elapieczus1 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 kiedy się spotkałyśmy przed sklepem ta pani w pierwszej chwili pomyślała że to jej pies i zawołała ,,RON,,i zaczęła rozglądać się za swoim mężem ale zaraz powiedziała że jakiś mały i od słowa do słowa zgadałyśmy się że to są bracia ,Ron był największym psem w miocie Quote
LAZY Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Podobieństwo do brata rozbrajajace!!! A fotki z ich spaceru są? Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 niestety nie spotkaliśmy się w tą sobotę ale napewno jak tylko się spotkamy wkleję foty byliśmy dziś na spacerku są i foty ale musicie na nie troszkę poczekać zaraz spróbuję powstawiać Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dawno nie było Spajderkowych zdjęć więc postanowiłam zabrać aparat na dzisiejszy południowy spacer najpierw Spajder w akcji czyli Spajderkowe szaleństwa z znanymi zaprzyjaźnionymi psami wpadliśmy na ,,psia polanę,,Fotosik nie działa spróbuję inaczej Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 trochę spokojnie cwiczę leżenie z±bki też mam nawet czyste:) niech ta moja pancia ma sesja zdjęciowa rozpoczęta Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dziś Spajder i inne pieski wolały leżeć albo szukać czegoś w wykopanych dołach chociaż trochę pochodzę,niech pani nie myśli że leń jestem Quote
elapieczus1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 teraz przyjaciele Spajderka i towarzysze codziennych zabaw czyli goldeny i labladory urocze pieski jak bracia a Panie jak siostry tak samo ubrane:) Quote
elapieczus1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 nowe zdjęcia z dzisiejszego spaceru http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9696&PN=1&TPN=18 Quote
Celina12 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Witaj Eluniu-Spajderek jak zwykle Uroczy-szczególnie z kijaszkiem.... A ti ten Pycholek Śliczny-taki do wycałowania... Quote
elapieczus1 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 będą będą na razie fotosik mi nie zmniejsza zdjęć:angryy: :cool3: więc musicie poczekać dziś znowu prawie 100 zdjeć ale nie wszystkie Spajdera Quote
Celina12 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No i gdzie Spajderek???? Macie też upały jak my i Biedaczek się męczy... Eluniu jak Łikaszek-pewnie zdrowy już jak rybka cio??? Całuski dla Niego, Ciebie i Przystojniaka....:loveu::loveu::loveu: Quote
elapieczus1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Celina12']No i gdzie Spajderek???? Macie też upały jak my i Biedaczek się męczy... Eluniu jak Łikaszek-pewnie zdrowy już jak rybka cio??? Całuski dla Niego, Ciebie i Przystojniaka....:loveu::loveu::loveu: na razie zdjęcia można oglądać tylko na Owczarku ponieważ fotosik szaleje i nie zmniejsza mi zdjęć a tutaj te większe mod mi zamieni na linki :cool1: http://www.owczarek.pl/forum/forum_p...96&PN=1&TPN=18 Quote
elapieczus1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ponieważ moje urodzinki i imieninki przeszły bez echa trochę przykro mi było ale co tem zapomnieli po prostu:cool3: a w sobotę 30 czerwca są urodziny Spajdera zapraszam zaprzyjaźnionych dogomaniaków na spacer w sobotę przyszłą oczywiście Quote
elapieczus1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Celina12 napisał(a):No i gdzie Spajderek???? Macie też upały jak my i Biedaczek się męczy... Eluniu jak Łikaszek-pewnie zdrowy już jak rybka cio??? Całuski dla Niego, Ciebie i Przystojniaka....:loveu::loveu::loveu:dziś Łukasz miał narkozę i wyleczone zostały 4 ząbki zostało jeszcze 6:( Quote
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witamy! Co tu tak pusto? Gdzie fotki cudownego psa? Obejrzałam całą galerię od samego początku zdjęcia śliczne :) Quote
elapieczus1 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 zdjęcia wstawiam na owczarku bo tutaj mi mod blokuje bo za duże a mój fotosik coś szaleje i nie chce mi zdjęć zmniejszać :angryy: dziękujemy za odwiedziny zapraszam częściej:) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie wiem czy wiesz ale zmienił się regulamin ;)Zajrzyj na 10 punkt regulaminu, można dawać więkrze fotki i po 5 w jednym poście ;) Quote
elapieczus1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 kurcze nie wiedziałam w takim razie od dzisiejszego wieczora zacznę wstawiać foty Spajdera:):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts