elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 oj zdublowałam zdjęcie:( zabawa z Fridą Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 czasem relax=przymusowa kąpiel z Fridą nie było problemu,Lalka trzebabyło zapraszać:) znowu mnie wrzuciła:( Tekila spokojny jak zawsze Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 dwaj bracia i ciotka czegoś szukają smacznego Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 pisałam że tekila ma w sobie tyle spokoju co przysłowiowy żółw?jego nic nie rusza jak się czymś zajmie to tak jakby psa nie było:) mam nadzieję że nikt się nie obrazi że wklejam foty naszych przyjaciół Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 i znów Sylwia zajęła się zabawianiem psów Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 jutro poprawię brakujące zdjęcia ciekawe dlaczego poznikały:angryy: Quote
elapieczus1 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 no właśnie Spajder pogryzł wczoraj szyszkę i nockę mam z głowy tak mu się w żołądku przelewa że spać nie idzie:-(byłam na qpie ale zbyt ciemno żeby możnabyło coś zobaczyć co robić dziewczyny może połknął jakiś kawałek tego cholerstwa ,temperatury nie ma i jest wesoły przynajmniej był na spacerze:smile:rany ja do pracy a on sam w domu taki ,,przelewający ,,kurde nie mam pojęcia co robić Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 I co Elu-jak Spajderek??? Mojemu Hektorkowi czasem też się w żołądku przelewa....ale nie dzieje się nic strasznego.... Quote
elapieczus1 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 a oto foty z soboty ,byliśmy na zawodach agillity i koleżanka zrobiła nam małą sesję fotograficzną acha nie braliśmy udziału w zawodach(jeszcze) Quote
elapieczus1 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 i to by było na tyle może jeszcze Ewelinka ma jakieś fotki to niebawem wstawię ale w niedzielę też był spacer więc zdjęcia są w aparacie cierpliwie czekajcie po formacie kompa na pewno wstawię:) Pozdrawiamy i życzymy miłego oglądania fotek,zapraszam Quote
Celina12 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :loveu::loveu:O jej-jestem znów zakochana-Spajderek jest Uroczy:loveu::loveu: Pozdrawiam mocniutko mojego " Wnusia", Ciebie Eluniu i mocne uściski dla Spajderka:loveu: Quote
Recommended Posts