Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się posłusznie...:diabloti::diabloti:

Spajder to Przystojniak :loveu:.Zdęcia śliczne...

ale bym Ta Mordziaszkę wyściskała....a jak czeka na gryza...

Całuski ode mnie i moich jamniorków.

Posted

no udało się wstawić zdjęcia z niedzieli teraz muszę znaleść czas na wstawienie zdjęć z soboty i z piątku ale tych jest znacznie mniej:)Marcin też już skończył zmieniać zlew szafkę i baterię w kuchni zostały mu tylko żaluzje w oknie kuchennym mam nadzieję że nie będzie marudził tak jak dziś gdy zajęty był zlewem i szafką:cool3: no bo przecież jak to ja przy kompie a on ciężko pracuje:)

Posted

no i przyszedł czas na zdjęcia piątkowe i chyba po nich będę już na bieżąco:)

ten pies to taki drobny cwaniaczek przynosi wszystkim patyki lub dość duże konary tylko nie swojemu panu(po co facet ma się męczyć skoro mogą inni)i prosi aby mu rzucić a wtedy biada temu kto się skusi bo pies nie da mu spokoju aż pójdzie do domu):

Posted

mam chwilkę czasu to zmodernizuję swoją galerię zastanawiam się dlaczego zamiast zdjęć pokazują się krzyżyki?,nic to od poniedziałku powstawiam w zamian zdjęcia:)
no troszkę powstawiałam ale nie samym kompem człowiek żyje zostały mi do przeorganizowania z 3 strony więc to niewiele niedługo się za to wezmę pozdrawiamy wszystkich przybyłych i życzymy miłego oglądania

Posted

[quote name='elapieczus1']mam chwilkę czasu to zmodernizuję swoją galerię zastanawiam się dlaczego zamiast zdjęć pokazują się krzyżyki?,nic to od poniedziałku powstawiam w zamian zdjęcia:)
no troszkę powstawiałam ale nie samym kompem człowiek żyje zostały mi do przeorganizowania z 3 strony więc to niewiele niedługo się za to wezmę pozdrawiamy wszystkich przybyłych i życzymy miłego oglądania

Elu ja wgrywam fotki tutaj www.fotosik.pl

tam mozna wgrać na raz 10 zdjęć i od razu im dać odpowiedni formacik :) więc ne musisz się bawić w jakieś formatowanie zdjęć a później wklejanie :)