Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś po raz kolejny umówiłam się z koleżanką na spacer leśny i po raz kolejny koleżanka nie przyszła:(ale nie znaczy to że my nie poszliśmy na spacer:)tak Spajder wita koleżankę i kolegę z wybiegu:)

najpierw waruje i wącha czy aby na pewno to ci o których myśli
potem sami zobaczcie...
koleżanka Lunka

śliniący się Spajder

A TUTAJ ZRYW DO SZALEŃCZEJ ZABAWY:)

Posted

WITAJ CELINKO:)
ostatnio często łapie mnie grypa i zobaczcie proszę jak mój futrzak mnie pociesza:)

zawsze chce bym go tuliła

Kasia hipnotyzuje Spajdera na paluszka Lajkonika z innymi nie wychodzi

Posted

wstałam wcześnie rano:):eviltong:ale jak za to wróciłam do domu :cool1:z rozwaloną powieką,uderzyłam karabinkiem smyczy w oko okulary spadły więc rozcięłam sobie lekko skórę a dwa dni wcześniej przestraszony nagłym napadem innego psa Spajder mocno szarpnoł i wyskoczył mi bark (Spajderos na smyczy,:angryy:całkowita ciemność a pies 2xwiększy chciał się po prostu jeszcze pobawić)

Posted

elapieczus1 napisał(a):
wstałam wcześnie rano:):eviltong:ale jak za to wróciłam do domu :cool1:z rozwaloną powieką,uderzyłam karabinkiem smyczy w oko okulary spadły więc rozcięłam sobie lekko skórę a dwa dni wcześniej przestraszony nagłym napadem innego psa Spajder mocno szarpnoł i wyskoczył mi bark (Spajderos na smyczy,:angryy:całkowita ciemność a pies 2xwiększy chciał się po prostu jeszcze pobawić)

Widzę, ze te Wasze spacery to jak sport extremalny...I Ty chesz zebym ja z Wami chodziła:crazyeye::lol: