Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na praktycznie każdych 'sesjach' podziwiam Spajderka za to, że umie się bawić z kazdym psiakiem. (Jeśli źle mówię: skreślić ;) ) Nie jest agresywny, umie się dzielic, nie jest zazdrosny, nie niedelikatny. Pamiętam jak na pewnym zimowym spacerze przeciągał patykora z innym psiakiem i wogóle. Mizianko! :loveu:

Posted

Witajcie chciałam się wyżalić jeśli mogę może nerwy przestaną dawać o sobie znać jak się wygadam
dziś w przeciągu 20 minut przeżyłam chwilę grozy i załamania nerwowego mimo ze sprawa bezpośrednio mnie nie dotyczy.Dzień zaczął się i tak dość nerwowo bo Marcin poszedł na 6 do pracy potem koło 7 telefon że o 9 wyjeżdża do Holandii do pracy ,żadnych szczeg nie znaliśmy ,pakowanie na wariata ,co wpadło w rękę buch do walizki:/Godzina 8:20 wyszedł z domu (odjazd z dworca)Na 8:30 byłam umówiona z ex ,mieliśmy jechać do komornika załatwić sprawy związane z alimentami spóżnili się godzinę czego nie lubę ,denerwowałam się bo trzebabyło załatwić bardzo ważne sprawy dot moich dzieci ,obydwoje dogadaliśmy się w końcu i zawarliśmy ugodę więc podjechaliśmy pod szkołę gdzie uczą się nasze dzieci ,Tata jest z Poznania więc chciał choć chwilkę pogadać przed wyjazdem z dziećmi przerwa 10 min ,wysiedliśmy z auta stanęliśmy 10-15 metrów od niego i czekaliśmy na przerwę w sumie od czasu wyjścia z auta do powrotu do niego minęło 20 min w tym czasie jakiś oprych wybił łokciem szybę w oknie, wyciągną z pod siedzenia 2 laptopy i aparat fotograficzny wszystko watre 12 tys zł i poszedł sobie .najgorsze jest to że całej tej syt przyglądali sie uczniowie i koledzy naszego syna ,którzy wyszli na przerwę jaki inni tyle że stali z boku i palili fajki i co nic nawet nie zareagowali:( policja przyjechała po 2 godzinach,spisali zgłoszenie kazali czekać na technika ten podjechał po 2 godzinach:/JEZU jaka opieszałość wiem że rzeczy są nie do odzyskania ale zawsze można było podążyć drogą złodzieja,nie wiem cokolwiek Policja bezradnie rozkłada ręce w pobliżu są kamery zamontowane na stacji krwoidawstwa,są zeznania 3 chłopców jak ubrany był złodziej i nic nie mozna zrobić paranoja

• 2 weeks later...
Posted

a teraz zdjęcia z wrześniowej kąpieli
W niedzielę poszliśmy nad jezioro Głębokie gdzie pieski mogą się wykąpać:)Spajder jak zobaczył wodę to tak ciągnął że mało nóg nie połamałam a co przy tym było śmiechudziewczyny mogą opowiedzieć ja nie zamierzam
no więc wpadłem jak szalony zabierając piłkę Tekiemu

potem się dopiero rozglądałem

szaleństwom nie było końca

Posted

czas na zapowiadane zdjęcia
w wodzie czuję się jak ryba

Sylwia z rąk zrobiła wyrzutnię

rywalizacja była ostra

czasem udawało im się wygrać ale najczęściej byłem pierwszy

płynie sobie Tekila,,,ojciec,,i ,,brat,,Lalka