Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elapieczus1 napisał(a):
okey to i ja tam kupię a myślałam żeby pójść na dworzec w takim razie odbiorę Łukasza wcześniej z przedszkola i będę przy Orbisie o 16:30

Elu mi tam obojętnie gdzie kupie ale mi akurat nie ukrywam koło Orbisu po drodze z pracy :) To do zobaczyska :)

Posted

hej dopiero tu do was dotarlam piecha masz cudownego:loveu: :loveu: :loveu:

milo bylo cie poznac w Opolu;) ;) ;) ;)

mam nadzieje ze wpadne kiedys do Szczecina na wspolny spacerek dogomaniacki;) bo ostatni raz bylam jak jeszcze Lazy
[*] zyla:oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

Elu-zdjęcia cudne.Bardzo miło było Was poznać-juz pisałam u Sylwii,że Jesteście bardzo Ciepłymi i Kochanymi Dziewczynami:loveu::loveu::loveu:

Pozdrówka dla mojego "Wnuczka " :diabloti:

Posted

Witajcie spotkanie z Idą doszło do skutku ale nie mieliśmy aparatu tzn miałam ale o tym nie wiedziałam ale wczoraj było spotkanie i aparat był:)niestety nie było Pauliny i Idy:(
zaczynamy

Posted

długi majowy wekend spędziłam z Sylwią prawie cału w zeszłą sobotę ognisko na Goplanie potem nocnym pociągiem pojechaliśmy na wystawę do Opola LALUŚ zajął drugie miejsce i ocena doskonaławe wtorek wybieg z Pauliną i Sylwią oraz z naszymi psami ale wydawało mi się że zostawiłam aparat w domu na stole dopiero gdy się zbierałyśmy do domu na dnie plecaka zobaczyłam zgubęw czwartek znów Goplana zdjęcia są powyżej ,zostały jeszcze 2 dni sobota i niedziela ale Laluś się rozchorował więc spędzimy je osobno a szkodażyczymy Lalusiowi szybkiego powrotu do zdrowia

Posted

Celina12 napisał(a):
Elu-zdjęcia cudne.Bardzo miło było Was poznać-juz pisałam u Sylwii,że Jesteście bardzo Ciepłymi i Kochanymi Dziewczynami:loveu::loveu::loveu:

Pozdrówka dla mojego "Wnuczka " :diabloti:

i wzajemnie pozdrówki od ,,wnuczka,,moja koleżanka oglądając zdjęcia myślała że jesteś moja mamą więc nie dziwota że dziecko bierze Ciebie za babcię:)

Posted

Witajcie niedzielnie dziś ostatni dzień majowego wekendu więc wszystkim życzę bezpiecznego powrotu do domów ,wczoraj zrobiłam sobie spacer z moim synkiem i Spajderkiem dookoła jeziora Głębokie potem lasem do Goplany przez Arkonkę Park Kasprowicza poszliśmy do domku spacer trwał od 14 do 19:30 ale o dziwo maluch prawie nie marudził :)postaram się wkleić zdjęcia jeszcze dziś jak tylko skończę wklejać na Hej Szczecin
a więc cierpliwości

Posted

a więc zaczynamy :)a więc początek spaceru
zapowiada się ciekawie

te 2 zdjęcia zrobił mój 3,5 letni syn

motylek

podobały mi sie te kwiatki

poszliśmy w krzaczki za potrzebą a tu taka niespodzianka