Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiedy się spotkałyśmy przed sklepem ta pani w pierwszej chwili pomyślała że to jej pies i zawołała ,,RON,,i zaczęła rozglądać się za swoim mężem ale zaraz powiedziała że jakiś mały i od słowa do słowa zgadałyśmy się że to są bracia ,Ron był największym psem w miocie

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety nie spotkaliśmy się w tą sobotę ale napewno jak tylko się spotkamy wkleję foty byliśmy dziś na spacerku są i foty ale musicie na nie troszkę poczekać zaraz spróbuję powstawiać

Posted

dawno nie było Spajderkowych zdjęć więc postanowiłam zabrać aparat na dzisiejszy południowy spacer najpierw Spajder w akcji czyli Spajderkowe szaleństwa z znanymi zaprzyjaźnionymi psami
wpadliśmy na ,,psia polanę,,Fotosik nie działa spróbuję inaczej

Posted

No i gdzie Spajderek???? Macie też upały jak my i Biedaczek się męczy...

Eluniu jak Łikaszek-pewnie zdrowy już jak rybka cio??? Całuski dla Niego, Ciebie i Przystojniaka....:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Celina12']No i gdzie Spajderek???? Macie też upały jak my i Biedaczek się męczy...

Eluniu jak Łikaszek-pewnie zdrowy już jak rybka cio??? Całuski dla Niego, Ciebie i Przystojniaka....:loveu::loveu::loveu:
na razie zdjęcia można oglądać tylko na Owczarku ponieważ fotosik szaleje i nie zmniejsza mi zdjęć a tutaj te większe mod mi zamieni na linki :cool1:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_p...96&PN=1&TPN=18

• 2 weeks later...
Posted

ponieważ moje urodzinki i imieninki przeszły bez echa trochę przykro mi było ale co tem zapomnieli po prostu:cool3: a w sobotę 30 czerwca są urodziny Spajdera zapraszam zaprzyjaźnionych dogomaniaków na spacer w sobotę przyszłą oczywiście

Posted

Celina12 napisał(a):
No i gdzie Spajderek???? Macie też upały jak my i Biedaczek się męczy...

dziś Łukasz miał narkozę i wyleczone zostały 4 ząbki zostało jeszcze 6:(

Posted

kurcze nie wiedziałam
w takim razie od dzisiejszego wieczora zacznę wstawiać foty Spajdera:):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: