala tak jak wczoraj :-) juz wie jak to smakuje. Cieszy sie dziewcze tym bialym szalenstwem tylko, ze lapki marzna :roll:
Widac, ze jej zimno. Drepcze czasami w miejscu ale to w koncu nie dziwi. Tylnia lapka do lopatki wygolona, zreszta ja rozumiem.... mnie tez w glowe bylo zimno jak mialam krotkie wlosy :eviltong:
Ale to nie wszystko :cool1:
Laurka dzisiaj pojechala w gosci z brylantem :multi: Ogladaja mistrzostwa europy w pilce recznej :eviltong: Wszystkiego sie po brylancie spodziewalam ale tego, ze zechce nauczyc Laure ogladania Sportu na zywo w tv-nie :eviltong:
Zal mu sie dziewczynki zrobilo, ze te gwiazdy domowe na kanapach sie wyleguja , a ona tam sama bez psiego towarzystwa, to postanowil jej ludzkie zapewnic w ilosci sztuk 5 panow :razz::-)
Przed chwila dzwonil i zameldowal, ze dziewczynka to taka "przedajna dziewka ":cool3: i wszystkich wycalowala, z teraz lezy spokojnie na kanapie i oglada mecz :crazyeye:
To, ze brylant wieczny sportowiec -to wiem, to, ze viki jezdzi z nim na turnieje "kosza", bywa na treningach-to wiem ale tego, ze Laura bedzie z nim tv ogladala -tego , przyznam sie szczerze- nie przewidzialam :evil_lol:

Posted

No pięknie :) :) Panowie też na pewno szczęśliwi, że ogląda z nimi meczyk taka urocza entuzjastka sportu :) na pewno wynagrodziło im to przegraną Polaków :P:P

Posted

No cudna jest ta Śnieżna Królewna :loveu: :loveu: :loveu:
Kajka, całuj tak: czółko, nochal, uszęta i znowu czółko ;)
I do tego dodaj duuużo miziania :)
Uwielbiam tu wpadać i strasznie żałuję, ze ostatnio mam na to za mało czasu :shake:
Ale myślę o Was często i zawsze z uśmiechem na ustach :):):)