Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak. Ale chyba najważniejsze, że życie uratowane, przepraszam, nie zrozumiałam dokładnie, że przeżyła.

Biedny Ojciec. Ale nie znam dokładnie sytuacji, więc nie będe sie wypowiadac :)

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mają wiele wspólnego: Szarik i Spajder :) Tak samo się odpychają łapkami jak miziam, tak samo kochają Kijaszki :) Piękny ten Twój psiaczek... (Tak, wiem, powtarzam się) ;)

Posted

powtarzajcie się ile chcecie to bardzo miłe:loveu: :loveu:

piesio dziś jakiś nie swój nic nie je i kręci się w kółko ,miejsca nie może sobie znaleźć jutro go będę od was miziać i całować

Posted

Witajcie ,w niedzielę wybraliśmy się ze Spajderem na wybieg z nadzieją że spotkamy Paulinę z Idą,niestety nie spotkaliśmy się ale było w miarę fajnie,bo od samego wejścia na polanę atakował nas huski,masakra z takim psem najpierw odgonił Spajdera od naszej miski z wodą,wypił wszystko:razz: potem pierwsze starcie,pozwoliłam się psom ustawić,potem szatan wyczuł u mnie w torbie żarełko Spajdera,zabrał torbę i zjadł prawie wszystko:angryy: znowu starcie ,w którey Spajder pokazał że co jego nie ruszać bo w ciry,no i znowu haszczak nie dał za wygraną i zabrał nam piłkę którą schowałam do torby:mad: masakra z takim psem a Pancia złodzieja siedziała sobie na ławeczce i plotkowała z koleżankami,na nasze pytana czy on tak zawsze odpowiadała że raczej nie:razz: ale obserwowałam psiaka z daleka(przenieśliśmy się na drugi koniec wybiegu)atakował wszystkie nowo przybyłe psy nawet szczeniaki:angryy: :mad: oto pierwsze zdjęcie od razu widać po mine co się święci

próbuję nie zwracać na nic uwagi -szukam swoich

tu już po pierwszej akcji musiałam przytrzymać Spajdera

jak najdalej od awanturnika

pobawimy się z panią to może się odczepi