elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 5czerwca-zaległe zdjęcia początek spaceru może być ciekawie:) na psiej polanie kita jak u wiewiórki ale to nie moja pani gdzie ona jest? szukam niuchu niuchu Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 uffffffffffffff jak gorąco czyżby dzień w±chania? Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 na szczęście jesteśmy tyle czasu na dworzu że jak wracamy Spajder jest już czysty no może piasku naniesie dodam tylko że jak wychodziliśmy z polany o 19;30 BŁOTA JUŻ NIE BYŁO:)zaraz postaram się wstawić drugą serię zdjęć z wczoraj szaleju się najedliśmy Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 zobaczcie jaka ona czysta a tu się najeżyłem Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 no ale z tym roboty a końca zdjęć nie widać Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Idzie Gala? tak to ona gdzieś poszła no nie czego ona tam szuka przecież jestem tutaj no nareszcie mnie zobaczyła .Chyba.... Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 pogoniła mnie chyba ma już dosyć pora relaksu i jeszcze trochę poszalejemy:) Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 moje 2 miłości:) taki oto maluch przechadzał się po polanie Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 no to zaczynamy dziś Spajder prawie w ogóle nie wychodził z wody a jak już się zebrałam do domu to się nawet nie wytrzepał jak wyszedł z jeziora i bardzo dobrze nie odczuwał tak tego gorąca:) mieliśmy dziś przygodę mrożącą krew w żyłach ale od początku pies krok w krok chodził za Łukaszem chyba coś przeczuwał:( stałam pół kroku za Łukaszem krok przed nim stał Spajder gdy nagle piasek się obsunął i Łukasz się przewrócił,wszystko działo się w wodzie na brzegu jeziora,(nawet się nie spodziewałam że coś złego może się stać gdybysmy oboje stali o 2-3 kroki dalej od siebie nie wiem co by się stało)Łukasz od razu złapał psa za grzbiet a ja złapałam go za rękę i wyciągnęłam z wody,wyglądało to groźnie na szczęście skończyło się na strachu a Łukasz myślał że w końcu umie nurkować Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 jeszcze trochę zdjęć z sobotniego wypadu nad wodę niucham sobie może coś znajdę gotowy do aportu nie widziałem gdzie spadło:( poproszę może rzuci no i poszedł to czarne to Spajdera grzbiet Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 skąd te bąbelki rozglądam się z wody nawet na chwilę nie wychodzę nie jestem głupi tam jest gorąco a tu tak przyjemnie i jeszcze troszkę zdjęć wodnych:) nurkowanie to moja specjalność Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Jak wiecie od piątku były w Szczecinie DNI MORZA,tradycyjnie w sobotę o północy były fajerwerki ,które widać z mojego okna.No i pierwszy raz przekonałam się że Spajder boi się głóśnych wybuchów jak tylko się zaczęło to zerwał się na równe nogi i stał w drzwiach między przedpokojem a dużym pokojem stał całkowicie nieruchomo uszy nasłuchiwały co się dzieje a nawet moje najmilsze zaproszenie aby przyszedł do mnie do łóżka nic nie dawału dopiero jak przykryłam go kocem wlazł do mnie ale i tak był cały spięty oto zdjęcia z tej nocy co chwilę zerkał na okno Quote
Czarna_Owieczka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ile fotek :crazyeye: Cudowny pies :loveu: Quote
elapieczus1 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 zapraszam wszystkich chetnych na wspólną urodzinową zabawę w sobotę o godzinie 12 na szczecińskim wybiegu przy ul Arkońskiej Spajder:) Quote
elapieczus1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 kochany SPAJDERKU z okazji Twoich pierwszych urodzin życzę Ci zdrowia przede wszystkim wielogodzinnych spacerów z pancią michy pełnej pysznego żarełka wspaniałej zabawy z przyjaciółmi oraz dużo wypadów nad wodę gdzie uwielbiasz chodzić a raczej pływać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: KOCHAM CIĘ Quote
Czarna_Owieczka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 O urodzinki :multi: Wszystkiego najlepszego dla pięknego psa i oczywiście dużej ilości machania ogonkiem z radości:BIG: Quote
elapieczus1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 wróciliśmy ze spaceru zaraz wkleję foty miłego oglądania:) Quote
elapieczus1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 a teraz czas na moje zdjęcia:) przywitał nas jakiś huski ,który podkradał mi jedzenie a potem ukradł prezentową kość Spajdera zanim mu zabraliśmy zjadł pół na koniec rzucił się z zębami na Spajdera ale poradził sobie Tajson z Pancią i piłeczką ,której nie oddał nikomu Spajderkowe szaleństwa obwąchiwanie terenu:) Spajder i Bary odpoczywający Bary który wyrośnie na pięknego psa Quote
elapieczus1 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 dalsza porcja zdjęć ale była świetna zabawa:) Quote
Recommended Posts