Szarik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No tak. Ale chyba najważniejsze, że życie uratowane, przepraszam, nie zrozumiałam dokładnie, że przeżyła. Biedny Ojciec. Ale nie znam dokładnie sytuacji, więc nie będe sie wypowiadac :) Quote
ewelinabuck Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 bez komentarza:angryy: a tak wogole to zapraszam do galerii na nowe fotki:cool3: ja tez mam goraczke i gardlo mnie boli,na dworze zimno jak na syberii:evil_lol: Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 witajcie obiecana sesja zdjęciowa ,zdjęcia robione podczas miziania Spajderka zobaczcie na tą łapkę Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 ach te oczy... kofffffana morducha zachęca do miziania łapką a taki jest zadowolony już po mizianiu Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 wprawdzie miałam nie wstawiać tych zdjęć ze wzgl na wiszące pranie ale jakoś tak fajnie tu wyszedł Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 moje szczęście zabawa z Łukaszem Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 po deszczu.... a to już wczorajszy spacer Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 walki z kijaszkiem kochane maleństwa Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 przyszedł kolega ale kija mu nie oddam a co niech sobie poszuka Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 a tak pilnuję malca,który odszedł za daleko:/ Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mają wiele wspólnego: Szarik i Spajder :) Tak samo się odpychają łapkami jak miziam, tak samo kochają Kijaszki :) Piękny ten Twój psiaczek... (Tak, wiem, powtarzam się) ;) Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Iiile pięknych nowych fotek :multi::multi: Spajder to naprawde piekny pies :loveu: Ja już nie moge się doczekać jak to będzie, kiedy moja Gama podrośnie :) Quote
elapieczus1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 powtarzajcie się ile chcecie to bardzo miłe:loveu: :loveu: piesio dziś jakiś nie swój nic nie je i kręci się w kółko ,miejsca nie może sobie znaleźć jutro go będę od was miziać i całować Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oj miziaj, miziaj, puki Ci ręce nie odpadną! :loveu: Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Witajcie ,w niedzielę wybraliśmy się ze Spajderem na wybieg z nadzieją że spotkamy Paulinę z Idą,niestety nie spotkaliśmy się ale było w miarę fajnie,bo od samego wejścia na polanę atakował nas huski,masakra z takim psem najpierw odgonił Spajdera od naszej miski z wodą,wypił wszystko:razz: potem pierwsze starcie,pozwoliłam się psom ustawić,potem szatan wyczuł u mnie w torbie żarełko Spajdera,zabrał torbę i zjadł prawie wszystko:angryy: znowu starcie ,w którey Spajder pokazał że co jego nie ruszać bo w ciry,no i znowu haszczak nie dał za wygraną i zabrał nam piłkę którą schowałam do torby:mad: masakra z takim psem a Pancia złodzieja siedziała sobie na ławeczce i plotkowała z koleżankami,na nasze pytana czy on tak zawsze odpowiadała że raczej nie:razz: ale obserwowałam psiaka z daleka(przenieśliśmy się na drugi koniec wybiegu)atakował wszystkie nowo przybyłe psy nawet szczeniaki:angryy: :mad: oto pierwsze zdjęcie od razu widać po mine co się święci próbuję nie zwracać na nic uwagi -szukam swoich tu już po pierwszej akcji musiałam przytrzymać Spajdera jak najdalej od awanturnika pobawimy się z panią to może się odczepi Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 cdn zabawy biegam sobie moja piłka co się tam dzieje ale tu fajnie:) Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 pozuję panu aco niech cyka foty chwila przed drugą ,,akcją,, poszedł sobie więc pobiegam z daleka cykaj cykaj ile będę stał Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 teraz aparat wpadł w ręce pani więc będę grzecznie pozował w trawie... Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 niucham sobie zdjęcia ,,tylne,, leżące Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 a to moj jęzor i ząbki uszy zmęczyłem się a to takie śmieszne ani tak ani siak Quote
elapieczus1 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 ach ten jęzor i te piękne oczy Quote
elapieczus1 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 a teraz coś na przekór tym,którzy nas nie oglądają nowe foty z niedzielnego spaceru z panem.... ktoś mi zabrał piłkę:( może pan zabierze od delikwenta zabrał i rzucił moja zdobycz Quote
elapieczus1 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 zwinięty jak ślimak zdobyczy nie oddam nikomu zmęczony farfocle też dobre czas by pan się poruszał troszeczkę Quote
elapieczus1 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 zabawy z panem ciąg dalszy Quote
Recommended Posts