elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 zbliżamy się do radaru ale jakby ciegle się odsuwał:( Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 pozowanie zauważcie na każdym zdjęciu każdy patrzy w inną stronę piękna sierść Demona Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 TZ Marty z psami z Demonem wszędobylskim Spajderem i oba psiury:) Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 uwielbiam szalejące psiury po raz pierwszy widziałam je nad morzem idąc na plażę natknęliśmy się na coś takiego w restauracji OBORA suczka właścicielki z hodowli Arkadia Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ze zdjęć pobytu w ośrodku zostało jeszcze wstawić zdjęcia z powrotu do domu postaram się wstwić je jaknajszybciej.zaczynamy:) wracamy do domu ,widząc bociany nie spodziewałam się usłyszeć cudownych wieści miesiąc później dziewczyny serdecznie gratuluję jeszcze raz Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 podobno bociany to zwiastun.......... miejscowość ,która mowi o tym że obowiązkowo trzeba przeciwdziałać kleszczom zmęczony Spajder zaciekawiony demon Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 psy po ponad godzinnej gonitwie na plaży padły jak kawki Demon i Spajder padziochy Uploaded with ImageShack.us Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 nadrabiam zaległości Demonio:) padziocha:) zrobiliśmy sobie malutką przerwę w drodze Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 będę po mału wstawiać nowe zdjęcia a stare niewidoczne zamieniać na widoczne zajmie to trochę czasu ale mam nadzieję że się uda teraz wstawię zdjecia w miarę nowe:) Miłego oglądania i pozdrowienia od Spajdera dla wszystkich odwiedzających zielono nam:) Edytowane przez elapieczus1 - 01 czerwca 2010 o godzinie 12:02 Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 po lodach doszliśmy na psi wybieg chwila relaksu przyszła sunia poganiamy za piłką Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Spajder obserwujący suczka znajomej Spajder wykonuje polecenia Łukasza do mnie Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 znalezione jajeczko Łukasza do zobaczenia jutro:)bo jutro następna część zdjęć Quote
elapieczus1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 zostało mi kilkanaście zdjęć z powrotu z nad morza więc wstawię je tutaj za zamieszanie przepraszam prubuję złapać moment gdy Spajder przeskakuje przez płot Quote
Recommended Posts