elapieczus1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 trudno pobawimy się razem tzn w trójkę i tak możemy godzinami Quote
elapieczus1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 młoda goń mnie uciekłem jej:) dobiegła:)ale chce mi coś zabrać uciekamy jej dam jej fory Quote
elapieczus1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 bardzo fajny haszczak,nie jest agresywny do innych psów,ufny do ludzi i chyba nieliczny ,których znam daje się wymiziać:) jajeczka myć trzeba Quote
ewelinabuck Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 wooooooooooooooowwwwwwwwww ile fotek nono:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Spajder jest piekny i mam nadzieje ze Buck go polubi:cool3: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Na praktycznie każdych 'sesjach' podziwiam Spajderka za to, że umie się bawić z kazdym psiakiem. (Jeśli źle mówię: skreślić ;) ) Nie jest agresywny, umie się dzielic, nie jest zazdrosny, nie niedelikatny. Pamiętam jak na pewnym zimowym spacerze przeciągał patykora z innym psiakiem i wogóle. Mizianko! :loveu: Quote
elapieczus1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 masz rację (odpukać w niemalowane)rzeczywiście na razie jest ok i nie buldoczy się no chyba że jakiś inny pies warknie lub go zaczepito potrafi bronić swego;) Quote
elapieczus1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 no to zaczynamy -obiecane wczorajsze foty ciasetczkowo:) pies je mi nie tylko z ręki Quote
elapieczus1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 ostatnie trzy zdjęcia to Spajder wodzący wzrokiem za Łukaszem,który jak zwykle biegał po całym dość ogromnym wybiegu:) Quote
elapieczus1 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Witajcie chciałam się wyżalić jeśli mogę może nerwy przestaną dawać o sobie znać jak się wygadam dziś w przeciągu 20 minut przeżyłam chwilę grozy i załamania nerwowego mimo ze sprawa bezpośrednio mnie nie dotyczy.Dzień zaczął się i tak dość nerwowo bo Marcin poszedł na 6 do pracy potem koło 7 telefon że o 9 wyjeżdża do Holandii do pracy ,żadnych szczeg nie znaliśmy ,pakowanie na wariata ,co wpadło w rękę buch do walizki:/Godzina 8:20 wyszedł z domu (odjazd z dworca)Na 8:30 byłam umówiona z ex ,mieliśmy jechać do komornika załatwić sprawy związane z alimentami spóżnili się godzinę czego nie lubę ,denerwowałam się bo trzebabyło załatwić bardzo ważne sprawy dot moich dzieci ,obydwoje dogadaliśmy się w końcu i zawarliśmy ugodę więc podjechaliśmy pod szkołę gdzie uczą się nasze dzieci ,Tata jest z Poznania więc chciał choć chwilkę pogadać przed wyjazdem z dziećmi przerwa 10 min ,wysiedliśmy z auta stanęliśmy 10-15 metrów od niego i czekaliśmy na przerwę w sumie od czasu wyjścia z auta do powrotu do niego minęło 20 min w tym czasie jakiś oprych wybił łokciem szybę w oknie, wyciągną z pod siedzenia 2 laptopy i aparat fotograficzny wszystko watre 12 tys zł i poszedł sobie .najgorsze jest to że całej tej syt przyglądali sie uczniowie i koledzy naszego syna ,którzy wyszli na przerwę jaki inni tyle że stali z boku i palili fajki i co nic nawet nie zareagowali:( policja przyjechała po 2 godzinach,spisali zgłoszenie kazali czekać na technika ten podjechał po 2 godzinach:/JEZU jaka opieszałość wiem że rzeczy są nie do odzyskania ale zawsze można było podążyć drogą złodzieja,nie wiem cokolwiek Policja bezradnie rozkłada ręce w pobliżu są kamery zamontowane na stacji krwoidawstwa,są zeznania 3 chłopców jak ubrany był złodziej i nic nie mozna zrobić paranoja _________________ Quote
ewelinabuck Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ojejku wspolczuje:-(:-(:-(a takich to tylko ukatrupic golymi rekami:angryy::angryy::angryy::angryy:lacznie z powolnymi policjantami:angryy: Quote
elapieczus1 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 a teraz czas na foty przeciąganie Quote
LAZY Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Oto dzisiejszy Spajder:) I aż wstyd, ze tylko dwie foty, ale jakos tak dzisiaj nie miałam dnia na pstrykanie... Do następnego razu! Quote
Celina12 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Elu-bardzo Ci współczuję...czy zawze musi tak być,że nieszczęscia spadają na wybrane osoby??? A Spajderek jak zwykle Piękny!!!:loveu: Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jest net będą foty no to zapraszam do oglądania:) na początek zdjęcia domowe czasem jeszcze tutaj sobie leżę pancia kupiła jak byłem mały więc lubię wracać do mojego azylu Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 chyba coś dobrego będę jadł kącik ciasny ale własny kiedyś było dużo miejsca teraz... Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 ziewam sobie siedzę bo kazała i przyszła jesień Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 a teraz zdjęcia z wrześniowej kąpieli W niedzielę poszliśmy nad jezioro Głębokie gdzie pieski mogą się wykąpać:)Spajder jak zobaczył wodę to tak ciągnął że mało nóg nie połamałam a co przy tym było śmiechudziewczyny mogą opowiedzieć ja nie zamierzam no więc wpadłem jak szalony zabierając piłkę Tekiemu potem się dopiero rozglądałem szaleństwom nie było końca Quote
elapieczus1 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 w końcu popłynąłem mój kolega LALEK Gryfonik Bababańczyk myślały że nie dopłynę a jednak Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 czas na zapowiadane zdjęcia w wodzie czuję się jak ryba Sylwia z rąk zrobiła wyrzutnię rywalizacja była ostra czasem udawało im się wygrać ale najczęściej byłem pierwszy płynie sobie Tekila,,,ojciec,,i ,,brat,,Lalka Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 nasze słodkie złote maleństwo nasze wspólne szaleństwa tak żadko ostatnio się widzieliśmy mój kochany pysiol czas na jedyną dziewczynkę, dzielnie dorównywała kroku Spajderowi Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Frida nie ma jeszcze roku:)-na zdjęciu z Lalkiem Spajderkowe uszy bez patyka ani rusz teraz udało się Tekili Quote
elapieczus1 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 znów ufociłam słodki nochal i uchole Spajdera Quote
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 zapraszam do oglądania kolejnej porcji zdjęć Sylwia rzucałaj my łowiliśmy jak na zawodach kto lepszy i szybszy Quote
Recommended Posts