Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Ania pewnie nie ma czasu tu zajrzec, ale dzwon, to jest nr do hotelu u Donki5, bardzo dobrego dogomaniackiego hotelu.[/QUOTE]
Jest jakaś sznasa dla tej suni? Tzn. miejsce w hoteliku?

Posted

melduję się u suni na wołanie cioteczki Cantadorry, bardzo dobry pomysł z miejscem u Donki5- właśnie Igorek z mojego podpisu poszedł na apartamenty na dół domu więc dla suni może byłby kącik na górze, gdzie jest obszerny kennel, najlepiej dzwonić jak najszybciej
biedna sunia:-( na moje wsparcie możesz liczyć

Posted

Ale przecież w tym podlinkowanym temacie wypowiadają sie jacyś ludzie z organizacji pozarzadowej ktora jest na miejscu. Dlaczego Karolino nie zwrócisz sie do nich? Moze ktoś z nich wzialby suńkę na tymczas w celu rehabilitacji?

Posted

^0 km od Poznania, to w sumie nie tak daleko ode mnie.
Jakie ona ma dalsze zalecenia ?
Jaki jest plan leczenia ?
Zalecana jest rehabilitacja ?
Dostaje suplementy na szybsze tworzenie kostniny ?
Prześliczna malutka !

Posted

[quote name='P.P.']Jeżeli sunia dogaduje się z innymi psiakami to ja ja wezmę na stałe.[/QUOTE]
:crazyeye: to by było dla suni najlepsze- opieka swojego ludzia:lol:
nie ma na co czekać PP rano dzwoń do Karoliny i sie naradzajcie:evil_lol: szkoda każdego dnia, ten gips na przedniej łapce wygląda jakby faktycznie był niepełny:shake:. Taki biedny maluch jak ta sunia miałaby sie nie dogadać z psiakami? bardzo watpię;)

Posted

Właściwie jestem Tu "obcy" ,więc po krótce ,mam domową ,małą hodowlę berneńczyków ,ale ON-ki to moja WIELKA miłość od dzieciństwa .Pewnie dla większości z Was to "stare pierdy" ,ale wychowałem się na razem z psem Szarikiem i Cywilem .W lipcu straciłem Sabę i ciągle szukam ON-ki .Chciałem kupić szczeniaka z rodowodem ,ale wolę przygarnąć jakąś "biedę".

Posted

PP taki obcy zupełnie nie jesteś;-) nie doczekałeś się na Sarę i inne oneczki- może ta była Ci pisana? Twój domek był już raz przedadopcyjne sprawdzany na wielki plus:lol:
najważniejsze szybko zająć się łapinkami suni- masz dobrego veta w okolicy?